Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1502+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

CEYLANLAR ZORU SEVİYOR

PTT 1. lig de mücadele eden Şanlıurfaspor ligde 7. hafta geride kalırken 2 galibiyet, 2 beraberlik, 3 mağlubiyet ile attığı 5 gol ve kalesinde gördüğü 8 golle 13. sırada ve 8 puanla yer alıyor.Şanlıurfaspor bu sezon lige istediği gibi bir başlangıç sergileyerek başlayamadı. Ligin ilk haftasında kendi sahası ve seyircisi önünde Adanaspor ile 0-0 berabere kalarak lige başlamış oldu.2. haftada da deplasmanda Karşıyaka'ya 1-0 mağlup olan sarı yeşilli temsilcimiz, 3. haftada ligde ilk gölünü ancak bulmuş olan ceylanlar Göztepe ile yine sahasında son dakikada yediği golle berabere kalarak taraftarını üzmeye devam etmişti.4. haftada deplasmanda Samsunspor karşısında iyi mücadele etmesine rağmen gol yollarında etkili olamayınca 2-0 mağlup olmaktan kurtulamamıştı.Yapılan teknik direktör değişikliğinden sonra Engin Korukır'ın yerine sezona genel koordinatör olarak başlayan sonrasında Şanlıurfaspor ile yolarını ayıran ve kendisine Şanlıurfaspor'un sana ihtiyacı var denildiği zaman hiç tereddüt dahi etmeden görevin başına geçen Şanlıurfa'nın öz evladı Hüseyin Dağ A takımın başına teknik direktör olarak geçmiş ve ilk maçında Gap Arenada seyircisi önünde rakip Giresunspor'u 1-0 mağlup etmeyi başarmıştı.6. haftada gol düellosu şeklinde geçen karşılaşmada deplasmanda Boluspor'un konuğu olan Şanlıurfaspor iyi mücadele etmesine rağmen ilk 10 ve son 10 dakikada yediği goller ile sahadan 4-2 mağlup ayrılmıştı.7. haftada Pazar günü oynanan mücadele ise Boluspor karşılaşmasında olduğu gibi oyuna son derece kötü başlamış ama Boluspor aksine Denizlispor gol yollarında etkili olamayıp gol atamayınca atacak olan takımın kazanma ihtimali yüksek olan karşılaşmada sarı yeşilli temsilcimiz 72. dakikada Edinhonun kafa vuruşu ile galibiyeti getiren golu bulmuş ve karşılaşmayı kazanmasını bilmişti.Şanlıurfaspor'un şimdiye kadar oynadığı karşılaşmaların geneline bakacak olursak sarı yeşilli temsilcimiz Boluspor karşılaşmasında yenilen 4 gole rağmen ligde çok zor gol atan ama bunun yanında da zor gol yiyen bir ekip görüntüsünde, ligde şimdiye kadar 5 gol atan sarı yeşilliler kalesinde de 8 gol görmüş durumdalar.Lige verilen milli maç arası en çok Şanlıurfaspor'a yarayacak gibi görünüyor, zira Şanlıurfaspor'da Hüseyin Dağ bu verilen arada futbolculara ne istediğini daha iyi anlatma şansını bulacak, sakat ve formsuz olan oyuncular özellikle forvet mevkisinde mücadele eden futbolcular bu aradan yararlanarak form tutarlarsa, 8. haftada deplasmanda oynayacağımız 1461 Trabzon karşılaşmasında atacağı goller ile ilk deplasman galibiyetimizi almamız hiçte tesadüf olmaz bence. Saygılarımla…
Ekleme Tarihi: 06 Ekim 2015 - Salı

CEYLANLAR ZORU SEVİYOR

PTT 1. lig de mücadele eden Şanlıurfaspor ligde 7. hafta geride kalırken 2 galibiyet, 2 beraberlik, 3 mağlubiyet ile attığı 5 gol ve kalesinde gördüğü 8 golle 13. sırada ve 8 puanla yer alıyor.
Şanlıurfaspor bu sezon lige istediği gibi bir başlangıç sergileyerek başlayamadı. Ligin ilk haftasında kendi sahası ve seyircisi önünde Adanaspor ile 0-0 berabere kalarak lige başlamış oldu.
2. haftada da deplasmanda Karşıyaka'ya 1-0 mağlup olan sarı yeşilli temsilcimiz, 3. haftada ligde ilk gölünü ancak bulmuş olan ceylanlar Göztepe ile yine sahasında son dakikada yediği golle berabere kalarak taraftarını üzmeye devam etmişti.
4. haftada deplasmanda Samsunspor karşısında iyi mücadele etmesine rağmen gol yollarında etkili olamayınca 2-0 mağlup olmaktan kurtulamamıştı.
Yapılan teknik direktör değişikliğinden sonra Engin Korukır'ın yerine sezona genel koordinatör olarak başlayan sonrasında Şanlıurfaspor ile yolarını ayıran ve kendisine Şanlıurfaspor'un sana ihtiyacı var denildiği zaman hiç tereddüt dahi etmeden görevin başına geçen Şanlıurfa'nın öz evladı Hüseyin Dağ A takımın başına teknik direktör olarak geçmiş ve ilk maçında Gap Arenada seyircisi önünde rakip Giresunspor'u 1-0 mağlup etmeyi başarmıştı.
6. haftada gol düellosu şeklinde geçen karşılaşmada deplasmanda Boluspor'un konuğu olan Şanlıurfaspor iyi mücadele etmesine rağmen ilk 10 ve son 10 dakikada yediği goller ile sahadan 4-2 mağlup ayrılmıştı.
7. haftada Pazar günü oynanan mücadele ise Boluspor karşılaşmasında olduğu gibi oyuna son derece kötü başlamış ama Boluspor aksine Denizlispor gol yollarında etkili olamayıp gol atamayınca atacak olan takımın kazanma ihtimali yüksek olan karşılaşmada sarı yeşilli temsilcimiz 72. dakikada Edinhonun kafa vuruşu ile galibiyeti getiren golu bulmuş ve karşılaşmayı kazanmasını bilmişti.
Şanlıurfaspor'un şimdiye kadar oynadığı karşılaşmaların geneline bakacak olursak sarı yeşilli temsilcimiz Boluspor karşılaşmasında yenilen 4 gole rağmen ligde çok zor gol atan ama bunun yanında da zor gol yiyen bir ekip görüntüsünde, ligde şimdiye kadar 5 gol atan sarı yeşilliler kalesinde de 8 gol görmüş durumdalar.
Lige verilen milli maç arası en çok Şanlıurfaspor'a yarayacak gibi görünüyor, zira Şanlıurfaspor'da Hüseyin Dağ bu verilen arada futbolculara ne istediğini daha iyi anlatma şansını bulacak, sakat ve formsuz olan oyuncular özellikle forvet mevkisinde mücadele eden futbolcular bu aradan yararlanarak form tutarlarsa, 8. haftada deplasmanda oynayacağımız 1461 Trabzon karşılaşmasında atacağı goller ile ilk deplasman galibiyetimizi almamız hiçte tesadüf olmaz bence. Saygılarımla…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.