ŞAHBAN KILIÇ
Köşe Yazarı
ŞAHBAN KILIÇ
 

GÜLE, GÜLE GÜL YÜZLÜ KARDEŞİM

Hayat çok kısa zaman hızla akıp geçiyor. Ölüm ansızın bir zamanda gelip hiç beklemediğiniz bir anda sizi buluyor. Ölüm de yaşamın bir parçası. Ölümü kabullenmek mi gerçekten çok zor. Birde bu vefat eden insan yıllarını Şanlıurfa’ya veren memleketimizin en önemli değerlerinin başında gelen biri olursa bu daha da zor bir durum. Ölümü yakıştıramadığınız insanlar vardır hayatta, o güzel yüzlü insanları gittikten sonra anlarsınız kıymetini ama kendisini tanıyan insanlar onun değerini yaşarkende çok iyi bilirlerdi. Bu satırları niçin yazdığımı sizde tahmin etmişsinizdir. Değerli meslektaşım, kıymetli ağabeyim, yol arkadaşım, can dostum İbrahim TORU’yu kaybetmenin derin üzüntüsü içersinde bu köşe yazısını tamamlama ya çalışacağım. Değerli kardeşim İsmini Hz. İbrahim’den alan gül yüzlü dostum öylesine hayat doluydu ki, öylesine yardım ve destek olmayı seven birisiydi ki, Yaptıklarını yazmaya ne sayfalar yeter anlatmaya da benim nefesim yeter. Ölüm ansızın genç yaşta seni buldu. Korona denen illet gençliğine doymadan seni aramızdan aldı. Halbuki daha yolun başında yapacak bir çok hizmetin vardı. Urfa’yı dünyaya tanıtmak için kurduğun Kanal Urfa’da daha ne güzel programlara yer verecektin. Garibanlara, yetimlere, okul okuyan gençlere yaptıklarını tüm herkes iyi biliyor. En büyük sadaka güler yüz derdi büyüklerimiz, senin o güler yüzün daima tanıdığın, tanımadığın herkese hiç solmadan gülerdi. Bir gün seni asık suratlı, asabi şekilde görmedim. Belki hala ölüm haberlerine inanmakta zorluk yaşıyorum. Yakıştıramıyorum, kentin değerini kaybettiğimizi hissediyorum, Şanlıurfa abisini kaybetti. Gülen yüzü temiz kalbi ve iyilikseverliği ile uzun yıllar kalplerimizde yaşayacaksın buna şüphem yok. İhtiyaç sahiplerine destek olan, birçok dalda başarı ödülleri kazanan, şehrimizin önemli değeri, bana her alanda yol gösteren, hiç yalnız bırakmayan, büyük bir değeri kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim. Tüm sevenlerine özellikle ailesine, Evlatlarına sabırlar diliyorum aslında tüm Şanlıurfa’da yaşayan herkese sabırlar diliyorum. Kendisine Allah ‘tan rahmet diliyorum. Mekânı güller içinde cennetten bir köşe olsun İnşallah. Başımız sağ olsun.
Ekleme Tarihi: 25 Eylül 2020 - Cuma

GÜLE, GÜLE GÜL YÜZLÜ KARDEŞİM

Hayat çok kısa zaman hızla akıp geçiyor. Ölüm ansızın bir zamanda gelip hiç beklemediğiniz bir anda sizi buluyor. Ölüm de yaşamın bir parçası. Ölümü kabullenmek mi gerçekten çok zor.

Birde bu vefat eden insan yıllarını Şanlıurfa’ya veren memleketimizin en önemli değerlerinin başında gelen biri olursa bu daha da zor bir durum.

Ölümü yakıştıramadığınız insanlar vardır hayatta, o güzel yüzlü insanları gittikten sonra anlarsınız kıymetini ama kendisini tanıyan insanlar onun değerini yaşarkende çok iyi bilirlerdi.

Bu satırları niçin yazdığımı sizde tahmin etmişsinizdir. Değerli meslektaşım, kıymetli ağabeyim, yol arkadaşım, can dostum İbrahim TORU’yu kaybetmenin derin üzüntüsü içersinde bu köşe yazısını tamamlama ya çalışacağım.

Değerli kardeşim İsmini Hz. İbrahim’den alan gül yüzlü dostum öylesine hayat doluydu ki, öylesine yardım ve destek olmayı seven birisiydi ki, Yaptıklarını yazmaya ne sayfalar yeter anlatmaya da benim nefesim yeter. Ölüm ansızın genç yaşta seni buldu. Korona denen illet gençliğine doymadan seni aramızdan aldı.

Halbuki daha yolun başında yapacak bir çok hizmetin vardı. Urfa’yı dünyaya tanıtmak için kurduğun Kanal Urfa’da daha ne güzel programlara yer verecektin. Garibanlara, yetimlere, okul okuyan gençlere yaptıklarını tüm herkes iyi biliyor.

En büyük sadaka güler yüz derdi büyüklerimiz, senin o güler yüzün daima tanıdığın, tanımadığın herkese hiç solmadan gülerdi. Bir gün seni asık suratlı, asabi şekilde görmedim.

Belki hala ölüm haberlerine inanmakta zorluk yaşıyorum. Yakıştıramıyorum, kentin değerini kaybettiğimizi hissediyorum, Şanlıurfa abisini kaybetti. Gülen yüzü temiz kalbi ve iyilikseverliği ile uzun yıllar kalplerimizde yaşayacaksın buna şüphem yok.

İhtiyaç sahiplerine destek olan, birçok dalda başarı ödülleri kazanan, şehrimizin önemli değeri, bana her alanda yol gösteren, hiç yalnız bırakmayan, büyük bir değeri kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim.

Tüm sevenlerine özellikle ailesine, Evlatlarına sabırlar diliyorum aslında tüm Şanlıurfa’da yaşayan herkese sabırlar diliyorum. Kendisine Allah ‘tan rahmet diliyorum. Mekânı güller içinde cennetten bir köşe olsun İnşallah. Başımız sağ olsun.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.