Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1726+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

BERABERLİK KİMSEYE YARAMADI

TFF 1. Ligde mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor önceki gün Gap Arena Stadyumunda konuk ettiği komşu ilin temsilcisi Gaziantep Büyükşehir Belediye spor karşısında iyi oynamasına rağmen gol atamayınca karşılaşmadan 0-0 beraberlik ile ayrıldı. Geçen hafta deplasmanda rakip Denizlispor karşısında maçın başlamasından itibaren sahada ayak basmadık yer bırakmayan sarı yeşilli temsilcimiz bu karşılaşmadan 4-2 galip ayrılarak sezonun ilk deplasman galibiyetini almıştı. Alınan bu galibiyetten sonra bu hafta kendi sahasında oynayacağı karşılaşmadan mutlak bir galibiyet bekleyen taraftarlar alınan beraberlikten sonra kaçan galibiyete üzüldüler. Gaziantep Büyükşehir Belediye spor karşısında iyi oynayan ve yakaladığı birçok gol pozisyonunu değerlendiremeyen sarı yeşilli futbolcular beraberliğe razı oldu. Şanlıurfaspor rakip Gaziantep Büyükşehir Belediye spor karşısında 3 topu direkten döndü. Sarı yeşilli temsilcimiz gol yollarında etkisiz kaldı. Bunun en büyük nedeni ise golcü futbolcumuz Batuhan Karadeniz’in kadroda olmaması oldu. Alınan bu beraberlik ne rakip Gaziantep Büyükşehir Belediye spor’a nede Şanlıurfaspor’a yaradı.
Ekleme Tarihi: 25 Nisan 2017 - Salı

BERABERLİK KİMSEYE YARAMADI

TFF 1. Ligde mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor önceki gün Gap Arena Stadyumunda konuk ettiği komşu ilin temsilcisi Gaziantep Büyükşehir Belediye spor karşısında iyi oynamasına rağmen gol atamayınca karşılaşmadan 0-0 beraberlik ile ayrıldı.

Geçen hafta deplasmanda rakip Denizlispor karşısında maçın başlamasından itibaren sahada ayak basmadık yer bırakmayan sarı yeşilli temsilcimiz bu karşılaşmadan 4-2 galip ayrılarak sezonun ilk deplasman galibiyetini almıştı.

Alınan bu galibiyetten sonra bu hafta kendi sahasında oynayacağı karşılaşmadan mutlak bir galibiyet bekleyen taraftarlar alınan beraberlikten sonra kaçan galibiyete üzüldüler.

Gaziantep Büyükşehir Belediye spor karşısında iyi oynayan ve yakaladığı birçok gol pozisyonunu değerlendiremeyen sarı yeşilli futbolcular beraberliğe razı oldu.

Şanlıurfaspor rakip Gaziantep Büyükşehir Belediye spor karşısında 3 topu direkten döndü.

Sarı yeşilli temsilcimiz gol yollarında etkisiz kaldı. Bunun en büyük nedeni ise golcü futbolcumuz Batuhan Karadeniz’in kadroda olmaması oldu.

Alınan bu beraberlik ne rakip Gaziantep Büyükşehir Belediye spor’a nede Şanlıurfaspor’a yaradı.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.