Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

BORÇ AÇIKLANDI

PTT 1. Ligde bu sezon bir türlü başarıyı yakalayamayan sarı yeşilli takımda şimdi gözler yapılacak olan kongreye çevrilmiş durumda. 12 Haziran'da yapılacak olan Şanlıurfaspor kongresinde yeni oluşacak yönetim kurulu ve başkan için geçtiğimiz günlerde sarı yeşilli takımımızın başkanı Fethi Şimşek takımın borcunu açıkladı. Anadolu ajansına yaptığı açıklamada takımın 36 milyon TL, eski para ile 36 trilyon borcu olduğunu kamuoyuna deklare etti. Artık 12 Haziran öncesinde başkanlık düşünen sarı yeşilli takımın başkan adayları için borcun ne kadar olduğu belli oldu. Bu takımda kalıcı gelir olmadıkça Şanlıurfaspor daha çok borç altına girer, zira tek sarı yeşilli takımımız borçlu değil gerek süper ligde bulunan, gereksede PTT 1. Ligde yer alan takımların neredeyse tamamı borçlu durumda. Zaten bu yüzden özellikle üstüne basa, basa söylemek lazım, kalıcı gelir konusunda önemli adımlar atılmalı. Gerek Büyükşehir Belediyesi, Gerek Valilik, gerek ilçe balediyeleri ve Şanlıurfa'da para kazanan birçok iş adamı ve Şanlıurfalı iş adamları şehrin tek profesyonel futbol takımı için ellerinden ne geliyorsa yapmaları lazım. Ben her zaman söylüyorum, bu takım süper lige çıkarsa bizde şehir olarak süper lige çıkarız.
Ekleme Tarihi: 02 Haziran 2016 - Perşembe

BORÇ AÇIKLANDI

PTT 1. Ligde bu sezon bir türlü başarıyı yakalayamayan sarı yeşilli takımda şimdi gözler yapılacak olan kongreye çevrilmiş durumda.

12 Haziran'da yapılacak olan Şanlıurfaspor kongresinde yeni oluşacak yönetim kurulu ve başkan için geçtiğimiz günlerde sarı yeşilli takımımızın başkanı Fethi Şimşek takımın borcunu açıkladı. Anadolu ajansına yaptığı açıklamada takımın 36 milyon TL, eski para ile 36 trilyon borcu olduğunu kamuoyuna deklare etti.

Artık 12 Haziran öncesinde başkanlık düşünen sarı yeşilli takımın başkan adayları için borcun ne kadar olduğu belli oldu.

Bu takımda kalıcı gelir olmadıkça Şanlıurfaspor daha çok borç altına girer, zira tek sarı yeşilli takımımız borçlu değil gerek süper ligde bulunan, gereksede PTT 1. Ligde yer alan takımların neredeyse tamamı borçlu durumda.

Zaten bu yüzden özellikle üstüne basa, basa söylemek lazım, kalıcı gelir konusunda önemli adımlar atılmalı.

Gerek Büyükşehir Belediyesi, Gerek Valilik, gerek ilçe balediyeleri ve Şanlıurfa'da para kazanan birçok iş adamı ve Şanlıurfalı iş adamları şehrin tek profesyonel futbol takımı için ellerinden ne geliyorsa yapmaları lazım.

Ben her zaman söylüyorum, bu takım süper lige çıkarsa bizde şehir olarak süper lige çıkarız.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.