Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1962+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

AYNASI İŞTİR KİŞİNİN

Şanlıurfa’da 2016 yılı spora ve atletizme değer katanlar bazında bende geçtiğimiz gün ödül aldım. Tabi bir insan olarak yaptığınız emek verdiğiniz bir işin ardından size ödül verilmesi duygularınızı okşayan çok güzel bir davranış olsa gerek. Yıllardır bu mesleğe aşk ile bağlanmış biri olarak bu ödüle ben ikinci defadır layık görülüyorum. Aslında ben çok fazla kendimi met edip, pohpohlanmayı seven bir karakter yapısına sahip değilim. Genelde yaptığım haberler sonrası yapılan bir teşekkür bile beni son derece mutlu etmeye yetiyor. Ama değerli bir dostumun güzel bir sözü var, “biz bizi met etmesek milletin vicdan, merhameti yok” der kendisi hakikaten yerinde söylenmiş bir sözdür. O yüzden birazda kendimizi övmemiz lazım. Ama bu övgü tabi ki başka bir yerden gelince ve üstüne de ödül verilince daha bir hoş duygu içerisine girmemek mümkün değil. Yıllardır bu mesleğin içersin de olan biri olarak şimdiye kadar bir çok ödül almam dolaysıyla bu tür plaketlere alışık biriyim. Ama beni sevindiren spor ile ilgili olması, Şanlıurfa’da futbol, tenis, karate, basketbol, voleybol ve hemen, hemen Şanlıurfa’da faaliyet gösteren birçok branşın haberini her zaman yapmaya özen göstermişimdir. Özellikle salon sporları ve ferdi sporların haberlerini yapmayı o sporcuların aldığı başarılı dereceleri okurlarımız ile buluşturmayı ayrı bir seviyorum desem yeridir. Gazeteci on konunun dokuzuna hakim olan kişidir, diye güzel bir söz var. Ben bu on konunun içinde en hakim olduğum tabi ki spordur. O yüzden beni tanıyan birçok arkadaş benim için, Sporun ve sporcunun dostu derler. Ne güzel sporla anılmak ve böyle güzel ödüllere layık görülmek. Masterler Atletizm Spor Kulübü tarafından Urfa Masterleri internet sitesinde vatandaşlar tarafından yapılan oylamada bana oy veren tüm sporu seven kardeşlerime ve Masterler Atletizm Spor Kulübü Başkanı Av. Salih Yıldız beye, yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Sporla ve sağlıkla nice ödüllere…
Ekleme Tarihi: 17 Aralık 2016 - Cumartesi

AYNASI İŞTİR KİŞİNİN

Şanlıurfa’da 2016 yılı spora ve atletizme değer katanlar bazında bende geçtiğimiz gün ödül aldım.

Tabi bir insan olarak yaptığınız emek verdiğiniz bir işin ardından size ödül verilmesi duygularınızı okşayan çok güzel bir davranış olsa gerek.

Yıllardır bu mesleğe aşk ile bağlanmış biri olarak bu ödüle ben ikinci defadır layık görülüyorum.

Aslında ben çok fazla kendimi met edip, pohpohlanmayı seven bir karakter yapısına sahip değilim.

Genelde yaptığım haberler sonrası yapılan bir teşekkür bile beni son derece mutlu etmeye yetiyor.

Ama değerli bir dostumun güzel bir sözü var, “biz bizi met etmesek milletin vicdan, merhameti yok” der kendisi hakikaten yerinde söylenmiş bir sözdür.

O yüzden birazda kendimizi övmemiz lazım. Ama bu övgü tabi ki başka bir yerden gelince ve üstüne de ödül verilince daha bir hoş duygu içerisine girmemek mümkün değil.

Yıllardır bu mesleğin içersin de olan biri olarak şimdiye kadar bir çok ödül almam dolaysıyla bu tür plaketlere alışık biriyim. Ama beni sevindiren spor ile ilgili olması, Şanlıurfa’da futbol, tenis, karate, basketbol, voleybol ve hemen, hemen Şanlıurfa’da faaliyet gösteren birçok branşın haberini her zaman yapmaya özen göstermişimdir.

Özellikle salon sporları ve ferdi sporların haberlerini yapmayı o sporcuların aldığı başarılı dereceleri okurlarımız ile buluşturmayı ayrı bir seviyorum desem yeridir.

Gazeteci on konunun dokuzuna hakim olan kişidir, diye güzel bir söz var.

Ben bu on konunun içinde en hakim olduğum tabi ki spordur. O yüzden beni tanıyan birçok arkadaş benim için, Sporun ve sporcunun dostu derler.

Ne güzel sporla anılmak ve böyle güzel ödüllere layık görülmek.

Masterler Atletizm Spor Kulübü tarafından Urfa Masterleri internet sitesinde vatandaşlar tarafından yapılan oylamada bana oy veren tüm sporu seven kardeşlerime ve Masterler Atletizm Spor Kulübü Başkanı Av. Salih Yıldız beye, yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum.

Sporla ve sağlıkla nice ödüllere…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.