Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1619+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

ARENADA KAYBETMİYOR

Bu sezon PTT 1. lige çıkan Yeni Malatyaspor yaptığı transferlere rağmen ligde istenilen sonuçları alamıyor.Buğun Gap Arena Stadyumunda Şanlıurfaspor'un konuğu olacak olan sarı siyahlı ekipte bu karşılaşma öncesi dört futbolcu kadro dışı kaldı. Şanlıurfaspor'da da tıpkı Yeni Malatya spor da olduğu gibi yabancı oyuncularımızdan Toni Silva ve Dos Santos kadro dışı bırakıldı. Hemen, hemen iki takımda aynı kaderi paylaştı. Gerçi sarı yeşilli ekipte kadro dışı kalan iki oyuncu hemen soluğu İstanbul gecelerinde almışlar, demek ki, isabetli bir karar olmuş. Biz Urfa olarak öyle gecelere düşkün oyuncularla zaten işimiz olmaz.Buğun oynanacak olan karşılaşma öncesinde Yeni Malatya spor takımı yönetimi ve teknik heyet iddialı açıklamalarda bulundular hafta içersinde, rakip takımda ligdeki puan sıralamasına bakıldığı zaman bizim iki sıra altımızda 16. sıra 8 puanla yer alıyor. Yani rakip takımında bizim gibi acilen puana ihtiyacı var. Kendi sahasında lig başladığından bu yana kaybetmeyen sarı yeşilli temsilcimiz buğun oynanacak olan Yeni Malatyaspor karşılaşmasını da kazanarak yoluna emin adımlar ile devam eder. Hafta içersindeki yazılarımda ben birçok kez yazdım ayrıca Şanlıurfaspor yönetim kuruluda bilet fiyatlarında ikinci kez indirime gitme ihtiyacı duydu ve Şanlıurfaspor'a destek için tribündeki yerlerini her hafta alan derneklerden birkaçı da sarı yeşilli taraftarlara seslenerek bu haftaki Yeni Malatya Spor karşılaşmasında Gap Arena Stadyumunda saat 18:30'da yerinizi alın ve şehrinizin tek profesyonel takımına destek verin, çünkü başka Urfa yok, Başka Şanlıurfaspor yok!
Ekleme Tarihi: 07 Kasım 2015 - Cumartesi

ARENADA KAYBETMİYOR

Bu sezon PTT 1. lige çıkan Yeni Malatyaspor yaptığı transferlere rağmen ligde istenilen sonuçları alamıyor.
Buğun Gap Arena Stadyumunda Şanlıurfaspor'un konuğu olacak olan sarı siyahlı ekipte bu karşılaşma öncesi dört futbolcu kadro dışı kaldı. Şanlıurfaspor'da da tıpkı Yeni Malatya spor da olduğu gibi yabancı oyuncularımızdan Toni Silva ve Dos Santos kadro dışı bırakıldı.
Hemen, hemen iki takımda aynı kaderi paylaştı. Gerçi sarı yeşilli ekipte kadro dışı kalan iki oyuncu hemen soluğu İstanbul gecelerinde almışlar, demek ki, isabetli bir karar olmuş. Biz Urfa olarak öyle gecelere düşkün oyuncularla zaten işimiz olmaz.
Buğun oynanacak olan karşılaşma öncesinde Yeni Malatya spor takımı yönetimi ve teknik heyet iddialı açıklamalarda bulundular hafta içersinde, rakip takımda ligdeki puan sıralamasına bakıldığı zaman bizim iki sıra altımızda 16. sıra 8 puanla yer alıyor.
Yani rakip takımında bizim gibi acilen puana ihtiyacı var.
Kendi sahasında lig başladığından bu yana kaybetmeyen sarı yeşilli temsilcimiz buğun oynanacak olan Yeni Malatyaspor karşılaşmasını da kazanarak yoluna emin adımlar ile devam eder.
Hafta içersindeki yazılarımda ben birçok kez yazdım ayrıca Şanlıurfaspor yönetim kuruluda bilet fiyatlarında ikinci kez indirime gitme ihtiyacı duydu ve Şanlıurfaspor'a destek için tribündeki yerlerini her hafta alan derneklerden birkaçı da sarı yeşilli taraftarlara seslenerek bu haftaki Yeni Malatya Spor karşılaşmasında Gap Arena Stadyumunda saat 18:30'da yerinizi alın ve şehrinizin tek profesyonel takımına destek verin, çünkü başka Urfa yok, Başka Şanlıurfaspor yok!

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.