Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1034+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

Ceylanlar darbe aldı

Şanlıurfaspor önceki gün kendi sahasında karşılaştığı Yeni Malatya Spor karşısında 0-2 yenilerek ağır bir darbe almış oldu. Karşılaşma öncesi her iki takımda galip gelecekleri konusunda iddalı açıklamalar yaparak bu karşılaşmaya hazırlanmışlardı. Geçen hafta Gaziantep temsilcisi Büyükşehir Belediye spor ile 1-1 berabere kalan sarı yeşilli ekip bu hafta oynanacak olan karşılaşmada mutlak galip gelmesi beklenirken sürpriz bir skor alarak karşılaşmayı izlemeye gelen taraftarları üzdü. Şanlıurfaspor birkaç haftadır iki devreyi farklı şekilde oynamaya devam ediyor. Geçen hafta da oynanan karşılaşmada ilk yarı sahada başka bir takım ikinci yarı başka bir takım vardı adeta, bunu geçen hafta yazdığım yazılarda birçok kez gündeme getirmiştim. Fakat bu hafta oynanan karşılaşmada yine aynı şekilde oynayan bir takım vardı sahada. Şanlıurfaspor ilk yarıya hızlı başlamış duran toplar ve kişisel yeteneklerin hazırladığı ve yakaladığı fırsatları değerlendirmeyen taraf olmuştu. Yani aslına bakarsanız Şanlıurfaspor ilk yarıda da iyi bir oyun sahaya yansıtamadı. Oynadığı oyunun biz taraftarlara güzel görünmesinin sebebi ilk yarı boyunca rakip Yeni Malatya Spor oyunu kendi yarı sahasında kabul etmesi en büyük etkendi. Zaten sarı yeşilli temsilcimizde ilk yarıda genelde Yoosef Yeşilmen’in kişisel girişimleri sonucu biri duran top olmak üzere iki net pozisyonu değerlendiremedi. İkinci devreye ilk yarının aksine daha çok atağa çıkan ve oyunu açan Yeni Malatya Spor istediği pozisyonları da yakalayınca golleri üst, üste buldu. Şanlıurfaspor puan sıralamasında kendisinden alt sıralarda bulunan ve ligde bir türlü istediği sonuçları alamayan rakip Yeni Malatya Spor karşısında Gap Arena Stadyumunda ve taraftarını da arkasına alarak bu karşılaşmadan galip ayrılması lazımdı. Ama olmadı lig uzun bir maraton inşallah ilerleyen haftalarda bu puanları aramayız çünkü sarı yeşilli temsilcimiz bol keseden puan dağıtmaya devam ediyor. Karşılaşmanın bitiş düdüğünden sonra sarı yeşilli takım taraftarları rakip Yeni Malatya’yı centilmence alkışlayarak Şanlıurfaspor taraftarının ne kadar centilmen bir taraftar olduğunu bir kez daha ispatlamış oldu.
Ekleme Tarihi: 10 Kasım 2015 - Salı

Ceylanlar darbe aldı

Şanlıurfaspor önceki gün kendi sahasında karşılaştığı Yeni Malatya Spor karşısında 0-2 yenilerek ağır bir darbe almış oldu.

Karşılaşma öncesi her iki takımda galip gelecekleri konusunda iddalı açıklamalar yaparak bu karşılaşmaya hazırlanmışlardı. Geçen hafta Gaziantep temsilcisi Büyükşehir Belediye spor ile 1-1 berabere kalan sarı yeşilli ekip bu hafta oynanacak olan karşılaşmada mutlak galip gelmesi beklenirken sürpriz bir skor alarak karşılaşmayı izlemeye gelen taraftarları üzdü.

Şanlıurfaspor birkaç haftadır iki devreyi farklı şekilde oynamaya devam ediyor. Geçen hafta da oynanan karşılaşmada ilk yarı sahada başka bir takım ikinci yarı başka bir takım vardı adeta, bunu geçen hafta yazdığım yazılarda birçok kez gündeme getirmiştim.

Fakat bu hafta oynanan karşılaşmada yine aynı şekilde oynayan bir takım vardı sahada.

Şanlıurfaspor ilk yarıya hızlı başlamış duran toplar ve kişisel yeteneklerin hazırladığı ve yakaladığı fırsatları değerlendirmeyen taraf olmuştu.

Yani aslına bakarsanız Şanlıurfaspor ilk yarıda da iyi bir oyun sahaya yansıtamadı. Oynadığı oyunun biz taraftarlara güzel görünmesinin sebebi ilk yarı boyunca rakip Yeni Malatya Spor oyunu kendi yarı sahasında kabul etmesi en büyük etkendi.

Zaten sarı yeşilli temsilcimizde ilk yarıda genelde Yoosef Yeşilmen’in kişisel girişimleri sonucu biri duran top olmak üzere iki net pozisyonu değerlendiremedi.

İkinci devreye ilk yarının aksine daha çok atağa çıkan ve oyunu açan Yeni Malatya Spor istediği pozisyonları da yakalayınca golleri üst, üste buldu.

Şanlıurfaspor puan sıralamasında kendisinden alt sıralarda bulunan ve ligde bir türlü istediği sonuçları alamayan rakip Yeni Malatya Spor karşısında Gap Arena Stadyumunda ve taraftarını da arkasına alarak bu karşılaşmadan galip ayrılması lazımdı. Ama olmadı lig uzun bir maraton inşallah ilerleyen haftalarda bu puanları aramayız çünkü sarı yeşilli temsilcimiz bol keseden puan dağıtmaya devam ediyor.

Karşılaşmanın bitiş düdüğünden sonra sarı yeşilli takım taraftarları rakip Yeni Malatya’yı centilmence alkışlayarak Şanlıurfaspor taraftarının ne kadar centilmen bir taraftar olduğunu bir kez daha ispatlamış oldu.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.