Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1702+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

BATUHAN YENİDEN DOĞDU

Buğun internet sitesinin bir tanesinde bir haber okudum Şanlıurfaspor’un başarı golcüsü Batuhan Karadeniz’e süper lig ekipleri talip olmuş. Bu hiçte sürpriz bir şey değil TFF 1. Ligin ilk yarısında ve Ziraat Türkiye Kupasında bir birinden başarılı karşılaşmalar çıkaran ve goller atan Karadeniz Şanlıurfaspor’da bir kez daha yükselişe geçti. Bir dönem Türk futboluna damga vuran ve Beşiktaş, Eskişehirspor ve Trabzonspor formaları giyen Şanlıurfasporlu golcü Batuhan Karadeniz, yeniden büyük kulüplerin radarına girmeyi başardı. Şanlıurfaspor’a ilk geldiği dönemleri hatırlıyorum da fazla kiloları ve düşük formu ile başı belada olan Batuhan Karadeniz yaptığı çalışmalar ile bu fazla kilolarından kurtulmuş ve her geçen gün yükselen formu ile sarı yeşilli takımın değişmez futbolcularından biri oldu. Şanlıurfaspor’a transfer olduktan sonra tabi birde şanssız bir sakatlık yaşamıştı başarılı forvet ama çalışarak tekrar formasını almasını bildi. Şanlıurfaspor'da çıktığı karşılaşmalarda 14 maçta 5 gol 1 asist yapan Batuhan Karadeniz'in peşinde 2 Süper Lig takımı varmış. Bu sezon 14 maçta 5 gol, 1 asist üreterek eski günlerine dönüş sinyalleri veren yetenekli forvet ile Adanaspor'un kendisini transfer etmek için yakından ilgilendiği haberde belirtilmekte. Hatta Adanaspor’un yıldız oyuncu Batuhan Karadeniz ile söz kestiği ve Şanlıurfaspor ile karşılıklı anlaşarak ayrılması durumunda resmi imzaların atılacağı belirtiliyor. Batuhan bu başarı performansını bu şekilde sürdürmeye devam ederse yalnız Adanaspor değil birçok Süper Lig takımı daha Şanlıurfaspor ile dirsek temasına girerek başarılı golcüyü kadrosuna katmaya çalışacaktır.
Ekleme Tarihi: 07 Ocak 2017 - Cumartesi

BATUHAN YENİDEN DOĞDU

Buğun internet sitesinin bir tanesinde bir haber okudum Şanlıurfaspor’un başarı golcüsü Batuhan Karadeniz’e süper lig ekipleri talip olmuş.

Bu hiçte sürpriz bir şey değil TFF 1. Ligin ilk yarısında ve Ziraat Türkiye Kupasında bir birinden başarılı karşılaşmalar çıkaran ve goller atan Karadeniz Şanlıurfaspor’da bir kez daha yükselişe geçti.

Bir dönem Türk futboluna damga vuran ve Beşiktaş, Eskişehirspor ve Trabzonspor formaları giyen Şanlıurfasporlu golcü Batuhan Karadeniz, yeniden büyük kulüplerin radarına girmeyi başardı.

Şanlıurfaspor’a ilk geldiği dönemleri hatırlıyorum da fazla kiloları ve düşük formu ile başı belada olan Batuhan Karadeniz yaptığı çalışmalar ile bu fazla kilolarından kurtulmuş ve her geçen gün yükselen formu ile sarı yeşilli takımın değişmez futbolcularından biri oldu.

Şanlıurfaspor’a transfer olduktan sonra tabi birde şanssız bir sakatlık yaşamıştı başarılı forvet ama çalışarak tekrar formasını almasını bildi.

Şanlıurfaspor'da çıktığı karşılaşmalarda 14 maçta 5 gol 1 asist yapan Batuhan Karadeniz'in peşinde 2 Süper Lig takımı varmış.

Bu sezon 14 maçta 5 gol, 1 asist üreterek eski günlerine dönüş sinyalleri veren yetenekli forvet ile Adanaspor'un kendisini transfer etmek için yakından ilgilendiği haberde belirtilmekte.

Hatta Adanaspor’un yıldız oyuncu Batuhan Karadeniz ile söz kestiği ve Şanlıurfaspor ile karşılıklı anlaşarak ayrılması durumunda resmi imzaların atılacağı belirtiliyor. Batuhan bu başarı performansını bu şekilde sürdürmeye devam ederse yalnız Adanaspor değil birçok Süper Lig takımı daha Şanlıurfaspor ile dirsek temasına girerek başarılı golcüyü kadrosuna katmaya çalışacaktır.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.