Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

BİRLİK VE BERABERLİK

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig beyaz grupta mücadele eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa spor geçtiğimiz hafta 11 Nisan stadyumunda oynanan Anagold Erzincanspor karşılaşmasında kendi sahasında ve seyircisi önünde iki bir galip gelerek taraftarını mutlu etmenin yanı sıra ligde de liderliği yükselmiş oldu. Sarı yeşilini temsilcimizin pazar günü oynanan karşılaşma öncesi Şanlıurfa valisi Salih Ayhan'ın taraftarlar ile buluşması ve ayrıca taraftarlar emniyet müdürü ile beraber karşılaşmayı baştan sona kadar takip etmesi çok güzel bir gelişme idi. Şanlıurfa'da bulunan kurum amirlerinin Şanlıurfa valisi öncülüğünde sarı yeşilli takıma destek vermesi ve bunun yanında da yerel belediyelerin de desteği ile taraflarını da arkasına alan sarı yeşili temsilcimiz inşallah bu yıl hak ettiği şampiyonluğu elde edecek gibi görünüyor. Ligde şimdiye kadar mağlubiyeti bulunmayan sarı yeşilli temsilcimiz oynadığı karşılaşmalardan birçoğunda 3 puanla ayrılarak bir kısmını da beraberlik ile sonuçlandırmıştı. Sezon öncesi üst üste yapılan transferlerin ardından teknik direktör Kemal Kılıç ile anlaşmasından sonra lige hızlı bir başlangıç yapan Şanlıurfaspor aldığı puanlar ile şu anda 19 puanla ligde lider durumda. Şanlıurfaspor'un hemen arkasında Çorum futbol kulübü yer alıyor. 16 puan ile bunu Amedspor ve Esenler Spor takip ediyor. Sezon başında yapılan transferlerin ardından devre arası ve Şanlıurfaspor'a birkaç takviye ile bu takım bir üst ligi hak ediyor. Özellikle forvet bölgesinde yapılacak olan takviyeler çok önemli zira, Şanlıurfa spor gol yollarında sıkıntı çekiyor. Kalecimiz orta saha, defans oyuncularımız topu ileri aktarmakta zorlanmıyorlar ama ileride oynayan futbolcular bunu filelere göndermekte zorluk çekiyorlar. Bu yüzden devre arasında yapılacak olan forvet transferi Şanlıurfaspor’u 2 devre daha da üst sıralara taşıyacak İnşallah bayağı bir puan farkı açarak ligde şampiyon olarak ipi göğüsleyecektir. Tabii yukarıda da dediğim gibi Şanlıurfa valisinin, emniyet müdürünün, Büyükşehir Belediyesi'nin ve yerel belediyelerin yanı sıra stk'larını da bu takıma destek vermesi lazım. Çünkü şehrimizi profesyonel liglerde en üst sıralarda temsil eden takımların başında geliyor. Yani marka bir takım olması nedeniyle şehrin takımı her alanda desteklenmeli ve ona sahip çıkılmalı. Bu birlik ve beraberlik artarak devam eder ise neden sezon sonu puan farkı ile şampiyon olmayalım ve bir üst lige çıkmayalım.
Ekleme Tarihi: 11 Ekim 2022 - Salı

BİRLİK VE BERABERLİK

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig beyaz grupta mücadele eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfa spor geçtiğimiz hafta 11 Nisan stadyumunda oynanan Anagold Erzincanspor karşılaşmasında kendi sahasında ve seyircisi önünde iki bir galip gelerek taraftarını mutlu etmenin yanı sıra ligde de liderliği yükselmiş oldu.

Sarı yeşilini temsilcimizin pazar günü oynanan karşılaşma öncesi Şanlıurfa valisi Salih Ayhan'ın taraftarlar ile buluşması ve ayrıca taraftarlar emniyet müdürü ile beraber karşılaşmayı baştan sona kadar takip etmesi çok güzel bir gelişme idi.

Şanlıurfa'da bulunan kurum amirlerinin Şanlıurfa valisi öncülüğünde sarı yeşilli takıma destek vermesi ve bunun yanında da yerel belediyelerin de desteği ile taraflarını da arkasına alan sarı yeşili temsilcimiz inşallah bu yıl hak ettiği şampiyonluğu elde edecek gibi görünüyor.

Ligde şimdiye kadar mağlubiyeti bulunmayan sarı yeşilli temsilcimiz oynadığı karşılaşmalardan birçoğunda 3 puanla ayrılarak bir kısmını da beraberlik ile sonuçlandırmıştı.

Sezon öncesi üst üste yapılan transferlerin ardından teknik direktör Kemal Kılıç ile anlaşmasından sonra lige hızlı bir başlangıç yapan Şanlıurfaspor aldığı puanlar ile şu anda 19 puanla ligde lider durumda.

Şanlıurfaspor'un hemen arkasında Çorum futbol kulübü yer alıyor. 16 puan ile bunu Amedspor ve Esenler Spor takip ediyor.

Sezon başında yapılan transferlerin ardından devre arası ve Şanlıurfaspor'a birkaç takviye ile bu takım bir üst ligi hak ediyor.

Özellikle forvet bölgesinde yapılacak olan takviyeler çok önemli zira, Şanlıurfa spor gol yollarında sıkıntı çekiyor.

Kalecimiz orta saha, defans oyuncularımız topu ileri aktarmakta zorlanmıyorlar ama ileride oynayan futbolcular bunu filelere göndermekte zorluk çekiyorlar.

Bu yüzden devre arasında yapılacak olan forvet transferi Şanlıurfaspor’u 2 devre daha da üst sıralara taşıyacak İnşallah bayağı bir puan farkı açarak ligde şampiyon olarak ipi göğüsleyecektir.

Tabii yukarıda da dediğim gibi Şanlıurfa valisinin, emniyet müdürünün, Büyükşehir Belediyesi'nin ve yerel belediyelerin yanı sıra stk'larını da bu takıma destek vermesi lazım.

Çünkü şehrimizi profesyonel liglerde en üst sıralarda temsil eden takımların başında geliyor. Yani marka bir takım olması nedeniyle şehrin takımı her alanda desteklenmeli ve ona sahip çıkılmalı.

Bu birlik ve beraberlik artarak devam eder ise neden sezon sonu puan farkı ile şampiyon olmayalım ve bir üst lige çıkmayalım.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.