Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1633+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

10 KİŞİ İLE KAZANDIK

Şanlıurfaspor Cuma akşamı Gap Arena Stadyumunda konuk ettiği Balıkesir spor karşılaşmasında ikinci yarıyı 10 kişi oynamasına rağmen karşılaşmadan 2-0 galip gelmesini bildi. Sarı yeşilli temsilcimiz geçen hafta deplasmanda konuk olduğu 1461 Trabzon karşısında ilk yarı rakip takımın yarı sahasını bile geçmekte zorlanırken, bu hafta oynadığı Balıkesirspor karşısında 10 kişi kalmasına ve 45 dakikayı böyle oynamasına rağmen rakip takım karşısında etkili bir futbol sahaya yansıtarak taraftarını mutlu etti. Karşılaşmanın henüz 10. dakikasında sağ kanattan gelişen Şanlıurfaspor atağında Yoofes Yeşilmen’in ortasına iyi yükselen Edinho’nun kafa vuruşu Balıkesirspor fileleri ile buluştu ve Şanlıurfaspor karşılaşmada 1-0 üstünlüğe taşıyan golü kaydetti. Atılan bu golden sonra serı yeşilli ekip etkili oyununa devam etti. İlk yarıda sarı kartı olan Veli Kızılkaya karşılaşmanın 45. dakikasında yaptığı müdahale sonucu maçın hakemi tarafından ikinci sarı kart, kırmızı kartla oyun alanı dışında kaldı. Karşılaşmanın ikinci yarısında Şanlıurfaspor 10 kişi kalması nedeniyle zorlanacağını düşünen spor severler Edinho’nun arkasında oynayan Abdulkadir’in yerine defans oyuncusu alarak Veli’nin boşluğunu dolduran Teknik direktör Hüseyin Dağ’ın yaptığı müdahale sonuçu ve son dakikada kontra atakla gelen golle karşılaşmayı 2-0 kazanmasını bildi. Şanlıurfaspor için bu karşılaşma çok önemli boyutta idi, zira sarı yeşilli temsilcimiz bu karşılaşmadan beraberlik veya mağlubiyet ile ayrılmış olsa idi son sıralara demir atmış olacaktı. Balıkesirspor karşısında alınan galibiyet ile Şanlıurfaspor yönetimi, futbolcular ve taraftarlar birazda olsa rahat bir nefer alma fırsatı bulmuş oldu. Karşılaşmanın bitiş düdüğünden sonra Şanlıurfaspor Başkanı Fethi, Şimşek, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve Şanlıurfaspor yönetim kurulu üyeleri futbolcular ile birlikte taraftar ile buluştular. İyi oyun sonrası taraftarın coşkusu ve sevgisi görülmeye değerdi. İnşallah Şanlıurfaspor her maçında böyle güzel galibiyetler alır ve bu sevinci her hafta yaşarız.  
Ekleme Tarihi: 25 Ekim 2015 - Pazar

10 KİŞİ İLE KAZANDIK

Şanlıurfaspor Cuma akşamı Gap Arena Stadyumunda konuk ettiği Balıkesir spor karşılaşmasında ikinci yarıyı 10 kişi oynamasına rağmen karşılaşmadan 2-0 galip gelmesini bildi.

Sarı yeşilli temsilcimiz geçen hafta deplasmanda konuk olduğu 1461 Trabzon karşısında ilk yarı rakip takımın yarı sahasını bile geçmekte zorlanırken, bu hafta oynadığı Balıkesirspor karşısında 10 kişi kalmasına ve 45 dakikayı böyle oynamasına rağmen rakip takım karşısında etkili bir futbol sahaya yansıtarak taraftarını mutlu etti.

Karşılaşmanın henüz 10. dakikasında sağ kanattan gelişen Şanlıurfaspor atağında Yoofes Yeşilmen’in ortasına iyi yükselen Edinho’nun kafa vuruşu Balıkesirspor fileleri ile buluştu ve Şanlıurfaspor karşılaşmada 1-0 üstünlüğe taşıyan golü kaydetti.

Atılan bu golden sonra serı yeşilli ekip etkili oyununa devam etti.

İlk yarıda sarı kartı olan Veli Kızılkaya karşılaşmanın 45. dakikasında yaptığı müdahale sonucu maçın hakemi tarafından ikinci sarı kart, kırmızı kartla oyun alanı dışında kaldı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında Şanlıurfaspor 10 kişi kalması nedeniyle zorlanacağını düşünen spor severler Edinho’nun arkasında oynayan Abdulkadir’in yerine defans oyuncusu alarak Veli’nin boşluğunu dolduran Teknik direktör Hüseyin Dağ’ın yaptığı müdahale sonuçu ve son dakikada kontra atakla gelen golle karşılaşmayı 2-0 kazanmasını bildi.

Şanlıurfaspor için bu karşılaşma çok önemli boyutta idi, zira sarı yeşilli temsilcimiz bu karşılaşmadan beraberlik veya mağlubiyet ile ayrılmış olsa idi son sıralara demir atmış olacaktı. Balıkesirspor karşısında alınan galibiyet ile Şanlıurfaspor yönetimi, futbolcular ve taraftarlar birazda olsa rahat bir nefer alma fırsatı bulmuş oldu.

Karşılaşmanın bitiş düdüğünden sonra Şanlıurfaspor Başkanı Fethi, Şimşek, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve Şanlıurfaspor yönetim kurulu üyeleri futbolcular ile birlikte taraftar ile buluştular. İyi oyun sonrası taraftarın coşkusu ve sevgisi görülmeye değerdi.

İnşallah Şanlıurfaspor her maçında böyle güzel galibiyetler alır ve bu sevinci her hafta yaşarız.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.