Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

ARI GİBİ URFASPOR

PTT 1. ligde mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor Cumartesi günü akşam Gap Arena Stadyumunda karşılaştığı rakip Kayseri Erciyes spor'u zorda olsa 2-1 yenerek haftalardır alınan kötü sonuçlara son vermiş oldu.Kendi sahasında Yeni Malatya spor ve sonraki haftada deplasmanda Alanyaspor karşısında alınan yenilgilerden sonra teknik direktör Hüseyin Dağ ile yolların ayrılmasından sonra göreve genel Tugay Kerimoğlu takımın başında çıktığı ilk karşılaşmadan galip ayrılarak Şanlıurfaspr serüvenine iyi bir başlangıç yapmış oldu.Sarı yeşilliler kendi sahasında karşılaştığı rakip Kayseri Erciyes spor karşısında ilk yarı dağınık bir oyun sahaya yansıttı. Şanlıurfaspor'lu futbolcular birde ilk yarının sonunda gelen golle soyunma odasına 0-1 yenik gitmesinden sonra sarı yeşilli taraftarlar ve biz gazetecilerde olarak yine sahamızda puan kaybedeceğiz diye içimizden geçirmedik desem yalan olur.Zira Şanlıurfaspor son haftalardaki kötü futbolunu bu karşılaşmanın ilk devresinde de sahaya yansıtmış ve PTT 1. ligde son sırada yer alan rakip Kayseri Erciyes spor karşısında ilk yarıda yediği golle soyunma odasına da yenik gitmişti.İkinci yarıya Şanlıurfaspor daha baskılı bir oyunla başladı ve 65. dakikada gelen penaltı golunden sonra sarı yeşilli ekip rakip kalede daha etkili olmaya başladı.Şanlıurfaspor'un bu baskılı oyunu tam durakladığı zaman yeni teknik direktör Tugay Kerimoğlu yaptığı başarılı müdahale ile Yoosef Yeşilmen'i oyundan alarak Ahmet Arı'yı oyuna dahil etmesi oyunun kaderini değiştiren en büyük kırılma noktası oldu.Ahmet Arı oyuna girdikten sonra Şanlıurfaspor üst, üste pozisyonlara girmeye başladı. 76. Dakikada Kayseri Erciyes spor'un defans oyuncularının kaleciye verdiği pas kısa düşünce araya giren Ahmet Arı'nin sert şutu yan direkten oyun alanına dönmeseydi ve golu kaydetmiş olsa idi taraflı, tarafsız herkes şimdi Ahmet Arı'nın oynadığı futbolu konuşuyor olacaktı ama gol atmamasına rağmen oynadığı güzel ve etkili oyunla izleyen herkesi kendine hayran bırakan bu yetenekli futbolcuya Tugay Hoca İnşallah gereken önemi gösterir ve kadroda yer verir, Ahmet Arı'da oynayacağı futbolla Şanlıurfaspor'a gereken katkıyı verir.Birde merak ettiğim bir diğer soruda sezon başından bu yana görev yapan Engin Korukır ve Hüseyin Dağ bu futbolcudan şimdiye kadar neden faydalanmadılar, değerlendirmediler bunu da merak ediyorum.
Ekleme Tarihi: 01 Aralık 2015 - Salı

ARI GİBİ URFASPOR

PTT 1. ligde mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor Cumartesi günü akşam Gap Arena Stadyumunda karşılaştığı rakip Kayseri Erciyes spor'u zorda olsa 2-1 yenerek haftalardır alınan kötü sonuçlara son vermiş oldu.
Kendi sahasında Yeni Malatya spor ve sonraki haftada deplasmanda Alanyaspor karşısında alınan yenilgilerden sonra teknik direktör Hüseyin Dağ ile yolların ayrılmasından sonra göreve genel Tugay Kerimoğlu takımın başında çıktığı ilk karşılaşmadan galip ayrılarak Şanlıurfaspr serüvenine iyi bir başlangıç yapmış oldu.
Sarı yeşilliler kendi sahasında karşılaştığı rakip Kayseri Erciyes spor karşısında ilk yarı dağınık bir oyun sahaya yansıttı. Şanlıurfaspor'lu futbolcular birde ilk yarının sonunda gelen golle soyunma odasına 0-1 yenik gitmesinden sonra sarı yeşilli taraftarlar ve biz gazetecilerde olarak yine sahamızda puan kaybedeceğiz diye içimizden geçirmedik desem yalan olur.
Zira Şanlıurfaspor son haftalardaki kötü futbolunu bu karşılaşmanın ilk devresinde de sahaya yansıtmış ve PTT 1. ligde son sırada yer alan rakip Kayseri Erciyes spor karşısında ilk yarıda yediği golle soyunma odasına da yenik gitmişti.
İkinci yarıya Şanlıurfaspor daha baskılı bir oyunla başladı ve 65. dakikada gelen penaltı golunden sonra sarı yeşilli ekip rakip kalede daha etkili olmaya başladı.
Şanlıurfaspor'un bu baskılı oyunu tam durakladığı zaman yeni teknik direktör Tugay Kerimoğlu yaptığı başarılı müdahale ile Yoosef Yeşilmen'i oyundan alarak Ahmet Arı'yı oyuna dahil etmesi oyunun kaderini değiştiren en büyük kırılma noktası oldu.
Ahmet Arı oyuna girdikten sonra Şanlıurfaspor üst, üste pozisyonlara girmeye başladı.
76. Dakikada Kayseri Erciyes spor'un defans oyuncularının kaleciye verdiği pas kısa düşünce araya giren Ahmet Arı'nin sert şutu yan direkten oyun alanına dönmeseydi ve golu kaydetmiş olsa idi taraflı, tarafsız herkes şimdi Ahmet Arı'nın oynadığı futbolu konuşuyor olacaktı ama gol atmamasına rağmen oynadığı güzel ve etkili oyunla izleyen herkesi kendine hayran bırakan bu yetenekli futbolcuya Tugay Hoca İnşallah gereken önemi gösterir ve kadroda yer verir, Ahmet Arı'da oynayacağı futbolla Şanlıurfaspor'a gereken katkıyı verir.
Birde merak ettiğim bir diğer soruda sezon başından bu yana görev yapan Engin Korukır ve Hüseyin Dağ bu futbolcudan şimdiye kadar neden faydalanmadılar, değerlendirmediler bunu da merak ediyorum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.