Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1833+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

BAŞARI TESADÜF DEĞİLDİR

Kendi insanımıza hemşerimize güvenmemiz lazım. Şanlıurfa nihayet ikinci profesyonel takımını olan Karaköprü Belediyespor uzun yıllar verilen emekten sonra 3. Lige yükselme başarısı gösterdi. Uzun zamandır Şanlıurfa’da Şanlıurfaspor dışında bir başka profesyonel takıma ihtiyaç olduğunu defalarca yazdık, dillendirdik. Nihayet bu başarıyı Şanlıurfa’nın şirin ve gelişen ilçesi olan Karaköprü başardı. Bu başarıda emeği geçen herkesi kutlamak lazım. Ama en çok takdiri hak edenlerin başında ise yıllarını spora, futbola vermiş olan bir isim geliyor. Şanlıurfa’nın öz evladı olan deneyimli, tecrübeli hoca Bedih Şahapoğlu’na ayrıca bir parantez açmak gerekli. Şanlıurfa’da birçok takıma ve yetişen futbolcuda emeği olan başarılı hoca Karaköprü Belediyespor’da yakaladığı başarı çok önemlidir. Ben bunu yıllardır savunuyorum, Bence Türk futbolunun gelişmemesinde ki en büyük engel teknik direktörlerdir. Liglere bakın süper lig ve TFF 1. Ligde ki takımlara belirli sayıda olan hocalar bu takımları sürekli çalıştırıyor. Biri bir takımdan ayrılıyor, hemen diğer takım devreye girerek hoca ile sözleşme imzalıyor. Hatta liglerde bir maçlık hocaları bile yakın zamanda gördük. Biz Şanlıurfa olarak kendi insanımıza güvenmeliyiz. Onlara sorumluluklar vermeliyiz. O zaman inanın her alanda başarılı oluruz. Şanlıurfa’nın yetişmiş, kültürlü ve değerli insanlarına şans verelim. Birbirimize her alanda hemşeri olarak destek olalım. Birbirimizi karalamayalım. O zaman bakın sadece sporda değil Şanlıurfa her alanda kendini yetiştirmiş insanları ile ön plana çıkacaktır. Bu anlamda Bedih Hocanın yaptığı başarı her kese örnek olması lazım. 3. Ligde de başarılı hoca ile Karaköprü Belediye Spor’un yola devam etmesi lazım. Usta hoca Bedih Şahapoğlu yönetimindeki Karaköprü Belediye Spor’a Türkiye 3.liginde başarılar diliyorum. İnşallah bu başarılarını devam ettirirler ve kendilerini bir üst ligde de şampiyon olarak görürüz.
Ekleme Tarihi: 26 Nisan 2017 - Çarşamba

BAŞARI TESADÜF DEĞİLDİR

Kendi insanımıza hemşerimize güvenmemiz lazım. Şanlıurfa nihayet ikinci profesyonel takımını olan Karaköprü Belediyespor uzun yıllar verilen emekten sonra 3. Lige yükselme başarısı gösterdi.

Uzun zamandır Şanlıurfa’da Şanlıurfaspor dışında bir başka profesyonel takıma ihtiyaç olduğunu defalarca yazdık, dillendirdik. Nihayet bu başarıyı Şanlıurfa’nın şirin ve gelişen ilçesi olan Karaköprü başardı.

Bu başarıda emeği geçen herkesi kutlamak lazım.

Ama en çok takdiri hak edenlerin başında ise yıllarını spora, futbola vermiş olan bir isim geliyor.

Şanlıurfa’nın öz evladı olan deneyimli, tecrübeli hoca Bedih Şahapoğlu’na ayrıca bir parantez açmak gerekli.

Şanlıurfa’da birçok takıma ve yetişen futbolcuda emeği olan başarılı hoca Karaköprü Belediyespor’da yakaladığı başarı çok önemlidir.

Ben bunu yıllardır savunuyorum, Bence Türk futbolunun gelişmemesinde ki en büyük engel teknik direktörlerdir.

Liglere bakın süper lig ve TFF 1. Ligde ki takımlara belirli sayıda olan hocalar bu takımları sürekli çalıştırıyor. Biri bir takımdan ayrılıyor, hemen diğer takım devreye girerek hoca ile sözleşme imzalıyor. Hatta liglerde bir maçlık hocaları bile yakın zamanda gördük.

Biz Şanlıurfa olarak kendi insanımıza güvenmeliyiz. Onlara sorumluluklar vermeliyiz. O zaman inanın her alanda başarılı oluruz. Şanlıurfa’nın yetişmiş, kültürlü ve değerli insanlarına şans verelim. Birbirimize her alanda hemşeri olarak destek olalım. Birbirimizi karalamayalım. O zaman bakın sadece sporda değil Şanlıurfa her alanda kendini yetiştirmiş insanları ile ön plana çıkacaktır.

Bu anlamda Bedih Hocanın yaptığı başarı her kese örnek olması lazım. 3. Ligde de başarılı hoca ile Karaköprü Belediye Spor’un yola devam etmesi lazım.

Usta hoca Bedih Şahapoğlu yönetimindeki Karaköprü Belediye Spor’a Türkiye 3.liginde başarılar diliyorum. İnşallah bu başarılarını devam ettirirler ve kendilerini bir üst ligde de şampiyon olarak görürüz.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.