Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

BU YABANCI FUTBOLCULAR İLE ZOR!

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, teknik direktör Engin Korukır ile yollarını ayırmasından sonra yeni teknik direktör arayışlarına devem ederken sarı yeşilli takımın başına gelecek olan yeni hocanın takımdaki futbolcuları tanıması ve yeni oluşacak olan sisteme oyuncuların uyumu ile bu sezonda yine Şanlıurfaspor'a süper lig yolu meşakkatli olacak.Şanlıurfaspor'a gelecek olan yeni teknik patron söyleyeceği ilk şeylerden biriside bu takımı ben kurmadım futbolcuları ben almadım olacaktır.PTT 1. lige çıktığından bu yana en kötü sezonlardan birini geçiren temsilcimiz şimdiye kadar oynadığı 4 karşılaşmadan 2 puan çıkararak ligde 17. sırada yer aldı.Lige verilecek devre arasında yeni gelen teknik heyet istediği futbolcuları alırsa sarı yeşilli temsilcimiz play-off 'a katılma şansını arttırabilir.2015-2016 transfer sezonu yeni başladığı zamandan itibaren Şanlıurfaspor'un yapılan transferlerinin şampiyonluğa oynayacak bir kadro olmadığını defalarca yazdık ve görünen tablo ortada alınan yabancı oyuncuların 1-2 si dışında takıma faydalı olabilecek takımı sırtlayabilecek bir yabancı futbolcumuz yok.Bir türlü gol yollarında başarılı olamıyoruz, nitekim Samsunspor karşılaşmasında da gördük Şanlıurfaspor forvetleri boş kaleye golü atamadılar zor olanı yaptılar ve topu ceza sahası içersinde dışarı attı.Giden teknik direktörümüz Engin Korukır ve ekibi gecen sezonun ilk 11'inin nerdeyse değişmez futbolcularından biri olan Abdulkadir Özgen'i şimdiye kadar neden ilk 11'de veya 18 kişilik takım kadrosuna almadı merak ediyorum.Acaba Abdulkadir Özgen 4 haftadır forvet mevkisinde oynayan yabancı oyunculardan çok mu kötü bir futbolcu? Şanlıurfaspor'un yabancı futbolcuları 4 haftadan beri koşmaktan öteye gidecek bir performans sergilemediler. Bu yabancı futbolcuların birçoğu da benim şahsi görüşüm PTT 1. ligin seviyesinde oyuncular değiller.İnşallah Şanlıurfaspor yönetimi yeni gelecek olan teknik direktör konusunda doğru bir karar verir ve treni kaçırmadan ligde iddialı bir konuma geliriz.
Ekleme Tarihi: 17 Eylül 2015 - Perşembe

BU YABANCI FUTBOLCULAR İLE ZOR!

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, teknik direktör Engin Korukır ile yollarını ayırmasından sonra yeni teknik direktör arayışlarına devem ederken sarı yeşilli takımın başına gelecek olan yeni hocanın takımdaki futbolcuları tanıması ve yeni oluşacak olan sisteme oyuncuların uyumu ile bu sezonda yine Şanlıurfaspor'a süper lig yolu meşakkatli olacak.
Şanlıurfaspor'a gelecek olan yeni teknik patron söyleyeceği ilk şeylerden biriside bu takımı ben kurmadım futbolcuları ben almadım olacaktır.
PTT 1. lige çıktığından bu yana en kötü sezonlardan birini geçiren temsilcimiz şimdiye kadar oynadığı 4 karşılaşmadan 2 puan çıkararak ligde 17. sırada yer aldı.
Lige verilecek devre arasında yeni gelen teknik heyet istediği futbolcuları alırsa sarı yeşilli temsilcimiz play-off 'a katılma şansını arttırabilir.
2015-2016 transfer sezonu yeni başladığı zamandan itibaren Şanlıurfaspor'un yapılan transferlerinin şampiyonluğa oynayacak bir kadro olmadığını defalarca yazdık ve görünen tablo ortada alınan yabancı oyuncuların 1-2 si dışında takıma faydalı olabilecek takımı sırtlayabilecek bir yabancı futbolcumuz yok.
Bir türlü gol yollarında başarılı olamıyoruz, nitekim Samsunspor karşılaşmasında da gördük Şanlıurfaspor forvetleri boş kaleye golü atamadılar zor olanı yaptılar ve topu ceza sahası içersinde dışarı attı.
Giden teknik direktörümüz Engin Korukır ve ekibi gecen sezonun ilk 11'inin nerdeyse değişmez futbolcularından biri olan Abdulkadir Özgen'i şimdiye kadar neden ilk 11'de veya 18 kişilik takım kadrosuna almadı merak ediyorum.
Acaba Abdulkadir Özgen 4 haftadır forvet mevkisinde oynayan yabancı oyunculardan çok mu kötü bir futbolcu? Şanlıurfaspor'un yabancı futbolcuları 4 haftadan beri koşmaktan öteye gidecek bir performans sergilemediler.
Bu yabancı futbolcuların birçoğu da benim şahsi görüşüm PTT 1. ligin seviyesinde oyuncular değiller.
İnşallah Şanlıurfaspor yönetimi yeni gelecek olan teknik direktör konusunda doğru bir karar verir ve treni kaçırmadan ligde iddialı bir konuma geliriz.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.