Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1581+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

BEKLEYİP GÖRECEĞİZ

Lige verilen devre arasını Antalya kamp yaparak değerlendiren Şanlıurfaspor bir yandan da transfer çalışmalarına devam ediyor. Ligin ilk devresinde teknik direktör Ünal Karaman’ın ayrılmasından sonra göreve gelen Kemal Kılıç ile iyi bir grafik yakalayan sarı yeşilli temsilcimiz Ziraat Türkiye Kupasında da yoluna emin adımlarla devam ediyor. Kemal Kılıç’ın göreve gelmesinden sonra iki futbolcu ile yolarını ayran sarı yeşilliler ikinci transfer döneminin başlamasından sonra takıma takviyelere başladılar. Teknik direktör Kemal Kılıç’ın raporu doğrultusunda iki futbolcu ile anlaşan Şanlıurfaspor ikinci yarıya iddialı bir şekilde girmek için transferlere devam ediyor. Önceki gün ÇAYKUR Rizespor'dan 21 yaşındaki orta saha futbolcusu Iyayı Believe Atıemwen ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalayan sarı yeşilliler orta sahaya yapılan bu takviye ile göbekte topa daha iyi basabilecek.  Şanlıurfaspor’un diğer anlaştığı futbolcu ise, Fildişi Sahilli savunma oyuncusu Bakary Soro 31 yaşındaki stoper Soro, daha önce Türkiye'de Orduspor, Osmanlıspor ve Alanyaspor'da formalarını giymiş deneyimli bir oyuncu. Sarı yeşilli temsilcimiz benim kanımca forvette yapılacak olan bir takviye transfer ile transferi noktalamış olacak gibi görünüyor. İkinci yarıda ilk yarının ortasından sonra yakaladığımız performans devam ederse Şanlıurfaspor play-off oynayabilir. Ama önümüzde daha çok karşılaşma var bakalım, bekleyip göreceğiz.  
Ekleme Tarihi: 09 Ocak 2017 - Pazartesi

BEKLEYİP GÖRECEĞİZ

Lige verilen devre arasını Antalya kamp yaparak değerlendiren Şanlıurfaspor bir yandan da transfer çalışmalarına devam ediyor.

Ligin ilk devresinde teknik direktör Ünal Karaman’ın ayrılmasından sonra göreve gelen Kemal Kılıç ile iyi bir grafik yakalayan sarı yeşilli temsilcimiz Ziraat Türkiye Kupasında da yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Kemal Kılıç’ın göreve gelmesinden sonra iki futbolcu ile yolarını ayran sarı yeşilliler ikinci transfer döneminin başlamasından sonra takıma takviyelere başladılar.

Teknik direktör Kemal Kılıç’ın raporu doğrultusunda iki futbolcu ile anlaşan Şanlıurfaspor ikinci yarıya iddialı bir şekilde girmek için transferlere devam ediyor.

Önceki gün ÇAYKUR Rizespor'dan 21 yaşındaki orta saha futbolcusu Iyayı Believe Atıemwen ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalayan sarı yeşilliler orta sahaya yapılan bu takviye ile göbekte topa daha iyi basabilecek.

 Şanlıurfaspor’un diğer anlaştığı futbolcu ise, Fildişi Sahilli savunma oyuncusu Bakary Soro 31 yaşındaki stoper Soro, daha önce Türkiye'de Orduspor, Osmanlıspor ve Alanyaspor'da formalarını giymiş deneyimli bir oyuncu.

Sarı yeşilli temsilcimiz benim kanımca forvette yapılacak olan bir takviye transfer ile transferi noktalamış olacak gibi görünüyor.

İkinci yarıda ilk yarının ortasından sonra yakaladığımız performans devam ederse Şanlıurfaspor play-off oynayabilir. Ama önümüzde daha çok karşılaşma var bakalım, bekleyip göreceğiz.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.