Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1986+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

Açılın bir geliyoruz

Temsilcimiz Şanlıurfaspor’un Ligde ve Ziraat Türkiye kupasında o kadar üst, üste başarılı sonuçlar almasından sonra artık taraftarlar olarak rakip ayırmamaya başladık. Hep Teknik direktörlerin söylediği bir söz vardır, Elimde sihirli değnek yok ki… Evet doğrudur kimsenin elinde böyle bir değnek yok.. Ama sen kısa bir süre önce takımın başına geleceksin ve elinde bulunan futbolcuların hiç birinin de transferinde fikrin sorulmayacak ama takımın başına gelir gelmez takıma sanki sihirli bir değnek değmiş gibi oynadığın tüm karşılaşmaları biri beraberlik olmak şartı ile kazanacaksın. Yani ben daha önce söylemiştim demek istemiyorum ama Osmanlıspor karşılaşmasından önce yazılarımda belirtmiştim. Şanlıurfaspor lu defans oyuncuları bariz hatalar yapmaz ise deplasmanda Avrupa’ya kök söktüren Osmanlıspor karşısında galbiyet 3 puanla dönebiliriz. Demiştim. Tabi bence Osmanlıspor karşısında alınan bu galibiyet sürpriz bir galibiyet değildi. Çünkü Şanlıurfaspor futbolcuları Ünal Karaman zamanında maaşını geç alan veya alamayan işçiler gibi bitkin bir halde koşmaya bile tahammül edemeyen bir görüntüdelerdi. Ama yapılan teknik adam değişikliğinden sonra bu futbolcuları tanımakta zorlanmaya başladık Hepsinin neredeyse o bitkin görüntüleri gitmiş, yerine koşan, mücadele eden, savaşan ve kazanmayı bilen bir takım görüntüsü gelmişti. İnşallah bu görüntümüz sezon sonuna kadar devam eder ve taraftarlar olarakta biz artık tüm rakiplere Açılın bir geliyoruz diyoruz, bu süper lig temsilcileri de olabilir, dört büyükler diye tabir edilen takımlarda olabilir. Şanlıurfaspor bu futbolu, bu mücadeleyi sahaya yansıttığı müddetçe çıktığı tüm karşılaşmalardan galibiyet ile döner, denemese bile en azından yenilmeden sahayı terk eder.
Ekleme Tarihi: 23 Aralık 2016 - Cuma

Açılın bir geliyoruz

Temsilcimiz Şanlıurfaspor’un Ligde ve Ziraat Türkiye kupasında o kadar üst, üste başarılı sonuçlar almasından sonra artık taraftarlar olarak rakip ayırmamaya başladık.

Hep Teknik direktörlerin söylediği bir söz vardır, Elimde sihirli değnek yok ki…

Evet doğrudur kimsenin elinde böyle bir değnek yok..

Ama sen kısa bir süre önce takımın başına geleceksin ve elinde bulunan futbolcuların hiç birinin de transferinde fikrin sorulmayacak ama takımın başına gelir gelmez takıma sanki sihirli bir değnek değmiş gibi oynadığın tüm karşılaşmaları biri beraberlik olmak şartı ile kazanacaksın.

Yani ben daha önce söylemiştim demek istemiyorum ama Osmanlıspor karşılaşmasından önce yazılarımda belirtmiştim.

Şanlıurfaspor lu defans oyuncuları bariz hatalar yapmaz ise deplasmanda Avrupa’ya kök söktüren Osmanlıspor karşısında galbiyet 3 puanla dönebiliriz. Demiştim.

Tabi bence Osmanlıspor karşısında alınan bu galibiyet sürpriz bir galibiyet değildi.

Çünkü Şanlıurfaspor futbolcuları Ünal Karaman zamanında maaşını geç alan veya alamayan işçiler gibi bitkin bir halde koşmaya bile tahammül edemeyen bir görüntüdelerdi.

Ama yapılan teknik adam değişikliğinden sonra bu futbolcuları tanımakta zorlanmaya başladık

Hepsinin neredeyse o bitkin görüntüleri gitmiş, yerine koşan, mücadele eden, savaşan ve kazanmayı bilen bir takım görüntüsü gelmişti.

İnşallah bu görüntümüz sezon sonuna kadar devam eder ve taraftarlar olarakta biz artık tüm rakiplere Açılın bir geliyoruz diyoruz, bu süper lig temsilcileri de olabilir, dört büyükler diye tabir edilen takımlarda olabilir.

Şanlıurfaspor bu futbolu, bu mücadeleyi sahaya yansıttığı müddetçe çıktığı tüm karşılaşmalardan galibiyet ile döner, denemese bile en azından yenilmeden sahayı terk eder.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.