Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1607+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

BU YILDA GEÇTİ!

PTT 1. Ligde mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor sezona şampiyonluk parolası ile başlamasına rağmen ilerleyen haftalarda bu yarıştan koparak bu defa küme düşmemek için mücadele vermeye başlaması ne kadar üzücü bir durum değil mi?Hâlbuki her sezon başlamadan önce taraftara biz bu yıl süper lige çıkacağız, şu teknik direktör ile anlaştık, bu futbolcular gelecek diye vaatler veriliyor ve yapılıyor da. Ama gelin görün ki sezon sonu evdeki hesap çarşıya bir türlü uymuyor.Daha geçen sezon başı dün gibi aklımda, yeni teknik direktör Engin Korukır ile sözleşme imzalanıyor, yanında da sportif direktör olarak göreve gelen Zafer Tüzün'de yerini almış durumda. Her ikisi de bu sezon yeni bir yapılanma içeresine giriyoruz. Hedefimiz bu yıl PTT 1. Ligde şampiyonluk diyerek yola başlıyoruz. Sonrasında istenilen sonuçlar bir türlü gelmeyince play-oof hesapları içerisine giriyoruz, oda olmayınca, bu defada biz ligde nasıl kalırız hesapları içeresinde zorda olsa ligde tutunarak sezonu tamamlıyoruz. Hâlbuki bütçemize göre hareket etsek, o bütçeye ve şehrimize uyum sağlayacak futbolcular ile anlaşma yoluna gitsek, kariyerinin sonuna gelmiş oyuncular alacağımıza daha genç ve hedefleri olan asker futbolcular alabilsek ben umuyorum ki 1 sezon içerisinde olmasa da birkaç sezon içeresinde herkesin hayalini kurduğu süper lige çıkmış oluruz.Ama tabi önce kalıcı gelir konusunu bir an önce bitirmemiz lazım, yoksa başkan gelsin cebinden paraları versin le bu iş olmaz, olsa da süper ligde ve PTT 1. Ligde kalıcı olmayız. Saygılarımla...
Ekleme Tarihi: 03 Mayıs 2016 - Salı

BU YILDA GEÇTİ!

PTT 1. Ligde mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor sezona şampiyonluk parolası ile başlamasına rağmen ilerleyen haftalarda bu yarıştan koparak bu defa küme düşmemek için mücadele vermeye başlaması ne kadar üzücü bir durum değil mi?
Hâlbuki her sezon başlamadan önce taraftara biz bu yıl süper lige çıkacağız, şu teknik direktör ile anlaştık, bu futbolcular gelecek diye vaatler veriliyor ve yapılıyor da. Ama gelin görün ki sezon sonu evdeki hesap çarşıya bir türlü uymuyor.
Daha geçen sezon başı dün gibi aklımda, yeni teknik direktör Engin Korukır ile sözleşme imzalanıyor, yanında da sportif direktör olarak göreve gelen Zafer Tüzün'de yerini almış durumda.
Her ikisi de bu sezon yeni bir yapılanma içeresine giriyoruz. Hedefimiz bu yıl PTT 1. Ligde şampiyonluk diyerek yola başlıyoruz. Sonrasında istenilen sonuçlar bir türlü gelmeyince play-oof hesapları içerisine giriyoruz, oda olmayınca, bu defada biz ligde nasıl kalırız hesapları içeresinde zorda olsa ligde tutunarak sezonu tamamlıyoruz.
Hâlbuki bütçemize göre hareket etsek, o bütçeye ve şehrimize uyum sağlayacak futbolcular ile anlaşma yoluna gitsek, kariyerinin sonuna gelmiş oyuncular alacağımıza daha genç ve hedefleri olan asker futbolcular alabilsek ben umuyorum ki 1 sezon içerisinde olmasa da birkaç sezon içeresinde herkesin hayalini kurduğu süper lige çıkmış oluruz.
Ama tabi önce kalıcı gelir konusunu bir an önce bitirmemiz lazım, yoksa başkan gelsin cebinden paraları versin le bu iş olmaz, olsa da süper ligde ve PTT 1. Ligde kalıcı olmayız.
Saygılarımla...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.