ŞAHBAN KILIÇ
Köşe Yazarı
ŞAHBAN KILIÇ
 

TEŞEKKÜRLER ŞANLI ŞEHRİM!

Türkiye ve Şanlıurfa bir seçimi daha geride bıraktı. 31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde özellikle Şanlıurfa Ak Davaya bir kez daha sahip çıkarak adeta sandıkları patlattı. Şanlıurfa’da seçim çok fazla renkli geçmedik desek yeridir. Zira Ak Parti’nin karşısında çatı adaylarından başka aday olmayınca neredeyse Şanlıurfa Büyükşehir ve merkez ilçelerde 2 parti arasında geçti. Yıllardır Şanlıurfa Ak davaya ve Cumhurbaşkanımız, Reisimiz Recep Tayyip Erdoğan’a verdiği destekler ve oylarla hemen, hemen her seçimde rekor oylar ile Türkiye’de dereceye giden nadir iller arasındadır. Reisimiz zaten Şanlıurfa’ya geldiğinde yaptığı mitingde yüzbinler miting meydanlarında coşkusuyla seçimin yine açık ara farkla şehrimizde Ak Parti’nin kazanacağı yönünde fikirlerimizi beyan etmiştik. Yıllarca bu Ak Dava’ya hizmet eden biri olarak sahada yaptığım çalışmalar ile davaya olan inancımı ve kazanmaya olan fikrimi hiçbir zaman yitirmedim, İnşallah Alllah ömür verdiği müddetçe de yitirmeyeceğim. Şanlıurfa’da kazanılan zaferin baş mimarı kim diye sorarsanız, tabi ki dava adamı eski il başkanımız ve yeni Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül beyefendi diyerek hiç düşünmeden cevabımı verebilirim. Yıllarca Ak Davaya il başkanı olarak çok başarılı hizmetler yaptıktan sonra milletvekili aday adayı olmamasına ve listede yer almamasına rağmen davaya sahip çıkarak sahada aktif bir şekilde çalışmalarına devam eden güzel insan çalışmalarının bir nevi karşılığını Büyükşehir’e aday gösterilerek almış oldu. İsmi Cumhurbaşkanımız Erdoğan tarafından açıklanmasının ardından Şanlıurfa’ya gelerek hızla çalışmalara başlayan Başkan Beyazgül’ü gecenin bir yarısında veya sabahın ilk ışıklarında sahalarda koştururken biri ile selamlaşırken, hal hatır sorarken çok defa görmüşsünüzdür. Ak İlçe Adayları ile birlikte gece gündüz demeden sıkılmadık el çalmadık kapı bırakmayarak çalışan bu güzel insan bu kadar yoğun çalışmanın karşılığını da halk tarafından verilen yüzbinlerce oylarla almış oldu. Zeynel Başkanı zor bir süreç bekliyor. Zira güllük gülistanlık bir Büyükşehir almayacak. Sorunlar yumağı bir şehir, ulaşımda içler acısı durum, şehirleşme ve yüzlerce sorunla baş başa kalacak. Tabii Zeynel Başkanın ilk önce yapması gereken ve her şeyden önemli olan konuların başında Büyükşehirde daire başkanları ve müdürlerde yapılacak olan değişiklikler çok önemli olacak. Eğer çalışan bir belediye, hizmet üreten, gelişen bir Şanlıurfa hedefinde ise ilk önce daire başkanlarına yapacağı atamalar çok önemli olacaktır. Açıklanan resmi sonuçlardan sonra mazbatasını alarak Şanlıurfa’ya hizmet etmeye başlayacak olan Zeynel Başkana ve kazanan ilçe başkanlarına şimdiden hayırlı, başarılı çalışmalar diliyorum. İnşallah kazanan Türkiye’miz ve Şanlıurfa’mız olacaktır. Sağlıcakla kalın…
Ekleme Tarihi: 03 Nisan 2019 - Çarşamba

TEŞEKKÜRLER ŞANLI ŞEHRİM!

Türkiye ve Şanlıurfa bir seçimi daha geride bıraktı.

31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde özellikle Şanlıurfa Ak Davaya bir kez daha sahip çıkarak adeta sandıkları patlattı.

Şanlıurfa’da seçim çok fazla renkli geçmedik desek yeridir. Zira Ak Parti’nin karşısında çatı adaylarından başka aday olmayınca neredeyse Şanlıurfa Büyükşehir ve merkez ilçelerde 2 parti arasında geçti.

Yıllardır Şanlıurfa Ak davaya ve Cumhurbaşkanımız, Reisimiz Recep Tayyip Erdoğan’a verdiği destekler ve oylarla hemen, hemen her seçimde rekor oylar ile Türkiye’de dereceye giden nadir iller arasındadır.

Reisimiz zaten Şanlıurfa’ya geldiğinde yaptığı mitingde yüzbinler miting meydanlarında coşkusuyla seçimin yine açık ara farkla şehrimizde Ak Parti’nin kazanacağı yönünde fikirlerimizi beyan etmiştik.

Yıllarca bu Ak Dava’ya hizmet eden biri olarak sahada yaptığım çalışmalar ile davaya olan inancımı ve kazanmaya olan fikrimi hiçbir zaman yitirmedim, İnşallah Alllah ömür verdiği müddetçe de yitirmeyeceğim.

Şanlıurfa’da kazanılan zaferin baş mimarı kim diye sorarsanız, tabi ki dava adamı eski il başkanımız ve yeni Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül beyefendi diyerek hiç düşünmeden cevabımı verebilirim. Yıllarca Ak Davaya il başkanı olarak çok başarılı hizmetler yaptıktan sonra milletvekili aday adayı olmamasına ve listede yer almamasına rağmen davaya sahip çıkarak sahada aktif bir şekilde çalışmalarına devam eden güzel insan çalışmalarının bir nevi karşılığını Büyükşehir’e aday gösterilerek almış oldu.

İsmi Cumhurbaşkanımız Erdoğan tarafından açıklanmasının ardından Şanlıurfa’ya gelerek hızla çalışmalara başlayan Başkan Beyazgül’ü gecenin bir yarısında veya sabahın ilk ışıklarında sahalarda koştururken biri ile selamlaşırken, hal hatır sorarken çok defa görmüşsünüzdür.

Ak İlçe Adayları ile birlikte gece gündüz demeden sıkılmadık el çalmadık kapı bırakmayarak çalışan bu güzel insan bu kadar yoğun çalışmanın karşılığını da halk tarafından verilen yüzbinlerce oylarla almış oldu.

Zeynel Başkanı zor bir süreç bekliyor. Zira güllük gülistanlık bir Büyükşehir almayacak. Sorunlar yumağı bir şehir, ulaşımda içler acısı durum, şehirleşme ve yüzlerce sorunla baş başa kalacak.

Tabii Zeynel Başkanın ilk önce yapması gereken ve her şeyden önemli olan konuların başında Büyükşehirde daire başkanları ve müdürlerde yapılacak olan değişiklikler çok önemli olacak. Eğer çalışan bir belediye, hizmet üreten, gelişen bir Şanlıurfa hedefinde ise ilk önce daire başkanlarına yapacağı atamalar çok önemli olacaktır.

Açıklanan resmi sonuçlardan sonra mazbatasını alarak Şanlıurfa’ya hizmet etmeye başlayacak olan Zeynel Başkana ve kazanan ilçe başkanlarına şimdiden hayırlı, başarılı çalışmalar diliyorum. İnşallah kazanan Türkiye’miz ve Şanlıurfa’mız olacaktır. Sağlıcakla kalın…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.