ŞAHBAN KILIÇ
Köşe Yazarı
ŞAHBAN KILIÇ
 

DAVUTOĞLU AHMET HOCA

22 Ekim 2015 tarihinde Peygamberler şehri Ş.Urfa’ya teşrif edecek olan Başbakanımız Sn. Ahmet DAVUTOĞLU’na öncelikle: “Şehrimize Hoşgeldiniz” demek istiyorum.1 Kasım Seçimleri akabinde başında bulunduğu Partisi adına mitingler ve seçim hazırlıkları sürdüren Sn. DAVUTOĞLU yoğun temposu arasında şehrimizi de şereflendirdiler.DAVUTOĞLU Ahmet Hoca eğer hiç Başbakan olmasaydı sadece üniversite Hocası olsaydı: yine de bu köşe yazılarımızda, manşetlerde yer almayı hak eden bir kişiliğe sahiptir.Başbakanımız siyasi kimliğinden önce büyük bir akademisyendir. Sayısız talebeler yetiştirmiş bir üniversite hocasıdır. Kendisinin eğitimciliğinin ünü sadece Türkiye ile sınırlı da değildir. Yurtdışında Afrika ülkelerinde, çeşitli Müslüman ülkelerde de talebeleri bulunmaktadır. Özellikle savaş döneminde Bosnalı talebelere büyük ihtimam göstermiştir. Önceki görevlerinde dış işleri bakanlığı da yapmış olan Başbakanımızın şu an mevcut görevinde kaim bulunması ülke için bizler için büyük bir şanstır.Ünlü Rock Grubu Ayna da Başbakanımızın bu büyük idareciliğini görmüş ve kendisine özel olarak şu eseri hazırlamıştır:Bütün dünya tanır onuTam bir Osmanlı torunuYiğit kim doğru kim dürüst kimBağrına bastı herkesiBirlik olmak meselesiAdam kim dürüst kimDavutoğlu Ahmet HocaBir bilge adam, bir yiğit adamPeygamber adını taşıyan ve bunu kıvançla izhar eden değerli Başbakanımız Ahmet DAVUTOĞLU Hocam Peygamberler şehrine hoş geldiniz.İnşallah 1 Kasım’da yapılacak olan erken genel seçimler vatanımıza, milletimize hayırlara vesile olur.
Ekleme Tarihi: 22 Ekim 2015 - Perşembe

DAVUTOĞLU AHMET HOCA

22 Ekim 2015 tarihinde Peygamberler şehri Ş.Urfa’ya teşrif edecek olan Başbakanımız Sn. Ahmet DAVUTOĞLU’na öncelikle: “Şehrimize Hoşgeldiniz” demek istiyorum.
1 Kasım Seçimleri akabinde başında bulunduğu Partisi adına mitingler ve seçim hazırlıkları sürdüren Sn. DAVUTOĞLU yoğun temposu arasında şehrimizi de şereflendirdiler.
DAVUTOĞLU Ahmet Hoca eğer hiç Başbakan olmasaydı sadece üniversite Hocası olsaydı: yine de bu köşe yazılarımızda, manşetlerde yer almayı hak eden bir kişiliğe sahiptir.
Başbakanımız siyasi kimliğinden önce büyük bir akademisyendir.
Sayısız talebeler yetiştirmiş bir üniversite hocasıdır. Kendisinin eğitimciliğinin ünü sadece Türkiye ile sınırlı da değildir.
Yurtdışında Afrika ülkelerinde, çeşitli Müslüman ülkelerde de talebeleri bulunmaktadır. Özellikle savaş döneminde Bosnalı talebelere büyük ihtimam göstermiştir.
Önceki görevlerinde dış işleri bakanlığı da yapmış olan Başbakanımızın şu an mevcut görevinde kaim bulunması ülke için bizler için büyük bir şanstır.
Ünlü Rock Grubu Ayna da Başbakanımızın bu büyük idareciliğini görmüş ve kendisine özel olarak şu eseri hazırlamıştır:
Bütün dünya tanır onu
Tam bir Osmanlı torunu
Yiğit kim doğru kim dürüst kim
Bağrına bastı herkesi
Birlik olmak meselesi
Adam kim dürüst kim
Davutoğlu Ahmet Hoca
Bir bilge adam, bir yiğit adam
Peygamber adını taşıyan ve bunu kıvançla izhar eden değerli Başbakanımız Ahmet DAVUTOĞLU Hocam Peygamberler şehrine hoş geldiniz.
İnşallah 1 Kasım’da yapılacak olan erken genel seçimler vatanımıza, milletimize hayırlara vesile olur.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.