Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1742+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

BU MAÇI KAZANACAĞIZ

TFF 1. Ligde mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor Pazar günü saat 16’da başlayacak olan karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Şanlıurfaspor Külübü, Gap Arena Stadyumunda oynayacağı Sivasspor maçı öncesi taraftarlara jest yaparak Passolig kart bedelini ve maç biletini taraftarlarımıza bedava yapması çok güzel bir davranış oldu. Sarı yeşilli taraftarlar karşılaşmanın oynanacağı güne kadar Şanlıurfaspor logolu Passolig kartlarını Passolig gişelerinden alabilecekler ve Sivasspor maçı biletide kartlarına yüklü olarak bu önemli karşılaşmayı takip edebilecekler. Taraftarlar Nüfus Cüzdanları ile Şanlıurfaspor Passolig gişeleri olan GAP Arena stadı içi ve Toplama merkezinde bulunan Passolig gişelerinden birisine giderek maç biletlerini alabilecek. Birkaç gündür zaten sarı yeşilli taraftarlar bu gişelerin önünde uzun kyruklar oluşturarak karşılaşmayı takip etmek için uğraş veriyorlar. Tabi Passolig kartlarını aldıktan sonra karşılaşmayı bedava izlemek için Maraton, Numaralı Sol ve Numaralı Sağ tribünleri tercih ederek bilet yüklemesi yaparak Sivas spor karşılaşmasını izleyebilirler. Şanlıurfaspor golcü futbolcu Emmanuel Oseı Banahene'nin lisansı çıkararak yarın oynanacak olan Sivasspor karşılaşmasında teknik direktör Ogün Altıparmak’ın görev vermesi durumunda golcü futbolcu sahadaki yerini alabilecek. Zaten Şanlıurfaspor oynadığı karşılaşmalarda gol bulmakta çok zorlanıyordu. Emmanuel Oseı Banahene'nin lisansının çıkmış olması gol yollarında sarı yeşilli ekibin yükünü birazda olsa hafifletecek gibi görünüyor. Yarın ki karşılaşma Şanlıurfaspor için zor geçecek olan bir karşılaşma gibi duruyor. Sivasspor geçen yıl süper ligden, TFF 1. Lige düşmüş olan bir ekip kadrosundaki futbolcuların bir kısmı geçen yıl süper lig forması giyen futbolcular. Ligin en pahalı kadrolarından birine sahip olan rakip Sivasspor karşısında defans hattımızda görev yapan futbolculara bu karşılaşmada çok iş düşecek gibi görünüyor. Geçen hafta oynadığı karşılaşmada Sivasspor rakip Balıkesir spor karşısında ilk dakikadan itibaren rakip kalede etkili ve baskılı bir futbol sahaya yansıttı. Sonuçta karşılaşma berabere bitti ama gol yollarında yeni transferi ve bizim yakından tanıdığımız usta Yunan golcü Gekas rakip takımın forvet hattında çok güzel işlere imza atıyor. İnşallah Şanlıurfaspor devre arasında transfer ettiği golcü futbolcu Banahane bu karşılaşmada kendini gösterir ve rakip takım filelerini havalandırırsa karşılaşmadan galip ayrılırız. Ama Gap Arena Stadyumunu taraftar olarak doldurmamız lazım. Bu karşılaşma bizim için çok önemli bir karşılaşma olması dolaysıyla 90 dakika boyunca susmadan oturmadan Şanlıurfaspor’a destek olalım ve ben inanıyorum ki Şanlıurfaspor taraftarında büyük desteği ile bu karşılaşmadan 3 puanla ayrılarak düşme potasından birazda olsa uzaklaşacağı düşüncesindeyim. Haydi Ceylanlar kalbimiz ve yüreğimiz seninle her vurduğun gol olur inşallah…  
Ekleme Tarihi: 18 Mart 2017 - Cumartesi

BU MAÇI KAZANACAĞIZ

TFF 1. Ligde mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor Pazar günü saat 16’da başlayacak olan karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Şanlıurfaspor Külübü, Gap Arena Stadyumunda oynayacağı Sivasspor maçı öncesi taraftarlara jest yaparak Passolig kart bedelini ve maç biletini taraftarlarımıza bedava yapması çok güzel bir davranış oldu.

Sarı yeşilli taraftarlar karşılaşmanın oynanacağı güne kadar Şanlıurfaspor logolu Passolig kartlarını Passolig gişelerinden alabilecekler ve Sivasspor maçı biletide kartlarına yüklü olarak bu önemli karşılaşmayı takip edebilecekler.

Taraftarlar Nüfus Cüzdanları ile Şanlıurfaspor Passolig gişeleri olan GAP Arena stadı içi ve Toplama merkezinde bulunan Passolig gişelerinden birisine giderek maç biletlerini alabilecek.

Birkaç gündür zaten sarı yeşilli taraftarlar bu gişelerin önünde uzun kyruklar oluşturarak karşılaşmayı takip etmek için uğraş veriyorlar.

Tabi Passolig kartlarını aldıktan sonra karşılaşmayı bedava izlemek için Maraton, Numaralı Sol ve Numaralı Sağ tribünleri tercih ederek bilet yüklemesi yaparak Sivas spor karşılaşmasını izleyebilirler.

Şanlıurfaspor golcü futbolcu Emmanuel Oseı Banahene'nin lisansı çıkararak yarın oynanacak olan Sivasspor karşılaşmasında teknik direktör Ogün Altıparmak’ın görev vermesi durumunda golcü futbolcu sahadaki yerini alabilecek.

Zaten Şanlıurfaspor oynadığı karşılaşmalarda gol bulmakta çok zorlanıyordu. Emmanuel Oseı Banahene'nin lisansının çıkmış olması gol yollarında sarı yeşilli ekibin yükünü birazda olsa hafifletecek gibi görünüyor.

Yarın ki karşılaşma Şanlıurfaspor için zor geçecek olan bir karşılaşma gibi duruyor.

Sivasspor geçen yıl süper ligden, TFF 1. Lige düşmüş olan bir ekip kadrosundaki futbolcuların bir kısmı geçen yıl süper lig forması giyen futbolcular.

Ligin en pahalı kadrolarından birine sahip olan rakip Sivasspor karşısında defans hattımızda görev yapan futbolculara bu karşılaşmada çok iş düşecek gibi görünüyor.

Geçen hafta oynadığı karşılaşmada Sivasspor rakip Balıkesir spor karşısında ilk dakikadan itibaren rakip kalede etkili ve baskılı bir futbol sahaya yansıttı.

Sonuçta karşılaşma berabere bitti ama gol yollarında yeni transferi ve bizim yakından tanıdığımız usta Yunan golcü Gekas rakip takımın forvet hattında çok güzel işlere imza atıyor.

İnşallah Şanlıurfaspor devre arasında transfer ettiği golcü futbolcu Banahane bu karşılaşmada kendini gösterir ve rakip takım filelerini havalandırırsa karşılaşmadan galip ayrılırız.

Ama Gap Arena Stadyumunu taraftar olarak doldurmamız lazım.

Bu karşılaşma bizim için çok önemli bir karşılaşma olması dolaysıyla 90 dakika boyunca susmadan oturmadan Şanlıurfaspor’a destek olalım ve ben inanıyorum ki Şanlıurfaspor taraftarında büyük desteği ile bu karşılaşmadan 3 puanla ayrılarak düşme potasından birazda olsa uzaklaşacağı düşüncesindeyim.

Haydi Ceylanlar kalbimiz ve yüreğimiz seninle her vurduğun gol olur inşallah…

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.