Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1435+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

Ceylanlar Eğe dağlarında

PTT 1. ligde 2015-2016 sezonuna Gap Arena Stadyumunda kendi seyircisi önünde merhaba diyen Şanlıurfaspor'da gözler bu hafta sonu deplasmanda karşılaşacağımız Karşıyaka maçına çevrildi.1. haftada oynanan Adanaspor maçında istenilen futbolu bir türlü sahaya yansıtamayan sarı yeşilli temsilcimiz rakip takım karşısında galibiyetten uzak bir oyun ortaya koymuştu.PTT 1. Lig'de yaptığı transferler ve kurduğu güçlü kadrosuyla girmesine rağmen rakip Karşıyaka ilk maçta Adana Demirspor'a 2-0 yenilerek yeni sezona kötü bir başlangıç yapmış oldu. Karşıyaka'da transferde birçok futbolcu ile sözleşme yaparak transferin en gözde takımlarından birisi olmuştu.İzmir temsilcisi şimdiye kadar 18 takviye yaptı ve son olarak Necati Ateş ile sözleşme imzalayarak taran ferde tüm gözleri üzerine çekti.Bu çok taran fer yaparak kadrosunu güçlendiren yeni kurulan kadrolar karşısında en isabetli olan kadrosu daha oturmadan karşılaşmaktır. Zira bu yeni oluşan takımların kadrosu oluştuktan sonra karşılaşmak daha zor neticelere yol açabilir.Yani sözün özü böyle yıldız isimleri kadrosuna katan takımlarla sezon başında karşılaşmak bizim için daha hayırlı olur.Pazar günü saat 22:00'de başlayacak olan karşılaşmada Şanlıurfaspor'a başarılar diliyorum.Saygılarımla…
Ekleme Tarihi: 20 Ağustos 2015 - Perşembe

Ceylanlar Eğe dağlarında


PTT 1. ligde 2015-2016 sezonuna Gap Arena Stadyumunda kendi seyircisi önünde merhaba diyen Şanlıurfaspor'da gözler bu hafta sonu deplasmanda karşılaşacağımız Karşıyaka maçına çevrildi.
1. haftada oynanan Adanaspor maçında istenilen futbolu bir türlü sahaya yansıtamayan sarı yeşilli temsilcimiz rakip takım karşısında galibiyetten uzak bir oyun ortaya koymuştu.
PTT 1. Lig'de yaptığı transferler ve kurduğu güçlü kadrosuyla girmesine rağmen rakip Karşıyaka ilk maçta Adana Demirspor'a 2-0 yenilerek yeni sezona kötü bir başlangıç yapmış oldu.
Karşıyaka'da transferde birçok futbolcu ile sözleşme yaparak transferin en gözde takımlarından birisi olmuştu.
İzmir temsilcisi şimdiye kadar 18 takviye yaptı ve son olarak Necati Ateş ile sözleşme imzalayarak taran ferde tüm gözleri üzerine çekti.
Bu çok taran fer yaparak kadrosunu güçlendiren yeni kurulan kadrolar karşısında en isabetli olan kadrosu daha oturmadan karşılaşmaktır. Zira bu yeni oluşan takımların kadrosu oluştuktan sonra karşılaşmak daha zor neticelere yol açabilir.
Yani sözün özü böyle yıldız isimleri kadrosuna katan takımlarla sezon başında karşılaşmak bizim için daha hayırlı olur.
Pazar günü saat 22:00'de başlayacak olan karşılaşmada Şanlıurfaspor'a başarılar diliyorum.
Saygılarımla…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.