Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1464+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

2 KULVARDA MÜCADELEYE DEVAM

TFF 1. Ligde mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor bu defa da Ziraat Türkiye Kupasında 2. Eleme Turu Kura Çekimi sonucunda Zonguldak Kömürspor ile Şanlıurfaspor eşleşti. Sarı yeşilli temsilcimiz bir yandan ligde mücadele ederken bir diğer taraftan ise Ziraat Türkiye Kupasında mücadele etmeye başlayacak. Şanlıurfaspor için Ziraat Türkiye Kupasında eşleştiği rakibi her ne kadar alt ligde mücadele veriyorsa çok zor bir rakip konumunda, zira genç ve çok koşan bu takım karşısında sarı yeşilli ekibimiz karşılaşmayı ciddiye almaz ise sonucu ağır olabilir. Tek maçlı eliminasyon sistemine göre oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu'nda karşılaşmalar 20, 21 ve 22 Eylül 2016 tarihinde oynanacak. Deplasmanda tek karşılaşma oynamak zor dur. Buna rağmen sarı yeşilli futbolcular kendi kalitelerini ortaya koyar ve karşılaşmayı ciddiye alırlarsa Şanlıurfaspor bir üst tura yükselir.
Ekleme Tarihi: 09 Eylül 2016 - Cuma

2 KULVARDA MÜCADELEYE DEVAM


TFF 1. Ligde mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor bu defa da Ziraat Türkiye Kupasında 2. Eleme Turu Kura Çekimi sonucunda Zonguldak Kömürspor ile Şanlıurfaspor eşleşti.

Sarı yeşilli temsilcimiz bir yandan ligde mücadele ederken bir diğer taraftan ise Ziraat Türkiye Kupasında mücadele etmeye başlayacak.

Şanlıurfaspor için Ziraat Türkiye Kupasında eşleştiği rakibi her ne kadar alt ligde mücadele veriyorsa çok zor bir rakip konumunda, zira genç ve çok koşan bu takım karşısında sarı yeşilli ekibimiz karşılaşmayı ciddiye almaz ise sonucu ağır olabilir.

Tek maçlı eliminasyon sistemine göre oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu'nda karşılaşmalar 20, 21 ve 22 Eylül 2016 tarihinde oynanacak.

Deplasmanda tek karşılaşma oynamak zor dur.
Buna rağmen sarı yeşilli futbolcular kendi kalitelerini ortaya koyar ve karşılaşmayı ciddiye alırlarsa Şanlıurfaspor bir üst tura yükselir.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.