Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1237+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

ARAYIŞLAR SÜRÜYOR

TFF 1. Ligde mücadele eden Şanlıurfaspor'da teknik direktör arayışları tüm hızıyla devam ediyor.11. Haftada Gap Arena Stadyumunda oynadığımız Denizlispor karşılaşmasının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan teknik direktör Ünal Karaman istifa ettiğini açıklamasının ardından Şanlıurfaspor yönetim kurulu teknik adam arayışlarına başladı.Listede birçok teknik direktör var.Bunların içinden elbet bir tanesi ile sarı yeşilli kulüp sözleşme imzalayacak.Şanlıurfaspor Taraftarları ısrarla bir ismin üzerinde duruyor. Bu isim yıllarını futbola vermiş olan Yılmaz Vural, Şanlıurfaspor'da her teknik direktör istifası veya ayrılmasından sonra taraftarlar ısrarla Yılmaz Hoca ile çalışmak istediklerini söylüyorlar. Yılmaz Vural tabi ki kariyerli, oyunu okuyan bir teknik direktör ama benim fikrim hocanın eski heyecanı kalmamış durumda. Eski çalıştırdıkları takımlarda saha kenarından, yerinden duramayan başarılı hoca yıllar geçtikçe bu görüntüsünden uzaklaşmış heyecanını yitirmiş gibi bir görüntü sergiliyor.Bir diğer isim ise, bizim grupta Elazığspor'u çalıştıran sonrasında Gençlerbirliği ile başarılı sonuçlar alarak adından söz ettiren İbrahim Üzülmez, Bu hocada başarılı, hırslı, futbolcuların dilinden anlayan, onları karşılaşmalara iyi motive eden bir teknik direktör. Başarılı bir futbolculuk hayatından sonra hocalık yapmaya başlayan genç teknik direktör Gençlerbirliğinde yakaladığı başarıdan sonra, bence TFF 1. Ligde gelip çalışmaz.Bu hocayı çalıştırdığı takımlarda futbolcularda çok seviyormuş çalıştığı takımlarda futbolcuların alacağı konusunda kulüp yönetimlerine baskı yapan bir hoca ile çalışmak Şanlıurfaspor içinde zor olabilir.Ertuğrul Sağlam, Sergen Yalçın, Mehmet Özdilek, Samet Aybaba, Cihat Aslan gibi süper lig kariyeri olan hocalarında Şanlıurfaspor'a gelmeyeceği düşüncesindeyim. Bunlar gibi hocalar süper ligde bir takım ile anlaşmak isterler.Geriye kalan hocalarında içersinde alınacak olan teknik patron heyecanını yitirmemiş bir hoca olması lazım. Takıma heyacan verebilecek maçı futbolcular ile yaşayabilecek. Saha kenarında eli cebinde karşılaşmayı izlemeyecek. Oyunu iyi okuyabilecek genç ve yetenekli bir hoca ile Şanlıurfaspor play-oof u bile zorlayabilir.
Ekleme Tarihi: 23 Kasım 2016 - Çarşamba

ARAYIŞLAR SÜRÜYOR

TFF 1. Ligde mücadele eden Şanlıurfaspor'da teknik direktör arayışları tüm hızıyla devam ediyor.
11. Haftada Gap Arena Stadyumunda oynadığımız Denizlispor karşılaşmasının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan teknik direktör Ünal Karaman istifa ettiğini açıklamasının ardından Şanlıurfaspor yönetim kurulu teknik adam arayışlarına başladı.
Listede birçok teknik direktör var.
Bunların içinden elbet bir tanesi ile sarı yeşilli kulüp sözleşme imzalayacak.
Şanlıurfaspor Taraftarları ısrarla bir ismin üzerinde duruyor. Bu isim yıllarını futbola vermiş olan Yılmaz Vural, Şanlıurfaspor'da her teknik direktör istifası veya ayrılmasından sonra taraftarlar ısrarla Yılmaz Hoca ile çalışmak istediklerini söylüyorlar.
Yılmaz Vural tabi ki kariyerli, oyunu okuyan bir teknik direktör ama benim fikrim hocanın eski heyecanı kalmamış durumda. Eski çalıştırdıkları takımlarda saha kenarından, yerinden duramayan başarılı hoca yıllar geçtikçe bu görüntüsünden uzaklaşmış heyecanını yitirmiş gibi bir görüntü sergiliyor.
Bir diğer isim ise, bizim grupta Elazığspor'u çalıştıran sonrasında Gençlerbirliği ile başarılı sonuçlar alarak adından söz ettiren İbrahim Üzülmez, Bu hocada başarılı, hırslı, futbolcuların dilinden anlayan, onları karşılaşmalara iyi motive eden bir teknik direktör. Başarılı bir futbolculuk hayatından sonra hocalık yapmaya başlayan genç teknik direktör Gençlerbirliğinde yakaladığı başarıdan sonra, bence TFF 1. Ligde gelip çalışmaz.
Bu hocayı çalıştırdığı takımlarda futbolcularda çok seviyormuş çalıştığı takımlarda futbolcuların alacağı konusunda kulüp yönetimlerine baskı yapan bir hoca ile çalışmak Şanlıurfaspor içinde zor olabilir.
Ertuğrul Sağlam, Sergen Yalçın, Mehmet Özdilek, Samet Aybaba, Cihat Aslan gibi süper lig kariyeri olan hocalarında Şanlıurfaspor'a gelmeyeceği düşüncesindeyim. Bunlar gibi hocalar süper ligde bir takım ile anlaşmak isterler.
Geriye kalan hocalarında içersinde alınacak olan teknik patron heyecanını yitirmemiş bir hoca olması lazım. Takıma heyacan verebilecek maçı futbolcular ile yaşayabilecek. Saha kenarında eli cebinde karşılaşmayı izlemeyecek. Oyunu iyi okuyabilecek genç ve yetenekli bir hoca ile Şanlıurfaspor play-oof u bile zorlayabilir.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.