Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

BU SEZON O SEZON

Şanlıurfa spor geçtiğimiz Cumartesi günü deplasmanda grubun güçlü ekiplerinden ve İstanbul temsilcisi Tuzla spor karşısın da iyi bir oyun sergileyerek, kazanmasını bildi. Sarı-Yeşilli Ceylanlar haftalardır kısır döngü içinde olmasına rağmen, geçen hafta kendi evinde Şampiyonluğun güçlü ekiplerinden, Menemen Belediye spor karşısında eksik olmasına rağmen, Hocası Ali Tandoğan 2-0 lık net skorla kazanmasını bilmişti. Bu hafta da deplasmanda lideri yenmesinin ardından Şanlıurfalı taraftarlarını hasretle beklediği bu güzelim galibiyet geçte olsa geldiği için şehirde büyük mutluluk uyandırdı. Sezonun ilk yarısının son galibiyetini alarak ligi iyi bir yerde bitirecek olan sarı yeşilli taraftarın umudu hiç sönmedi. Şanlıurfa spor Lider İstanbul Tuzla spor A.Ş.’yi iyi oyun sonucu yenmesini bildi. Ceylanlar bu grubun en uzak deplasmanlarından biri olan Tuzla seferinde taraftarlarda yalnız bırakmadı. Haydi ŞANLIURFA SPOR neden o sezon bu sezon olmasın.
Ekleme Tarihi: 17 Aralık 2018 - Pazartesi

BU SEZON O SEZON

Şanlıurfa spor geçtiğimiz Cumartesi günü deplasmanda grubun güçlü ekiplerinden ve İstanbul temsilcisi Tuzla spor karşısın da iyi bir oyun sergileyerek, kazanmasını bildi.

Sarı-Yeşilli Ceylanlar haftalardır kısır döngü içinde olmasına rağmen, geçen hafta kendi evinde Şampiyonluğun güçlü ekiplerinden, Menemen Belediye spor karşısında eksik olmasına rağmen, Hocası Ali Tandoğan 2-0 lık net skorla kazanmasını bilmişti.

Bu hafta da deplasmanda lideri yenmesinin ardından Şanlıurfalı taraftarlarını hasretle beklediği bu güzelim galibiyet geçte olsa geldiği için şehirde büyük mutluluk uyandırdı.

Sezonun ilk yarısının son galibiyetini alarak ligi iyi bir yerde bitirecek olan sarı yeşilli taraftarın umudu hiç sönmedi. Şanlıurfa spor Lider İstanbul Tuzla spor A.Ş.’yi iyi oyun sonucu yenmesini bildi.

Ceylanlar bu grubun en uzak deplasmanlarından biri olan Tuzla seferinde taraftarlarda yalnız bırakmadı.

Haydi ŞANLIURFA SPOR neden o sezon bu sezon olmasın.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.