ŞAHBAN KILIÇ
Köşe Yazarı
ŞAHBAN KILIÇ
 

YENİURFA GAZETESİ 10 YAŞINDA

Yeniurfa Gazetesi olarak 10 yıl önce başladığımız zorlu meşakatli serüvende bugün 10. yaş günümüzü kutluyoruz. Şanlıurfa'da 10 yıl önce çıktığımız bu serüvende birçok tatlı ve acı günleri bir arada geride bırakarak bu günlere geldik. Bugünlere gelmemizde bizlere her zaman destek olan değerli okuyucularımıza ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Her zaman gazetemizi alarak abone olarak veya reklam vererek gazetemizin hayatta kalmasına bir nebze de olsun katkıda bulunan tüm dostlara çok çok teşekkürlerimi sunuyorum. 10 yıl içerisinde gazetemizde birçok köşe yazarı ve çalışan yer aldı. Şimdiye kadar gazetemize hizmet eden tüm çalışanlara ve köşe yazarlarına ve hala mevcutta bulunan degerli çalışanlarımız ve köşe yazarlarımıza da ayrıca teşekkür etmeyi borç bilirim. Gazetecilik zor bir iştir, Özellikle de Şanlıurfa gibi toplumun birçoğunun birbirini tanıdığı dost, akraba, kirve veya arkadaş olduğu bir şehirde gazetecilik yapmak ayrıca meşakkatli bir iştir. Bu bağlamda şimdiye kadar elimizden geldiğince kimseyi kırmadan incitmeden tarafsız objektif yayın yapmaya gayret ediyorduk, İnşallah bundan sonra da bu bilinç ve düşünce içerisinde elimizden gelen tüm gayreti göstererek tarafsız ve objektif yayıncılarımıza devam edeceğiz. Çizgisinden dün olduğu gibi bugün de ödün vermeyen Yeniurfa Gazetesinin önceliği her zaman Türkiye ve Şanlıurfa'nın çıkarları olmuştur. Gazetemiz şimdiye kadar kültürel, ekonomik ve sosyal gelişim ile toplumsal barışa önemli katkılar sunmuştur. Şanlıurfa'da yaşayan vatandaşlarımızın şehri, memleketi ile bütünleşmesinde yerel kamuoyunun oluşmasında etkin rol oynayan Yeniurfa Gazetesi yerel basınında ilimizde gelişmesinde ekol olmuştur. Kamu kurumları ile toplum arasında iletişim aracı görevini yürüten Yeniurfa Gazetesi yerel sorunların merkeze aktarılmasında da önemli roller üstlenmiştir. Yeniurfa Gazetemize güç katan değerli yazarlarımıza, emekçilerimize, gazetemizin bugünlere taşınmasında büyük katkılarda bulunan vefakar okurlarımıza her koşulda yanımızda olan vefalı dostlarımıza teşekkür ediyorum ve en büyük teşekkürü de Gazetenin kuruluş aşamasından bu yana her zaman bana ve gazetemize destek veren değerli ve kıymetli hayat arkadaşım ayrıca gazetemizin imtiyaz sahibi Rabia Kılıç’a yapmak istiyorum. Yeniurfa gazetesi 10. yılında okurlarına daha kaliteli daha güçlü ve Şanlıurfa’ya yakışan gazete ve internet sitesi ile en iyi hizmeti vermek gayreti ve çabası içerisinde olacaktır Gurur ve Onur dolu nice yaşlar da Allah izin verirse inşallah yine beraber oluruz. Sağlıcakla kalın…
Ekleme Tarihi: 11 Nisan 2019 - Perşembe

YENİURFA GAZETESİ 10 YAŞINDA

Yeniurfa Gazetesi olarak 10 yıl önce başladığımız zorlu meşakatli serüvende bugün 10. yaş günümüzü kutluyoruz.

Şanlıurfa'da 10 yıl önce çıktığımız bu serüvende birçok tatlı ve acı günleri bir arada geride bırakarak bu günlere geldik.

Bugünlere gelmemizde bizlere her zaman destek olan değerli okuyucularımıza ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Her zaman gazetemizi alarak abone olarak veya reklam vererek gazetemizin hayatta kalmasına bir nebze de olsun katkıda bulunan tüm dostlara çok çok teşekkürlerimi sunuyorum.

10 yıl içerisinde gazetemizde birçok köşe yazarı ve çalışan yer aldı.

Şimdiye kadar gazetemize hizmet eden tüm çalışanlara ve köşe yazarlarına ve hala mevcutta bulunan degerli çalışanlarımız ve köşe yazarlarımıza da ayrıca teşekkür etmeyi borç bilirim.

Gazetecilik zor bir iştir, Özellikle de Şanlıurfa gibi toplumun birçoğunun birbirini tanıdığı dost, akraba, kirve veya arkadaş olduğu bir şehirde gazetecilik yapmak ayrıca meşakkatli bir iştir.

Bu bağlamda şimdiye kadar elimizden geldiğince kimseyi kırmadan incitmeden tarafsız objektif yayın yapmaya gayret ediyorduk, İnşallah bundan sonra da bu bilinç ve düşünce içerisinde elimizden gelen tüm gayreti göstererek tarafsız ve objektif yayıncılarımıza devam edeceğiz.

Çizgisinden dün olduğu gibi bugün de ödün vermeyen Yeniurfa Gazetesinin önceliği her zaman Türkiye ve Şanlıurfa'nın çıkarları olmuştur.

Gazetemiz şimdiye kadar kültürel, ekonomik ve sosyal gelişim ile toplumsal barışa önemli katkılar sunmuştur.

Şanlıurfa'da yaşayan vatandaşlarımızın şehri, memleketi ile bütünleşmesinde yerel kamuoyunun oluşmasında etkin rol oynayan Yeniurfa Gazetesi yerel basınında ilimizde gelişmesinde ekol olmuştur.

Kamu kurumları ile toplum arasında iletişim aracı görevini yürüten Yeniurfa Gazetesi yerel sorunların merkeze aktarılmasında da önemli roller üstlenmiştir.

Yeniurfa Gazetemize güç katan değerli yazarlarımıza, emekçilerimize, gazetemizin bugünlere taşınmasında büyük katkılarda bulunan vefakar okurlarımıza her koşulda yanımızda olan vefalı dostlarımıza teşekkür ediyorum ve en büyük teşekkürü de Gazetenin kuruluş aşamasından bu yana her zaman bana ve gazetemize destek veren değerli ve kıymetli hayat arkadaşım ayrıca gazetemizin imtiyaz sahibi Rabia Kılıç’a yapmak istiyorum.

Yeniurfa gazetesi 10. yılında okurlarına daha kaliteli daha güçlü ve Şanlıurfa’ya yakışan gazete ve internet sitesi ile en iyi hizmeti vermek gayreti ve çabası içerisinde olacaktır

Gurur ve Onur dolu nice yaşlar da Allah izin verirse inşallah yine beraber oluruz. Sağlıcakla kalın…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.