Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1524+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

BANDIRMA ÇIKIŞ MAÇI OLUR

TFF 1. Ligde müdadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor yarın Gap Arena Stadyumunda karşılaşacağı Bandırmaspor karşısında 3 puanla ayrılırsa ligde ilk yarıyı ilk 10 sıranın içersin de bitirir. Ligde 3. Haftada deplasmanda oynanan Giresunspor karşılaşmasında 1-1 beraberlik ile ayrılan ve 4. Haftada İzmir deplasmanında Göztepe karşısında alınan 2-0 lık sonuçla alt sıralara düşen sarı yeşilli temsilcimiz bu hafta taraftarında desteği ile 3 puanla ayrılırsa önümüzdeki karşılaşmalara daha motive ve özgüven ile çıkar. Rakip Bandırmaspor lige bu sezon çıktı ve istenilen performansı bir türlü lige yansıtamadı. İlk hafta Denizlispor’a ikinci hafta ise Gaziantep Büyükşehir Belediye ye yenillen rakip takip, diğer iki karşılaşmadan da beraberlikler ile ayrılmış olan genç bir ekibe karşı oynayacağız. Rakip takım karşısında sarı yeşilli takımın usta ayaklarına çok iş düşüyor. Yakalanan pozisyonları heba etmeden değerlendire birlerse Şanlıurfaspor için çok kolay bir karşılaşma olabilir ama yakalanan pozisyonları cömertçe harcar ve değerlendiremezlerse rakip sarı yeşilli ekibi zorlar. Ama ben inanıyorum ki, Şanlıurfaspor taraftarında desteği ile bu karşılaşmadan 3 puan ile ayrılır ve üst üste galibiyetler serisi yakalayarak yoluna devam eder.
Ekleme Tarihi: 24 Eylül 2016 - Cumartesi

BANDIRMA ÇIKIŞ MAÇI OLUR

TFF 1. Ligde müdadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor yarın Gap Arena Stadyumunda karşılaşacağı Bandırmaspor karşısında 3 puanla ayrılırsa ligde ilk yarıyı ilk 10 sıranın içersin de bitirir.

Ligde 3. Haftada deplasmanda oynanan Giresunspor karşılaşmasında 1-1 beraberlik ile ayrılan ve 4. Haftada İzmir deplasmanında Göztepe karşısında alınan 2-0 lık sonuçla alt sıralara düşen sarı yeşilli temsilcimiz bu hafta taraftarında desteği ile 3 puanla ayrılırsa önümüzdeki karşılaşmalara daha motive ve özgüven ile çıkar.

Rakip Bandırmaspor lige bu sezon çıktı ve istenilen performansı bir türlü lige yansıtamadı.

İlk hafta Denizlispor’a ikinci hafta ise Gaziantep Büyükşehir Belediye ye yenillen rakip takip, diğer iki karşılaşmadan da beraberlikler ile ayrılmış olan genç bir ekibe karşı oynayacağız.

Rakip takım karşısında sarı yeşilli takımın usta ayaklarına çok iş düşüyor.

Yakalanan pozisyonları heba etmeden değerlendire birlerse Şanlıurfaspor için çok kolay bir karşılaşma olabilir ama yakalanan pozisyonları cömertçe harcar ve değerlendiremezlerse rakip sarı yeşilli ekibi zorlar.

Ama ben inanıyorum ki, Şanlıurfaspor taraftarında desteği ile bu karşılaşmadan 3 puan ile ayrılır ve üst üste galibiyetler serisi yakalayarak yoluna devam eder.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.