Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1850+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

Ceylanlarda moraller düzeldi!

PTT 1. ligde mücadele eden Şanlıurfaspor Gap Arena Stadyumunda oynanan karşılaşmada Bucaspor'u farklı maglup ederek iki haftadır puan kaybetmesinin ardından bu hafta kazanarak moral buldu.Karşısında baştan sona kadar üstün bir oyun sahaya yansıtan sarı yeşilli temsilcimiz ikinci yarıda üst, üste gelen gollerle PTT 1. ligin zayıf takımı karşısında farklı galip gelmesini bildi. Ligin 26. haftasında üst sıralardaki rakiplarin puan kayıplarından sonra kendi seyircisi önünde Samsunspor'la 1-1 berabere kalarak kendi sahasında iki puan kaybeden sarı yeşilli temsilcimiz bir sonraki haftada ise ligin 27. haftasında deplasmanda Adana Demir Spor karşısında 1-0 sahadan yenik ayrılmış ve play-off yolunda büyük bir darbe almıştı. PTT 1. ligde Play-Off mücadelesi veren sarı yeşilli takım rakip Bucaspor karşısında 23. dakikada Sağ kanattan Volkan Okumak'ın ortasına düzgün bir vuruş yapan Abdulkadir Özgen Şanlıurfaspor'u Bucaspor karşısında 1-0 üstünlüğe taşıdı.Karşılaşmanın ikinci devresine Şanlıurfaspor rakip Bucaspor'a oranla daha atak ve gol arayan taraftı karşılaşmanın 80. dakikasında sağ kanattan gelişen Şanlıurfaspor atağında ceza sahası içersinde bulunan Adiloviç topu kalecinin yanından filelere gönderdi. 2-086. Dakikada Şanlıurfaspor'un attığı iki golün asistini yapan Volkan Okumak'ın atılan uzun pasa hareketlenmesi sonucu sert vuruşu Bucaspor kalecisinin yanından fileler ile buluştu. 3-090. Dakikada orta sahadan atılan uzun topa hareketlenen Yoosef Yeşilmen Şanlıurfaspor'un dördüncü golünü kaydetti. 4-0Şanlıurfaspor ikinci yarıda üst, üste gelen goller ile küme düşmeye oynayan rakip Bucaspor'u farklı mağlup etmeyi başardı.Bu karşılaşmada beni sevindiren bir diğer taraf ise devre arasında Samsunspor'dan transfer edilen Evlin Adiloviç'in oyunun ikinci yarısında karşılaşmaya dahil olmasına rağmen attığı gol ve verdiği gol pasları ile skora olan katkısıdır.Şanlıurfaspor PTT 1. ligde 29. hafta karşılaşmasında deplasmanda Altınordu A.Ş.ile karşılaşacak. Bu karşılaşmada da Şanlıurfaspor'a başarılar diliyorum, Umarım bir diğer İzmir temsilcisi karşısında üç puanla Şanlıurfa'ya döner....
Ekleme Tarihi: 21 Nisan 2015 - Salı

Ceylanlarda moraller düzeldi!

PTT 1. ligde mücadele eden Şanlıurfaspor Gap Arena Stadyumunda oynanan karşılaşmada Bucaspor'u farklı maglup ederek iki haftadır puan kaybetmesinin ardından bu hafta kazanarak moral buldu.
Karşısında baştan sona kadar üstün bir oyun sahaya yansıtan sarı yeşilli temsilcimiz ikinci yarıda üst, üste gelen gollerle PTT 1. ligin zayıf takımı karşısında farklı galip gelmesini bildi.
Ligin 26. haftasında üst sıralardaki rakiplarin puan kayıplarından sonra kendi seyircisi önünde Samsunspor'la 1-1 berabere kalarak kendi sahasında iki puan kaybeden sarı yeşilli temsilcimiz bir sonraki haftada ise ligin 27. haftasında deplasmanda Adana Demir Spor karşısında 1-0 sahadan yenik ayrılmış ve play-off yolunda büyük bir darbe almıştı.
PTT 1. ligde Play-Off mücadelesi veren sarı yeşilli takım rakip Bucaspor karşısında 23. dakikada Sağ kanattan Volkan Okumak'ın ortasına düzgün bir vuruş yapan Abdulkadir Özgen Şanlıurfaspor'u Bucaspor karşısında 1-0 üstünlüğe taşıdı.
Karşılaşmanın ikinci devresine Şanlıurfaspor rakip Bucaspor'a oranla daha atak ve gol arayan taraftı karşılaşmanın 80. dakikasında sağ kanattan gelişen Şanlıurfaspor atağında ceza sahası içersinde bulunan Adiloviç topu kalecinin yanından filelere gönderdi. 2-0
86. Dakikada Şanlıurfaspor'un attığı iki golün asistini yapan Volkan Okumak'ın atılan uzun pasa hareketlenmesi sonucu sert vuruşu Bucaspor kalecisinin yanından fileler ile buluştu. 3-0
90. Dakikada orta sahadan atılan uzun topa hareketlenen Yoosef Yeşilmen Şanlıurfaspor'un dördüncü golünü kaydetti. 4-0
Şanlıurfaspor ikinci yarıda üst, üste gelen goller ile küme düşmeye oynayan rakip Bucaspor'u farklı mağlup etmeyi başardı.
Bu karşılaşmada beni sevindiren bir diğer taraf ise devre arasında Samsunspor'dan transfer edilen Evlin Adiloviç'in oyunun ikinci yarısında karşılaşmaya dahil olmasına rağmen attığı gol ve verdiği gol pasları ile skora olan katkısıdır.
Şanlıurfaspor PTT 1. ligde 29. hafta karşılaşmasında deplasmanda Altınordu A.Ş.ile karşılaşacak. Bu karşılaşmada da Şanlıurfaspor'a başarılar diliyorum, Umarım bir diğer İzmir temsilcisi karşısında üç puanla Şanlıurfa'ya döner....

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.