Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1919+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

ATEŞ HATTINA DÜŞTÜK

PTT 1. ligde 12. hafta mücadelesinde temsilcimiz Şanlıurfaspor rakip Alanya Spor karşısında ağır bir darbe almış oldu.Deplasmanda rakip takıma 4-0 yenilen sarı yeşilliler, Alanya ekibi karşısında ilk yarının belirli bir kısmında varlık gösteren temsilcimiz onun dışında sahada istenileni bir türlu ortaya koyamadı.İlk yarının başlarında Peroviç futbol hayatının en kolay gollerinden birini atmış oldu. Ama Şanlıurfaspor bu karşılaşmanın ilk yarısında iyi başlamasına rağmen 10. dakikada şansız bir gol yedi.Şanlıurfaspor'lu oyuncu Mehmet Sıdık İtsimi tıpkı bir rakip oyuncu gibi Alanya Spor'lu oyunculara şanssız bir şekilde gol pası vermiş oldu.Sarı yeşilli takımın defansı 5-6 kişi defans alanında olmasına rağmen rakip oyuncu topa rahatlıkla vurdu ve Şanlıurfaspor'lu oyuncular müdahalede bulunamadı. İlk yarıda Şanlıurfaspor iyi bir oyun oynadı ama şansızlık golü kendi kalesinde buldu. Alanya spor'u tebrik etmek lazım ilk yarıda kötü oynamasına karşın golü bulan taraftı, zaten futbolda en önemli etken gol olduğuna göre golü atan taraf daima üstün görünür, Alanya Spor'da ilk yarıda bunu başaran taraf oldu.İkinci yarıya hızlı başlayan rakip Alanya Spor üst üste attığı gollerle sarı yeşilli temsilcimizi farklı mağlup ederek küme düşme hattına itmiş oldu.
Ekleme Tarihi: 23 Kasım 2015 - Pazartesi

ATEŞ HATTINA DÜŞTÜK


PTT 1. ligde 12. hafta mücadelesinde temsilcimiz Şanlıurfaspor rakip Alanya Spor karşısında ağır bir darbe almış oldu.
Deplasmanda rakip takıma 4-0 yenilen sarı yeşilliler, Alanya ekibi karşısında ilk yarının belirli bir kısmında varlık gösteren temsilcimiz onun dışında sahada istenileni bir türlu ortaya koyamadı.
İlk yarının başlarında Peroviç futbol hayatının en kolay gollerinden birini atmış oldu. Ama Şanlıurfaspor bu karşılaşmanın ilk yarısında iyi başlamasına rağmen 10. dakikada şansız bir gol yedi.
Şanlıurfaspor'lu oyuncu Mehmet Sıdık İtsimi tıpkı bir rakip oyuncu gibi Alanya Spor'lu oyunculara şanssız bir şekilde gol pası vermiş oldu.
Sarı yeşilli takımın defansı 5-6 kişi defans alanında olmasına rağmen rakip oyuncu topa rahatlıkla vurdu ve Şanlıurfaspor'lu oyuncular müdahalede bulunamadı.
İlk yarıda Şanlıurfaspor iyi bir oyun oynadı ama şansızlık golü kendi kalesinde buldu. Alanya spor'u tebrik etmek lazım ilk yarıda kötü oynamasına karşın golü bulan taraftı, zaten futbolda en önemli etken gol olduğuna göre golü atan taraf daima üstün görünür, Alanya Spor'da ilk yarıda bunu başaran taraf oldu.
İkinci yarıya hızlı başlayan rakip Alanya Spor üst üste attığı gollerle sarı yeşilli temsilcimizi farklı mağlup ederek küme düşme hattına itmiş oldu.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.