Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1188+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

2’DE 2 YAPTIK

Türkiye Futbol Federasyonu ikinci lig beyaz grupta mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfa spor önceki gün oynanan karşılaşmada deplasmanda Nazilli belediyespor'a karşı aldığı 2- 1 Lig galibiyet sonrası şampiyonluk yolunda daha da iddialı bir konuma geldi. Bir önceki hafta 11 Nisan stadyumunda rakip takım karşısında alınan 4 -1 lik farklı skor sonrası Şanlıurfa spor u hafta oynanan Nazilli Belediyespor karşılaşmasında alacağı galibiyetle üst sıralara tırmanacak kesin gözüyle bakılıyordu. Nitekim öyle oldu grupta Lider durumda bulunan Gümüşhane Spor'un kaybetmesi sonrası lider ile temsilcimiz Şanlıurfa spor arasındaki puan farkı da üçe düşmüş oldu. Şanlıurfa spor şu günlerde transfer tahtasının kapalı olması nedeniyle her ne kadar zor günler geçiriyor olsa da inşallah en kısa zamanda transfer tahtası yeniden açılarak Şanlıurfa spor eksik olan mevkilere yapacağı transferler ile şampiyonluk yolunda grubun en iddialı takımları arasında bulunuyor. Sarı Yeşilli temsilcimiz de ligin ilk devresinde gol yollarında az da olsa Suskun kalan Artun ikinci yarıya iyi başlayan futbolcuların da başında geliyor. Geçen hafta 11 Nisan stadyumu da oynanan karşılaşmada gol atan ve pazar günü oynanan karşılaşmada da gol bularak ikinci yarıya en iyi başlayan futbolcularımızdan biri oldu. Zaten Şanlıurfa spor İlk yarıda oynadığı karşılaşmalarda da gol yollarında en büyük sıkıntıyı yaşayan takımların başında geliyordu. Hal böyle olunca takımın gol yükünü omuzlayan Artun İnşallah bu performansını arttırarak devam ettirir. İkinci devrede kadroya dahil olan futbolcuların başında Fevzi Özkan geliyor. Fevzi Özkan zaten Şanlıurfalı ve Şanlıurfa spor kamuoyunun yakından tanıdığı futbolcuların başında gelen isimlerden birisi, Özkan tercümesi ve birikimi ile takımda yer alan genç futbolculara örnek olacak nitelikte bir özelliğe sahip kariyerli bir futbolcumuz. Bunun dışında Şanlıurfaspor'un anlaştığı Fakat resmi sözleşme imzalamadı 4 futbolcu halen transfer tahtasının açılmasını bekliyor. En kısa zamanda açılacak olan transfer tahtasından sonra kadroya dahil olacak olan yeni futbolcular ile ben inanıyorum ki Şanlıurfa sporumuzu gelecekte güzel günler bekliyor olacak.    
Ekleme Tarihi: 30 Ocak 2018 - Salı

2’DE 2 YAPTIK

Türkiye Futbol Federasyonu ikinci lig beyaz grupta mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfa spor önceki gün oynanan karşılaşmada deplasmanda Nazilli belediyespor'a karşı aldığı 2- 1 Lig galibiyet sonrası şampiyonluk yolunda daha da iddialı bir konuma geldi.

Bir önceki hafta 11 Nisan stadyumunda rakip takım karşısında alınan 4 -1 lik farklı skor sonrası Şanlıurfa spor u hafta oynanan Nazilli Belediyespor karşılaşmasında alacağı galibiyetle üst sıralara tırmanacak kesin gözüyle bakılıyordu.

Nitekim öyle oldu grupta Lider durumda bulunan Gümüşhane Spor'un kaybetmesi sonrası lider ile temsilcimiz Şanlıurfa spor arasındaki puan farkı da üçe düşmüş oldu.

Şanlıurfa spor şu günlerde transfer tahtasının kapalı olması nedeniyle her ne kadar zor günler geçiriyor olsa da inşallah en kısa zamanda transfer tahtası yeniden açılarak Şanlıurfa spor eksik olan mevkilere yapacağı transferler ile şampiyonluk yolunda grubun en iddialı takımları arasında bulunuyor.

Sarı Yeşilli temsilcimiz de ligin ilk devresinde gol yollarında az da olsa Suskun kalan Artun ikinci yarıya iyi başlayan futbolcuların da başında geliyor.

Geçen hafta 11 Nisan stadyumu da oynanan karşılaşmada gol atan ve pazar günü oynanan karşılaşmada da gol bularak ikinci yarıya en iyi başlayan futbolcularımızdan biri oldu.

Zaten Şanlıurfa spor İlk yarıda oynadığı karşılaşmalarda da gol yollarında en büyük sıkıntıyı yaşayan takımların başında geliyordu.

Hal böyle olunca takımın gol yükünü omuzlayan Artun İnşallah bu performansını arttırarak devam ettirir.

İkinci devrede kadroya dahil olan futbolcuların başında Fevzi Özkan geliyor. Fevzi Özkan zaten Şanlıurfalı ve Şanlıurfa spor kamuoyunun yakından tanıdığı futbolcuların başında gelen isimlerden birisi, Özkan tercümesi ve birikimi ile takımda yer alan genç futbolculara örnek olacak nitelikte bir özelliğe sahip kariyerli bir futbolcumuz.

Bunun dışında Şanlıurfaspor'un anlaştığı Fakat resmi sözleşme imzalamadı 4 futbolcu halen transfer tahtasının açılmasını bekliyor. En kısa zamanda açılacak olan transfer tahtasından sonra kadroya dahil olacak olan yeni futbolcular ile ben inanıyorum ki Şanlıurfa sporumuzu gelecekte güzel günler bekliyor olacak.

 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.