Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1795+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

CEYLANLAR İÇİN ZORLU MAÇ

PTT 1. ligde mücadele eden Şanlıurfaspor Cumartesi günü saat 14:00'da İzmir Atatürk Stadyumunda karşılaşacağı Altınordu maçını play-of umutlarını sürdürmek için mutlak kazanması gereken bir karşılaşmaya çıkacak.Sarı yeşilli temsilcimiz geçtiğimiz günlerde TFF tarafında Samsunspor'un 3 puanının silinmesinden sonra PTT 1. ligde 5. sıraya yükselmişti.PTT 1. ligde Play-Off mücadelesi veren sarı yeşilli takım rakip Altınordu karşısında defansını sağlam tutar ve ileride oynayan golcülerde görevlerini yaparlarsa bu karşılaşmadan galip olarak üç puanla ayrılması hiçte zor değil.Ama rakip takım Altınordu'nun genç ve çok koşan bir takım olması da Şanlıurfaspor için bir dezavantaj olacaktır.PTT 1. ligde beşinci sırada ve 46 puanı olan sarı yeşilli temsilcimiz bu karşılaşmadan galip ayrıldığı takdirde dördüncü sırada bulunan Antalyaspor'u yakalamış olacak ama Antalyaspor'da bizim bir sıra altımızda bulunan Albimo Alanyaspor ile deplasmanda zorlu bir karşılaşmaya çıkacak bu karşılaşmanın sonucu ne olursa olsun iki rakibimizin kendi arasında oynayacağı maçta karlı çıkan taraf sarı yeşilli temsilcimiz olacak.Samsunspor'dan transfer edilen Evlin Adiloviç'in geçen hafta Bucaspor karşılaşmasında gösterdiği performansda beni sevindiren bir diğer taraf olmuştu. İnşallah bu hafta Altınordu karşılaşmasında da Adiloviç takımdaki yerini alır gol ve goller atmaya devam eder.İzmir'de yaşayan Şanlıurfalılar ve Urfaspor taraftarları da Cumartesi oynanacak olan Altınordu karşılaşmasında Atatürk Stadyumunda ki yerlerini alıp sarı yeşilli takıma destek olmalarını bekliyorum.İnşallah temsilcimiz İzmir'in bir diğer temsilcisi karşısında üç puanla Şanlıurfa'ya döner.
Ekleme Tarihi: 24 Nisan 2015 - Cuma

CEYLANLAR İÇİN ZORLU MAÇ

PTT 1. ligde mücadele eden Şanlıurfaspor Cumartesi günü saat 14:00'da İzmir Atatürk Stadyumunda karşılaşacağı Altınordu maçını play-of umutlarını sürdürmek için mutlak kazanması gereken bir karşılaşmaya çıkacak.
Sarı yeşilli temsilcimiz geçtiğimiz günlerde TFF tarafında Samsunspor'un 3 puanının silinmesinden sonra PTT 1. ligde 5. sıraya yükselmişti.
PTT 1. ligde Play-Off mücadelesi veren sarı yeşilli takım rakip Altınordu karşısında defansını sağlam tutar ve ileride oynayan golcülerde görevlerini yaparlarsa bu karşılaşmadan galip olarak üç puanla ayrılması hiçte zor değil.
Ama rakip takım Altınordu'nun genç ve çok koşan bir takım olması da Şanlıurfaspor için bir dezavantaj olacaktır.
PTT 1. ligde beşinci sırada ve 46 puanı olan sarı yeşilli temsilcimiz bu karşılaşmadan galip ayrıldığı takdirde dördüncü sırada bulunan Antalyaspor'u yakalamış olacak ama Antalyaspor'da bizim bir sıra altımızda bulunan Albimo Alanyaspor ile deplasmanda zorlu bir karşılaşmaya çıkacak bu karşılaşmanın sonucu ne olursa olsun iki rakibimizin kendi arasında oynayacağı maçta karlı çıkan taraf sarı yeşilli temsilcimiz olacak.
Samsunspor'dan transfer edilen Evlin Adiloviç'in geçen hafta Bucaspor karşılaşmasında gösterdiği performansda beni sevindiren bir diğer taraf olmuştu. İnşallah bu hafta Altınordu karşılaşmasında da Adiloviç takımdaki yerini alır gol ve goller atmaya devam eder.
İzmir'de yaşayan Şanlıurfalılar ve Urfaspor taraftarları da Cumartesi oynanacak olan Altınordu karşılaşmasında Atatürk Stadyumunda ki yerlerini alıp sarı yeşilli takıma destek olmalarını bekliyorum.
İnşallah temsilcimiz İzmir'in bir diğer temsilcisi karşısında üç puanla Şanlıurfa'ya döner.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.