Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1540+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

Bolu işi tamam

Şanlıurfaspor yönetimi göreve başlar başlamaz Boluspor ile arasında yaşanan sorunları çözmek için harekete geçmiş ve bu girişimler önceki gün itibari ile sonuç vermişti.Bolu'ya giderek Boluspor başkanı ile görüşen Şanlıurfaspor'un yeni yönetim kurulu Boluspor kulübüyle mutabakata vararak davanın yeniden görülmesi yönünde uzlaşmaya vardılar.Eyyübiye Belediye başkanı ve Şanlıurfaspor Fahri başkanı Mehmet Ekinci, başkan İsmail Bağıban, yönetim kurulu üyeleri Şerdil Karahan, Mehmet Büyükfırat, Reşit Akıl ve M.Giray Küçük, Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı ile bir araya gelerek aradaki sorunların çözümü noktasında uzlaştılar.Bu uzlaşma Şanlıurfaspor için çok yerinde bir girişim oldu.Eğer bu konuda uzlaşma olmasa idi, Sarı yeşilli temsilcimiz büyük ölçüde transfer yasağı gelebilirdi.2014-2015 sezonunda Boluspor'dan transfer ettiğimiz Hakan Aslan'ın sözleşmesini tek taraflı feshederek Şanlıurfaspor'a gelmesinin hem kendisini hem de Şanlıurfaspor'u zor duruma sokmuştu.Zaten bu kontrat sonrası Türkiye Futbol Federasyonuda futbolcu Hakan Aslan'a 6 ay futboldan men cezası vermişti.Sonuç olarak Şanlıurfaspor başkanı ve yönetim kurulu işe hızlı başlamış oldu. Bu azimli çalışmaları inşallah hep böyle devam eder.
Ekleme Tarihi: 30 Haziran 2016 - Perşembe

Bolu işi tamam


Şanlıurfaspor yönetimi göreve başlar başlamaz Boluspor ile arasında yaşanan sorunları çözmek için harekete geçmiş ve bu girişimler önceki gün itibari ile sonuç vermişti.
Bolu'ya giderek Boluspor başkanı ile görüşen Şanlıurfaspor'un yeni yönetim kurulu Boluspor kulübüyle mutabakata vararak davanın yeniden görülmesi yönünde uzlaşmaya vardılar.
Eyyübiye Belediye başkanı ve Şanlıurfaspor Fahri başkanı Mehmet Ekinci, başkan İsmail Bağıban, yönetim kurulu üyeleri Şerdil Karahan, Mehmet Büyükfırat, Reşit Akıl ve M.Giray Küçük, Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı ile bir araya gelerek aradaki sorunların çözümü noktasında uzlaştılar.
Bu uzlaşma Şanlıurfaspor için çok yerinde bir girişim oldu.
Eğer bu konuda uzlaşma olmasa idi, Sarı yeşilli temsilcimiz büyük ölçüde transfer yasağı gelebilirdi.
2014-2015 sezonunda Boluspor'dan transfer ettiğimiz Hakan Aslan'ın sözleşmesini tek taraflı feshederek Şanlıurfaspor'a gelmesinin hem kendisini hem de Şanlıurfaspor'u zor duruma sokmuştu.
Zaten bu kontrat sonrası Türkiye Futbol Federasyonuda futbolcu Hakan Aslan'a 6 ay futboldan men cezası vermişti.
Sonuç olarak Şanlıurfaspor başkanı ve yönetim kurulu işe hızlı başlamış oldu. Bu azimli çalışmaları inşallah hep böyle devam eder.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.