Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1705+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

BAŞKAN HIZLI BAŞLADI

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, tıpkı eski başkan Ahmet Eşref Fakıbaba gibi sabahın ilk ışıklarıyla birlikte kentin muhtelif yerlerinde incelemelerde bulunup vatandaşların sorunlarını ve dertlerini dinleyerek çözüm odaklı projeler ile sorunların kalbine neşter vurmaya başladı.  Başkan Çiftçi daha görevi devir alıp almaz tebrikleri bile kabul etmeden, Şanlıurfa’da durmak yok yapılacak olan birçok iş var diyerek çalışmalara ara vermeden tüm hızıyla işe koyuldu. Başkan Nihat Çiftçi, Kentin kılcal damarlarının yer aldığı önemli bölgelerinde trafik akışının yapılandırılması için ilerleyen günlerde geniş kapsamlı projelendirme çalışması yapacağını belirtmiş buna rağmen birçok bölgede trafiği rahatlatacak hamlelere vakit kaybetmeden başlamıştır. Öncelikle Necmettin Cevheri Bulvarında hafif sistem ulaşım için ayrılan yolun biran önce araç trafiğine açılması için talimat vermiş ve önceki gün itibari ile bu yolda dubaların sökülmesi işlemlerine ekipler başlamıştı. Ayrıca Tugayın içersinden geçen ve Karaköprü’yü, Açıksu Caddesine bağlayan yolun çift gidiş geliş olması için gerekli talimatları verdikten sonra bu yolda da gördüğüm kadarı ile belediye ekipleri hızlı bir şekilde çalışmaya başlamış durumda. Yalnız Başkan Çiftçi’den ricamız bu yol çalışması bittikten sonra o yolun aydınlatma sorununun da bir an önce çözüme kavuşması yolunda olacaktır. Çünkü malumunuz o yolda önceden karanlıkta adeta göz gözü görmüyordu ve bu durum vatandaşların tepkisine neden oluyordu. Yapıldığı günden bu yana birçok eleştiriye maruz kalan, Abide de ki yol düzenlemesi de yeni Başkanın gelmesi ile trafiği rahatlatmak için Abide kavşağının iç kısmındaki kaldırımlar kaldırılarak daha rahat bir ulaşımın sağlanması için harekete geçileceğini belirtmişti. Eyyüpkent'te eski Birikethane meydanında da kısa süre içerisinde bu bölgedeki yol yapım çalışmalarını başlatacaklarını söyleyen Başkan Çiftçi, Şanlıurfa’da birçok bölgede trafiği rahatlatmak adına güzel bir çalışma içersinde yer almakta. Şehrin kılcal damalarını inceledikten sonra ekiplerle birlikte hummalı bir çalışma içersine giren Başkana şimdiden kolay gelsin diyoruz. Kendisinin de dediği gibi, kaybedecek zamanımız yok. Saygılarımla….    
Ekleme Tarihi: 13 Eylül 2015 - Pazar

BAŞKAN HIZLI BAŞLADI

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, tıpkı eski başkan Ahmet Eşref Fakıbaba gibi sabahın ilk ışıklarıyla birlikte kentin muhtelif yerlerinde incelemelerde bulunup vatandaşların sorunlarını ve dertlerini dinleyerek çözüm odaklı projeler ile sorunların kalbine neşter vurmaya başladı. 

Başkan Çiftçi daha görevi devir alıp almaz tebrikleri bile kabul etmeden, Şanlıurfa’da durmak yok yapılacak olan birçok iş var diyerek çalışmalara ara vermeden tüm hızıyla işe koyuldu.

Başkan Nihat Çiftçi, Kentin kılcal damarlarının yer aldığı önemli bölgelerinde trafik akışının yapılandırılması için ilerleyen günlerde geniş kapsamlı projelendirme çalışması yapacağını belirtmiş buna rağmen birçok bölgede trafiği rahatlatacak hamlelere vakit kaybetmeden başlamıştır.

Öncelikle Necmettin Cevheri Bulvarında hafif sistem ulaşım için ayrılan yolun biran önce araç trafiğine açılması için talimat vermiş ve önceki gün itibari ile bu yolda dubaların sökülmesi işlemlerine ekipler başlamıştı.

Ayrıca Tugayın içersinden geçen ve Karaköprü’yü, Açıksu Caddesine bağlayan yolun çift gidiş geliş olması için gerekli talimatları verdikten sonra bu yolda da gördüğüm kadarı ile belediye ekipleri hızlı bir şekilde çalışmaya başlamış durumda.

Yalnız Başkan Çiftçi’den ricamız bu yol çalışması bittikten sonra o yolun aydınlatma sorununun da bir an önce çözüme kavuşması yolunda olacaktır. Çünkü malumunuz o yolda önceden karanlıkta adeta göz gözü görmüyordu ve bu durum vatandaşların tepkisine neden oluyordu.

Yapıldığı günden bu yana birçok eleştiriye maruz kalan, Abide de ki yol düzenlemesi de yeni Başkanın gelmesi ile trafiği rahatlatmak için Abide kavşağının iç kısmındaki kaldırımlar kaldırılarak daha rahat bir ulaşımın sağlanması için harekete geçileceğini belirtmişti.

Eyyüpkent'te eski Birikethane meydanında da kısa süre içerisinde bu bölgedeki yol yapım çalışmalarını başlatacaklarını söyleyen Başkan Çiftçi, Şanlıurfa’da birçok bölgede trafiği rahatlatmak adına güzel bir çalışma içersinde yer almakta.

Şehrin kılcal damalarını inceledikten sonra ekiplerle birlikte hummalı bir çalışma içersine giren Başkana şimdiden kolay gelsin diyoruz. Kendisinin de dediği gibi, kaybedecek zamanımız yok.

Saygılarımla….

 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.