Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1470+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

BİZLERDE MEYDANLARDAYIZ

Bizlerde vatan aşkıyla meydanlarda idik bizlerde vatan aşkıyla yanıp tutuşanız. İşte Doğu Anadolu, Güneydoğu ve tüm Türkiye birlik beraberlik içerisinde meydanlara indik. Bizim ülkemiz vatanımız ana yurdumuzdur. Ülkem için birlik içerisinde bizler vatanımız için toprağımız için hepsinden önemlisi dinimiz namusumuz uğruna öyle zaman gelmiş ki öz evlatlarımızı bile gözümüzü kırpmadan ölüm fermanlarını vermiş bir millet olarak bizler böyle bir günde tabi ki birlik beraberlik dirlik içerisinde bir olacağız. Bu ülke için geçmişte çok basiretler atlamıştır böylesi basiretli dönemlerde ne köyler yakıldı. Ne şehirler boşaltıldı. Ne canlar yakıldı yıkıldı. Şimdi konu ülke vatan toprak olunca tüm canlar bir oldu ey dünya duy sersimizi bizler biriz diriyiz dercesine meydanlara indik. Nasıl ki camiiler de namazda omuz omuza saf tutuksa bugün de meydanlarda omuz omuza saf tutuyoruz. Bizim içimizde daim kardeşlik sevgisi vatan sevgisi saklıdır izler bizler yıksanız da bölmek isteseniz de kız almış kız vermişiz birlik içinde enişte kayınço olmuşuz dayı amca yeğen olmuşuz sizler bilmez misiniz bizler atadan babadan can ciğeriz işte şimdi meydanlardayız. Duyuz sesimizi Van’dan duyun sesimizi Diyarbakır’dan Batman’dan Muş’tan duy ey darbeciler duyun seslerimizi yılarca köyümden, kentimden beni mahrum mahkum kılan kalleşler artık bizlerde sizlerin yüzünüzdeki maskeleri düştüğünü gördük. Bizler artık buradayız meydanlardayız.
Ekleme Tarihi: 22 Temmuz 2016 - Cuma

BİZLERDE MEYDANLARDAYIZ

Bizlerde vatan aşkıyla meydanlarda idik bizlerde vatan aşkıyla yanıp tutuşanız.

İşte Doğu Anadolu, Güneydoğu ve tüm Türkiye birlik beraberlik içerisinde meydanlara indik. Bizim ülkemiz vatanımız ana yurdumuzdur. Ülkem için birlik içerisinde bizler vatanımız için toprağımız için hepsinden önemlisi dinimiz namusumuz uğruna öyle zaman gelmiş ki öz evlatlarımızı bile gözümüzü kırpmadan ölüm fermanlarını vermiş bir millet olarak bizler böyle bir günde tabi ki birlik beraberlik dirlik içerisinde bir olacağız.

Bu ülke için geçmişte çok basiretler atlamıştır böylesi basiretli dönemlerde ne köyler yakıldı. Ne şehirler boşaltıldı. Ne canlar yakıldı yıkıldı. Şimdi konu ülke vatan toprak olunca tüm canlar bir oldu ey dünya duy sersimizi bizler biriz diriyiz dercesine meydanlara indik.

Nasıl ki camiiler de namazda omuz omuza saf tutuksa bugün de meydanlarda omuz omuza saf tutuyoruz.

Bizim içimizde daim kardeşlik sevgisi vatan sevgisi saklıdır izler bizler yıksanız da bölmek isteseniz de kız almış kız vermişiz birlik içinde enişte kayınço olmuşuz dayı amca yeğen olmuşuz sizler bilmez misiniz bizler atadan babadan can ciğeriz işte şimdi meydanlardayız.

Duyuz sesimizi Van’dan duyun sesimizi Diyarbakır’dan Batman’dan Muş’tan duy ey darbeciler duyun seslerimizi yılarca köyümden, kentimden beni mahrum mahkum kılan kalleşler artık bizlerde sizlerin yüzünüzdeki maskeleri düştüğünü gördük.

Bizler artık buradayız meydanlardayız.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.