Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

BU FUTBOL ÖNCEDEN NEDEN YOKTU?

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor geçen hafta pazar günü 11 Nisan stadyumunda konuk ettiği Menemen Belediyespor 2-0 gibi farklı bir skorla yenince şampiyonluk yolunda önemli bir engeli daha aşmış oldu. Ligimizde belki de en güçlü takımlardan biri olan Menemen Belediyespor karşısında maça iyi başlayan sarı Yeşilli futbolcular karşılaşmanın henüz 4. dakikasında gelen gol ile de hem moral buldu, Hem daha iyi bir futbol sahaya yansıtma fırsatını yakaladılar. Karşılaşma öncesi Şanlıurfaspor yönetiminin aldığı karar doğrultusunda Şanlıurfaspor'un karşılaşma biletlerinin 1 TL'ye düşürülmesi nedeni ile sarı Yeşilli taraftarlar 10 binden fazla kişi olmak üzere 11 Nisan Spor kompleksini doldurdular. Şanlıurfaspor'da eksik ve cezalı futbolcular olmasına rağmen Onların yerinde ilk 11'de sahaya başlayan futbolcular cezalı ve sakat oyuncuları aratmadılar. Karşılaşmanın 90 dakikası boyunca sahada basmadık yer bırakmayan sarı Yeşilli futbolcular baştan sona Üstün oynadıkları karşılaşmayı 2-0 gibi net bir skorla kazanıp menemeni evine puansız uğurladılar. Belki de bu sezon en iyi futbollarından birini sahaya yansıtan Şanlıurfasporlu futbolcular bu performansı devam ettirilirse ligde yenemeyecekleri takım yoktur. Bu takım sezon başından beri aynı futbolcular ile kurulu bir takım sadece bir teknik direktör değişikliği yapıldı. Bu futbolcular geçen 15 haftada bu futbolu sahaya yansıtmadı diye İçimden geçiyor. Gerek taraftarlar, gerek sporun içinden gelen kişiler ile bu konuyu tartıştığımız zaman Şanlıurfaspor'un kadrosunun Bu ligin üstünde bir kadro olduğunu ve futbolcuların istemesi halinde tüm maçları kazanarak şampiyonluğa rahat, rahat gidebileceklerini birçok kesim belirtiyor. Buna rağmen haftalardır üst üste alınan kötü sonuçlar da neyin nesi bir yerde bir eksiklik var ama kulübün içini bilemediğimiz den dışarıdan yorum yapmak da olmaz. Gerek futbolcular ve gerek teknik heyet İnşallah bu performansı devam ettirirler sezon sonu hak ettiğimiz TFF 1. Lige tekrar çıkarız Haydi Urfa’m kalbimiz ve yüreğimiz seninle…
Ekleme Tarihi: 11 Aralık 2018 - Salı

BU FUTBOL ÖNCEDEN NEDEN YOKTU?

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor geçen hafta pazar günü 11 Nisan stadyumunda konuk ettiği Menemen Belediyespor 2-0 gibi farklı bir skorla yenince şampiyonluk yolunda önemli bir engeli daha aşmış oldu.

Ligimizde belki de en güçlü takımlardan biri olan Menemen Belediyespor karşısında maça iyi başlayan sarı Yeşilli futbolcular karşılaşmanın henüz 4. dakikasında gelen gol ile de hem moral buldu, Hem daha iyi bir futbol sahaya yansıtma fırsatını yakaladılar.

Karşılaşma öncesi Şanlıurfaspor yönetiminin aldığı karar doğrultusunda Şanlıurfaspor'un karşılaşma biletlerinin 1 TL'ye düşürülmesi nedeni ile sarı Yeşilli taraftarlar 10 binden fazla kişi olmak üzere 11 Nisan Spor kompleksini doldurdular.

Şanlıurfaspor'da eksik ve cezalı futbolcular olmasına rağmen Onların yerinde ilk 11'de sahaya başlayan futbolcular cezalı ve sakat oyuncuları aratmadılar.

Karşılaşmanın 90 dakikası boyunca sahada basmadık yer bırakmayan sarı Yeşilli futbolcular baştan sona Üstün oynadıkları karşılaşmayı 2-0 gibi net bir skorla kazanıp menemeni evine puansız uğurladılar.

Belki de bu sezon en iyi futbollarından birini sahaya yansıtan Şanlıurfasporlu futbolcular bu performansı devam ettirilirse ligde yenemeyecekleri takım yoktur.

Bu takım sezon başından beri aynı futbolcular ile kurulu bir takım sadece bir teknik direktör değişikliği yapıldı. Bu futbolcular geçen 15 haftada bu futbolu sahaya yansıtmadı diye İçimden geçiyor. Gerek taraftarlar, gerek sporun içinden gelen kişiler ile bu konuyu tartıştığımız zaman Şanlıurfaspor'un kadrosunun Bu ligin üstünde bir kadro olduğunu ve futbolcuların istemesi halinde tüm maçları kazanarak şampiyonluğa rahat, rahat gidebileceklerini birçok kesim belirtiyor.

Buna rağmen haftalardır üst üste alınan kötü sonuçlar da neyin nesi bir yerde bir eksiklik var ama kulübün içini bilemediğimiz den dışarıdan yorum yapmak da olmaz.

Gerek futbolcular ve gerek teknik heyet İnşallah bu performansı devam ettirirler sezon sonu hak ettiğimiz TFF 1. Lige tekrar çıkarız Haydi Urfa’m kalbimiz ve yüreğimiz seninle…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.