Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1694+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

BAŞKA URFASPOR YOK!

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig beyaz Grup'ta mücadele eden sarı Yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor Her gün biraz daha kötüye gidiyor ve gitmeye de devam ediyor. Her hafta gerek deplasmanda olsun gerekse kendi sahasında oynadığı karşılaşmalarda farklı skorla sahadan mağlup ayrılarak taraftarını üzen sarı Yeşilli takımımız her hafta biraz daha üstüne ekleyerek durumu daha da İçler acısı bir hale getiriyor. Yıllarca Şanlıurfa'yı Türkiye Futbol Federasyonu bir ligde temsil eden Şanlıurfaspor'un bu duruma düşmesi taraftarlar kadar bu şehirde yaşayan herkesi de üzüyor. Şanlıurfaspor'un bu maddi sıkıntıdan kurtulması için Herkes elinden ne gelirse yapması lazım ama geç kaldık dememeli. Şimdi ellerini taşın altına koymaları lazım. Özellikle de Şanlıurfa'da iş yapan iş adamlarının bu konuya daha duyarlı olmaları lazım. Çünkü Şanlıurfa spor Özellikle de futbol çok büyük bir tanıtım şehirler için milyonlarca TL parayı verseniz  Belki bu tanıtımı yapmak kolay olmaz. Ama özellikle Süper Lig'de veya 1. Ligde şehrimizi temsil eden bir takımınız olduğu takdirde ulusal basın ulusal televizyonlar Herkes o takımdan ve aldığı sonuçtan bahsederler günlerce, özelliklere 4 Büyükler ile oynanan karşılaşmalarda alınacak olan skorlar veya oynanacak olan futbol O şehrin günlerce Türkiye gündeminde kalmasını gerektiriyor. Şanlıurfa'da ticaret yapan iş adamlarının Bir de Konuya bu açıdan bakmaları lazım. Şanlıurfa'ya Bu yıl Göbeklitepe yılı nedeniyle çok sayıda yerli ve yabancı turist ziyaret etti. Bu ziyaretleri her yıl devam ettirmek ve bu yabancıları her sene çekebilmek için futbol bulunmaz bir sermaye durumunda şu anda. Ama gelin görün ki bu sermayeden Şanlıurfa olarak biz faydalanamıyoruz. Neden Çünkü takımımız ikinci lig de özellikle de çok kötü bir durumda olduğu için bu yerli ziyaretçileri kendimize çekemiyoruz hatırlayın geçmişte Trabzonspor-Fenerbahçe Türkiye Kupası finali Şanlıurfa'da oynandığı zaman esnafın yaptığı O günkü ciroyu aklınıza getiren ne kadar esnaf memnun kalmıştı. Keşke her hafta böyle olsa takımımız Süper Lig'de olsa diye görüşlerini belirtmişlerdi. Şanlıurfa olarak tarih kültür bakımından çok önemli seviyedeyiz inanç turizminin merkezi konumundayız. Bunun yanına bir de futbolda gelecek olan misafirlerden paraları düşündüğünüz zaman bu şehri inanın kimse tutamaz. Türkiye'de kendinden bahseden şehirlerden ilk sıralarda Şanlıurfa gelir bu avantajları lehimize çevirmek için geç kalmadan takımımıza Şanlıurfaspor'un da sahip çıkalım çünkü başka Şanlıurfa ve Şanlıurfaspor yok. Sağlıcakla kalın…
Ekleme Tarihi: 11 Aralık 2019 - Çarşamba

BAŞKA URFASPOR YOK!

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig beyaz Grup'ta mücadele eden sarı Yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor Her gün biraz daha kötüye gidiyor ve gitmeye de devam ediyor.

Her hafta gerek deplasmanda olsun gerekse kendi sahasında oynadığı karşılaşmalarda farklı skorla sahadan mağlup ayrılarak taraftarını üzen sarı Yeşilli takımımız her hafta biraz daha üstüne ekleyerek durumu daha da İçler acısı bir hale getiriyor.

Yıllarca Şanlıurfa'yı Türkiye Futbol Federasyonu bir ligde temsil eden Şanlıurfaspor'un bu duruma düşmesi taraftarlar kadar bu şehirde yaşayan herkesi de üzüyor.

Şanlıurfaspor'un bu maddi sıkıntıdan kurtulması için Herkes elinden ne gelirse yapması lazım ama geç kaldık dememeli.

Şimdi ellerini taşın altına koymaları lazım.

Özellikle de Şanlıurfa'da iş yapan iş adamlarının bu konuya daha duyarlı olmaları lazım. Çünkü Şanlıurfa spor Özellikle de futbol çok büyük bir tanıtım şehirler için milyonlarca TL parayı verseniz  Belki bu tanıtımı yapmak kolay olmaz.

Ama özellikle Süper Lig'de veya 1. Ligde şehrimizi temsil eden bir takımınız olduğu takdirde ulusal basın ulusal televizyonlar Herkes o takımdan ve aldığı sonuçtan bahsederler günlerce, özelliklere 4 Büyükler ile oynanan karşılaşmalarda alınacak olan skorlar veya oynanacak olan futbol O şehrin günlerce Türkiye gündeminde kalmasını gerektiriyor.

Şanlıurfa'da ticaret yapan iş adamlarının Bir de Konuya bu açıdan bakmaları lazım.

Şanlıurfa'ya Bu yıl Göbeklitepe yılı nedeniyle çok sayıda yerli ve yabancı turist ziyaret etti. Bu ziyaretleri her yıl devam ettirmek ve bu yabancıları her sene çekebilmek için futbol bulunmaz bir sermaye durumunda şu anda. Ama gelin görün ki bu sermayeden Şanlıurfa olarak biz faydalanamıyoruz.

Neden Çünkü takımımız ikinci lig de özellikle de çok kötü bir durumda olduğu için bu yerli ziyaretçileri kendimize çekemiyoruz hatırlayın geçmişte Trabzonspor-Fenerbahçe Türkiye Kupası finali Şanlıurfa'da oynandığı zaman esnafın yaptığı O günkü ciroyu aklınıza getiren ne kadar esnaf memnun kalmıştı.

Keşke her hafta böyle olsa takımımız Süper Lig'de olsa diye görüşlerini belirtmişlerdi. Şanlıurfa olarak tarih kültür bakımından çok önemli seviyedeyiz inanç turizminin merkezi konumundayız. Bunun yanına bir de futbolda gelecek olan misafirlerden paraları düşündüğünüz zaman bu şehri inanın kimse tutamaz. Türkiye'de kendinden bahseden şehirlerden ilk sıralarda Şanlıurfa gelir bu avantajları lehimize çevirmek için geç kalmadan takımımıza Şanlıurfaspor'un da sahip çıkalım çünkü başka Şanlıurfa ve Şanlıurfaspor yok. Sağlıcakla kalın…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.