Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1295+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

ACINIZI PAYLAŞIYORUZ

Beklenmedik bir anda yaşanan büyük kayıplar insanı derinden etkiliyor.Daha değerli ağabeyim, patronum hayırsever işadamı Bahattin Demir'in acısını yüreğimizde yaşarken dün duyduğun acı haberle bir kez daha yıkıldım.Anavatan Partisi'nde 1983 ve 1991 yılları arasında siyaset yapan Şanlıurfa eski milletvekili Mustafa Demir ağabeyimin vefatı bizleri ve Demir ailesini bir kez daha derinden etkiledi.Rahmetli kardeşi Mehmet Bahattin Demir'in cenaze töreninde son kez kendisini görme fırsatım oldu. Yaşadığı kardeş acısıyla cenaze töreninde ayakta durmakta bile zorluk çeken Mustafa ağabeyimin genç yaşta kaybettiği kardeşinin acısını anlamak hiçte zor değildi.Türkiye'de Mustafa Demir ve Bahattin Demir gibi insanlar kolay, kolay yetişmiyor boşlukları doldurulamayacaktır.Ölüm her insana gelecek ama yaşanan bu zamansız ölünler insanı derinden etkiliyor.Sonuçta topraktan geldik ve yine toprağa gideceğiz, Yaşadığımız Hayatın hesabını toprakta vereceğiz.Demir ailesine ve sevenlerine bir kez daha baş sağlığı diliyorum, acınızı yürekten paylaşıyoruz, dualarımızı kalpten ediyoruz, Mekânı cennet ruhu şad olsun.
Ekleme Tarihi: 05 Ağustos 2015 - Çarşamba

ACINIZI PAYLAŞIYORUZ

Beklenmedik bir anda yaşanan büyük kayıplar insanı derinden etkiliyor.
Daha değerli ağabeyim, patronum hayırsever işadamı Bahattin Demir'in acısını yüreğimizde yaşarken dün duyduğun acı haberle bir kez daha yıkıldım.
Anavatan Partisi'nde 1983 ve 1991 yılları arasında siyaset yapan Şanlıurfa eski milletvekili Mustafa Demir ağabeyimin vefatı bizleri ve Demir ailesini bir kez daha derinden etkiledi.
Rahmetli kardeşi Mehmet Bahattin Demir'in cenaze töreninde son kez kendisini görme fırsatım oldu. Yaşadığı kardeş acısıyla cenaze töreninde ayakta durmakta bile zorluk çeken Mustafa ağabeyimin genç yaşta kaybettiği kardeşinin acısını anlamak hiçte zor değildi.
Türkiye'de Mustafa Demir ve Bahattin Demir gibi insanlar kolay, kolay yetişmiyor boşlukları doldurulamayacaktır.
Ölüm her insana gelecek ama yaşanan bu zamansız ölünler insanı derinden etkiliyor.
Sonuçta topraktan geldik ve yine toprağa gideceğiz, Yaşadığımız Hayatın hesabını toprakta vereceğiz.
Demir ailesine ve sevenlerine bir kez daha baş sağlığı diliyorum, acınızı yürekten paylaşıyoruz, dualarımızı kalpten ediyoruz, Mekânı cennet ruhu şad olsun.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.