Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1667+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

Bahattin Canbeyli'nin ardından

Geç tanıdım, tez kaybettim derler ya işte bu aynen Bahattin abimle benim için söylenmiş bir söz olsa gerek, abim diyorum çünkü ben onu abim kadar sever ve sayardım ben biliyorum ki bu sevgide karşılıklı idi.İnanın bu yazıyı yazarken çok zorlandım ama saygıdeğer ağabeyim için yazmam lazımdı. O çok sert görüntüsünün ardından yufka gibi yumuşak bir kalbi vardı ve eminin ki hiç kimseyi kolay, kolayda kırmamıştır, kırdığı kişinin de gönlünü almasını bilmiştir.Bir gün hiç unutmam Amatör Spor Kulüpleri Urfa temsilciliğinde kendisi ile beraber sohbet ederken kendisine demiştim ağabey bu sert görünümünün ardında yufka gibi bir kalbin var diye o da gülerek bak bunu başka yerde deme aramız bozulur demişti.Sayın Bahattin Canbeyli yıllardır sporun ve futbolun içersinde olan bir insandı.Futbola ve amatör takımlara birçok fayda sağlamış bir büyüğümüzdü.Beklenmedik bir anda bu büyük kayıpları yaşamak insanı derinden etkiliyor.Faceden ilk kez Mehmet Karakeçili ağabeyimin paylaşımını gördüm, Bahattin Canbeyli vefat etti diye, bende altına yazdım, şakamı yapıyorsun Mehmet bey ama telefonla aradıktan sonra inandım ve resmen yıkıldım.Halen bu şoku atlatmış değilim inanın, zira bu yazıyı yazarken gözyaşlarımı tutmakta zorlanıyorum.Sadece çok değerli bir ağabeyimi değil gençlere yıllarını vermiş bir spor adamını kaybettik.Türkiye'de ve Şanlıurfa'da Bahattin Canbeyli gibi insanlar kolay, kolay yetişmiyor boşluğu doldurulamayacaktır. Şanlıurfa Valiliğinden, Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinden bir isteğim olacak yapılacak olan veya mevcut bir spor tesisine Sayın Bahattin Canbeyli'nin isminin verilmesi yönünde bir talebim olacak dikkate alırlarsa ve bu spor adamının ismini ebediyete kadar yaşatırlarsa çok sevinirim.Bahattin ağabeyimin sert imajının yanında temiz kalbi, yufka yüreğini ve sıcak kişiliğini hep hatırlayacağımı biliyorum. Nur içinde yatsın. Allah mekânını cennet etsin, İnşallah…Canbeyli ailesine, spor camiasına ve sevenlerine bir kez daha baş sağlığı diliyorum…
Ekleme Tarihi: 17 Haziran 2015 - Çarşamba

Bahattin Canbeyli'nin ardından

Geç tanıdım, tez kaybettim derler ya işte bu aynen Bahattin abimle benim için söylenmiş bir söz olsa gerek, abim diyorum çünkü ben onu abim kadar sever ve sayardım ben biliyorum ki bu sevgide karşılıklı idi.
İnanın bu yazıyı yazarken çok zorlandım ama saygıdeğer ağabeyim için yazmam lazımdı.
O çok sert görüntüsünün ardından yufka gibi yumuşak bir kalbi vardı ve eminin ki hiç kimseyi kolay, kolayda kırmamıştır, kırdığı kişinin de gönlünü almasını bilmiştir.
Bir gün hiç unutmam Amatör Spor Kulüpleri Urfa temsilciliğinde kendisi ile beraber sohbet ederken kendisine demiştim ağabey bu sert görünümünün ardında yufka gibi bir kalbin var diye o da gülerek bak bunu başka yerde deme aramız bozulur demişti.
Sayın Bahattin Canbeyli yıllardır sporun ve futbolun içersinde olan bir insandı.
Futbola ve amatör takımlara birçok fayda sağlamış bir büyüğümüzdü.
Beklenmedik bir anda bu büyük kayıpları yaşamak insanı derinden etkiliyor.
Faceden ilk kez Mehmet Karakeçili ağabeyimin paylaşımını gördüm, Bahattin Canbeyli vefat etti diye, bende altına yazdım, şakamı yapıyorsun Mehmet bey ama telefonla aradıktan sonra inandım ve resmen yıkıldım.
Halen bu şoku atlatmış değilim inanın, zira bu yazıyı yazarken gözyaşlarımı tutmakta zorlanıyorum.
Sadece çok değerli bir ağabeyimi değil gençlere yıllarını vermiş bir spor adamını kaybettik.
Türkiye'de ve Şanlıurfa'da Bahattin Canbeyli gibi insanlar kolay, kolay yetişmiyor boşluğu doldurulamayacaktır.
Şanlıurfa Valiliğinden, Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinden bir isteğim olacak yapılacak olan veya mevcut bir spor tesisine Sayın Bahattin Canbeyli'nin isminin verilmesi yönünde bir talebim olacak dikkate alırlarsa ve bu spor adamının ismini ebediyete kadar yaşatırlarsa çok sevinirim.
Bahattin ağabeyimin sert imajının yanında temiz kalbi, yufka yüreğini ve sıcak kişiliğini hep hatırlayacağımı biliyorum. Nur içinde yatsın. Allah mekânını cennet etsin, İnşallah…
Canbeyli ailesine, spor camiasına ve sevenlerine bir kez daha baş sağlığı diliyorum…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.