ŞAHBAN KILIÇ
Köşe Yazarı
ŞAHBAN KILIÇ
 

URFA'DA ÇOK GÜZEL ŞEYLER OLUYOR

Türkiye'nin en büyük şehirlerinden biri olan Şanlıurfa'da son zamanlarda gözde görülür düzeyde bir gelişme ve değişim mevcut durumda. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çok önem ve değer verdiği Şanlıurfa üst üste yapılan yatırımlar ve projeler ile her geçen gün farklı bir şehir görünümüne kavuşuyor. AK Parti iktidarından bu yana Şanlıurfa'ya çok büyük yatırımlar yapıldı ve halen de bu yatırımlar yapılmaya devam ediyor. Hızla gelişen ve büyüyen şehirde altyapıdan, üst yapıya kadar sosyal alanlar, konut ihtiyacı, yeşil alanlar, parklar, millet bahçeleri, çalışma alanları ve bunların yanı sıra mevcut olan yapıların yıkılması ve yeşil alana dönüştürülmesi de Şanlıurfa'nın değerini bir kat daha arttırmış oldu. Bu konuda başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm milletvekillerimizi, belediye başkanlarımızı, bürokratlarımızı, STK'larımızı ve bunu dile getiren tüm basın mensubu arkadaşlarımı kutluyorum. ÖZELLİKLE ŞANLIURFA'DA YEREL BELEDİYELERİN ÇALIŞMASI TAKDİRE ŞAYAN KONUMDA. Büyükşehir olsun merkez ilçe belediyeleri olsun ve diğer ilçe belediyelerimiz birlik ve uyum içerisinde yaptıkları projeler ve çalışmalar ile halka hizmeti hakk'a hizmet bilip yollarına devam ediyorlar. Dürüstlüğün ve liyakatın sembolü olan bu isimlerin en başına da tabii ki il başkanımız Abdurrahman Kırıkçı beyefendi yazmamız lazım. Beyefendi kişiliği, liyakatı, insanlara olan sevgisi ve birlik beraberlik uyum içerisinde çalışması ile yapılacak olan seçimlerde AK Parti'nin tekrar Şanlıurfa'da kalesi konumunu devam ettirecek gibi görünüyor. Tabii burada yerel belediyeler demişken bir artı parantez de Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat beyefendiye açmak istiyorum. BU DEĞERLİ KARDEŞİMİZ HALİLİYE İLÇESİNİ BAMBAŞKA BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTURDU. Altyapı ve üst yapı çalışmalarından ziyade ilçede bulunan STK ile fikir alışverişi yaptı. Fakirin fukaranın daima yanında olması, özellikle kırsal bölgelerde yaptığı çalışmalar, geçtiğimiz günlerde Haliliye ilçesinde yapılan doğalgaz çalışmaları, Güzelyurt Ulubağ, Yeşil Urfa bölgesinde 10.000 konut hamlesi ve bunun yanında sayamayacağım birçok projeleri ile örnek bir belediyecilik teşkil etmekte. Tabii bu çalışmalara Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarını ve diğer ilçe belediyelerin çalışmasını da ekledikten sonra Şanlıurfa peygamberler şehri Türkiye'de örnek şehirlerden biri olacak duruma geldi. Bu kadar Çalışkan insanların bir araya gelmesi ile bu şehrin kalkınmaması işten bile değil tabii bunun yanında Şanlıurfa valimiz Salih Ayhan'ın da çalışmalarını takdir ile karşılıyoruz. Haydi hep birlikte el ele verelim ve Şanlıurfa'mızı Türkiye'nin örnek şehirlerinden biri konumuna taşıyalım bunu yapabilecek bilgi, birikim, akıl ve güç bizde var. Yeter ki Birlik olalım birlikten kuvvet doğar.    
Ekleme Tarihi: 21 Ekim 2022 - Cuma

URFA'DA ÇOK GÜZEL ŞEYLER OLUYOR

Türkiye'nin en büyük şehirlerinden biri olan Şanlıurfa'da son zamanlarda gözde görülür düzeyde bir gelişme ve değişim mevcut durumda.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çok önem ve değer verdiği Şanlıurfa üst üste yapılan yatırımlar ve projeler ile her geçen gün farklı bir şehir görünümüne kavuşuyor.

AK Parti iktidarından bu yana Şanlıurfa'ya çok büyük yatırımlar yapıldı ve halen de bu yatırımlar yapılmaya devam ediyor.

Hızla gelişen ve büyüyen şehirde altyapıdan, üst yapıya kadar sosyal alanlar, konut ihtiyacı, yeşil alanlar, parklar, millet bahçeleri, çalışma alanları ve bunların yanı sıra mevcut olan yapıların yıkılması ve yeşil alana dönüştürülmesi de Şanlıurfa'nın değerini bir kat daha arttırmış oldu.

Bu konuda başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm milletvekillerimizi, belediye başkanlarımızı, bürokratlarımızı, STK'larımızı ve bunu dile getiren tüm basın mensubu arkadaşlarımı kutluyorum.

ÖZELLİKLE ŞANLIURFA'DA YEREL BELEDİYELERİN ÇALIŞMASI TAKDİRE ŞAYAN KONUMDA.

Büyükşehir olsun merkez ilçe belediyeleri olsun ve diğer ilçe belediyelerimiz birlik ve uyum içerisinde yaptıkları projeler ve çalışmalar ile halka hizmeti hakk'a hizmet bilip yollarına devam ediyorlar.

Dürüstlüğün ve liyakatın sembolü olan bu isimlerin en başına da tabii ki il başkanımız Abdurrahman Kırıkçı beyefendi yazmamız lazım. Beyefendi kişiliği, liyakatı, insanlara olan sevgisi ve birlik beraberlik uyum içerisinde çalışması ile yapılacak olan seçimlerde AK Parti'nin tekrar Şanlıurfa'da kalesi konumunu devam ettirecek gibi görünüyor.

Tabii burada yerel belediyeler demişken bir artı parantez de Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat beyefendiye açmak istiyorum.

BU DEĞERLİ KARDEŞİMİZ HALİLİYE İLÇESİNİ BAMBAŞKA BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTURDU.

Altyapı ve üst yapı çalışmalarından ziyade ilçede bulunan STK ile fikir alışverişi yaptı. Fakirin fukaranın daima yanında olması, özellikle kırsal bölgelerde yaptığı çalışmalar, geçtiğimiz günlerde Haliliye ilçesinde yapılan doğalgaz çalışmaları, Güzelyurt Ulubağ, Yeşil Urfa bölgesinde 10.000 konut hamlesi ve bunun yanında sayamayacağım birçok projeleri ile örnek bir belediyecilik teşkil etmekte.

Tabii bu çalışmalara Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarını ve diğer ilçe belediyelerin çalışmasını da ekledikten sonra Şanlıurfa peygamberler şehri Türkiye'de örnek şehirlerden biri olacak duruma geldi.

Bu kadar Çalışkan insanların bir araya gelmesi ile bu şehrin kalkınmaması işten bile değil tabii bunun yanında Şanlıurfa valimiz Salih Ayhan'ın da çalışmalarını takdir ile karşılıyoruz.

Haydi hep birlikte el ele verelim ve Şanlıurfa'mızı Türkiye'nin örnek şehirlerinden biri konumuna taşıyalım bunu yapabilecek bilgi, birikim, akıl ve güç bizde var. Yeter ki Birlik olalım birlikten kuvvet doğar.

 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.