Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

ÇIKIŞ MAÇI OLSUN!

TFF 1. Ligde mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor yarın zorlu bir karşılaşmada Gap Arena Stadyumunda Mersin İdman Yurdu’nu konuk edecek. Sezona iyi bir başlangıç yaptıktan sonra ilerleyen haftalarda istenilen sonuçları bir türlü alamayan sarı yeşilli temsilcimiz, geçen haftada deplasmanda rakip Sivasspor karşısından 41. Dakikadan itibaren rakibin 10 kişi olmasını avantaja çevirememiş ve yediği gollerle karşılaşmadan 2-0 maglup ayrılarak taraftarını ve Şanlıurfa kamuoyunu mutsuz etmişti. Çarşamba günü oynanan Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında İstanbul’da rakip Büyükçekmece Tepecikspor karşısında aldığı 2-0 galibiyet ile guruplara kalarak biraz olsun moral buldu. Pazar günü oynanacak olan karşılaşma hiçte öyle idman maçı gibi olmayacak onu belirteyim. Mersin İdman Yurdu uzun yıllar süper ligde mücadele etmiş güçlü bir ekip, ligdeki şuan ki durumu da sizleri yanıltmasın, takım tam anlamıyla futbolcular birbirlerine uyum sorununu aşarlarsa üst sıralara oynamak değil ama orta sıralarda rahat bir yerde ligi tamamlayabilecek bir ekip görünümündeler. Şanlıurfaspor kalecisi ve defans hattı önceki haftalarda oynanan Yeni Malatyaspor ve Sivasspor karşılaşmasında ki bariz hataları nedeniyle spor basını tarafından ve taraftarlar arasında çok şiddetli eleştirilere maruz kaldılar. Şanlıurfaspor teknik direktörü Ünal Karaman geçmişte oynanan ve hata yapan futbolcuların yerine bu karşılaşmada nasıl bir kadro sürer sahaya bilmiyoruz ama inşallah yapılan hatalardan gerek teknik ekip ve gerekse de futbolcular kendilerine dersler çıkarmıştır. Yoksa aynı hataları TFF 1. Ligdeki hangi takım karşısında yaparsanız gol yemeniz ve mağlup olmanız kaçınılmaz bir sonuç olur. Yarın oynanacak olan Mersin İdman Yurdu karşılaşmasına gerek taraftarlar derneği, gerek Şanlıurfaspor yönetimi ve gerekse de sarı yeşilli ekibin teknik heyeti şanlı taraftarı bu karşılaşmaya davet ettiler. Yarın oynanacak olan Mersin İdman Yurdu karşılaşmasında dilerim ki şans da bizden yana olur ve bu karşılaşmadan 3 puan ile ayrılırız.
Ekleme Tarihi: 30 Ekim 2016 - Pazar

ÇIKIŞ MAÇI OLSUN!

TFF 1. Ligde mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor yarın zorlu bir karşılaşmada Gap Arena Stadyumunda Mersin İdman Yurdu’nu konuk edecek.

Sezona iyi bir başlangıç yaptıktan sonra ilerleyen haftalarda istenilen sonuçları bir türlü alamayan sarı yeşilli temsilcimiz, geçen haftada deplasmanda rakip Sivasspor karşısından 41. Dakikadan itibaren rakibin 10 kişi olmasını avantaja çevirememiş ve yediği gollerle karşılaşmadan 2-0 maglup ayrılarak taraftarını ve Şanlıurfa kamuoyunu mutsuz etmişti.

Çarşamba günü oynanan Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında İstanbul’da rakip Büyükçekmece Tepecikspor karşısında aldığı 2-0 galibiyet ile guruplara kalarak biraz olsun moral buldu.

Pazar günü oynanacak olan karşılaşma hiçte öyle idman maçı gibi olmayacak onu belirteyim.

Mersin İdman Yurdu uzun yıllar süper ligde mücadele etmiş güçlü bir ekip, ligdeki şuan ki durumu da sizleri yanıltmasın, takım tam anlamıyla futbolcular birbirlerine uyum sorununu aşarlarsa üst sıralara oynamak değil ama orta sıralarda rahat bir yerde ligi tamamlayabilecek bir ekip görünümündeler.

Şanlıurfaspor kalecisi ve defans hattı önceki haftalarda oynanan Yeni Malatyaspor ve Sivasspor karşılaşmasında ki bariz hataları nedeniyle spor basını tarafından ve taraftarlar arasında çok şiddetli eleştirilere maruz kaldılar.

Şanlıurfaspor teknik direktörü Ünal Karaman geçmişte oynanan ve hata yapan futbolcuların yerine bu karşılaşmada nasıl bir kadro sürer sahaya bilmiyoruz ama inşallah yapılan hatalardan gerek teknik ekip ve gerekse de futbolcular kendilerine dersler çıkarmıştır.

Yoksa aynı hataları TFF 1. Ligdeki hangi takım karşısında yaparsanız gol yemeniz ve mağlup olmanız kaçınılmaz bir sonuç olur.

Yarın oynanacak olan Mersin İdman Yurdu karşılaşmasına gerek taraftarlar derneği, gerek Şanlıurfaspor yönetimi ve gerekse de sarı yeşilli ekibin teknik heyeti şanlı taraftarı bu karşılaşmaya davet ettiler.

Yarın oynanacak olan Mersin İdman Yurdu karşılaşmasında dilerim ki şans da bizden yana olur ve bu karşılaşmadan 3 puan ile ayrılırız.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.