Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1113+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

CEYLANLAR İŞİ GARANTİLEDİ

Ziraat Türkiye Kupasında mücadele eden Şanlıurfaspor deplasmanda rakip Kırklarelispor karşısında baştan sona kadar üstün bir oyun sergilerken karşılaşmayı da 2-0 kazanmasını bildi. Ziraat Türkiye Kupası A grubunda puanını 12 ye çıkaran sarı yeşilli temsilcimiz Osmanlıspor ile beraber gruptan yükselmeyi garantilemiş oldular. Şanlıurfaspor bir üst turda B gurubunda mücadele eden süper lig temsilcileri Kasımpaşa veya Çaykur Rizespor ile bir üst tura çıkmak için karşı karşıya gelecek. Sarı yeşilli temsilcimiz zayıf rakibi Kırklarelispor karşısında karşılaşmanın başından itibaren oyun üstünlüğünü ele alarak oyunu motive eden taraf oldu. Soğuk hava ve aşırı rüzgâr karşısında rakip takıma karşı üstün oynayan sarı yeşilli futbolcular rahat bir galibiyet aldılar. Yeni transferlerden sadece Nijeryalı Iyayı Belıeve Atıemwen forma giydiği Kırklarelispor karşılaşmasında alınan bu galibiyetten sonra gözler bir üst turda oynanacak olan karşılaşmaya çevrildi. Şanlıurfaspor bu galibiyetten sonra hafta sonu oynanacak olan Ümraniyespor karşılaşmasını da kazanırsa ligde play-off şansını sürdürmeye devam eder.  
Ekleme Tarihi: 19 Ocak 2017 - Perşembe

CEYLANLAR İŞİ GARANTİLEDİ

Ziraat Türkiye Kupasında mücadele eden Şanlıurfaspor deplasmanda rakip Kırklarelispor karşısında baştan sona kadar üstün bir oyun sergilerken karşılaşmayı da 2-0 kazanmasını bildi.

Ziraat Türkiye Kupası A grubunda puanını 12 ye çıkaran sarı yeşilli temsilcimiz Osmanlıspor ile beraber gruptan yükselmeyi garantilemiş oldular.

Şanlıurfaspor bir üst turda B gurubunda mücadele eden süper lig temsilcileri Kasımpaşa veya Çaykur Rizespor ile bir üst tura çıkmak için karşı karşıya gelecek.

Sarı yeşilli temsilcimiz zayıf rakibi Kırklarelispor karşısında karşılaşmanın başından itibaren oyun üstünlüğünü ele alarak oyunu motive eden taraf oldu.

Soğuk hava ve aşırı rüzgâr karşısında rakip takıma karşı üstün oynayan sarı yeşilli futbolcular rahat bir galibiyet aldılar.

Yeni transferlerden sadece Nijeryalı Iyayı Belıeve Atıemwen forma giydiği Kırklarelispor karşılaşmasında alınan bu galibiyetten sonra gözler bir üst turda oynanacak olan karşılaşmaya çevrildi.

Şanlıurfaspor bu galibiyetten sonra hafta sonu oynanacak olan Ümraniyespor karşılaşmasını da kazanırsa ligde play-off şansını sürdürmeye devam eder.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.