ŞAHBAN KILIÇ
Köşe Yazarı
ŞAHBAN KILIÇ
 

DÜNYA LİDERİ URFA’DA

Cumhurbaşkanımız, Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan 24 Haziran’da yapılacak olan erken genel seçimler öncesinde peygamberler şehri Şanlıurfa’ya gelerek sevenleri, partililer ve Şanlıurfa halkı ile bütünleşecek. Hemşerilerimizle buluşacak olan AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 20 Haziran (buğun) saat 14:00’da ilimize gelerek Nevali Otel arkasında bulunan büyük alanda vatandaşlara hitap edecek. Türkiye ve özellikle Şanlıurfa Cumhurbaşkanımızı canı gönülden çok seviyor ve değer veriyor. Şanlıurfalı vatandaşların Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı büyük bir coşkuyla karşılayacağına inanıyorum. Dünya lideri AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, burada yapacağı konuşmada yine tüm Şanlıurfa halkının gönlünü bir kez daha kazanacak ve memleketimize büyük müjdeler vereceği düşüncesindeyim.  Her ne kadar bu erken genel seçim ve Cumhurbaşkanlığı seçimi olsa da halkımız yerel yönetim belediyelerin ve teşkilatların çalışmalarına bakarak ta kararını veriyor. Şanlıurfa’da yerel belediyeler ve parti teşkilatının bu seçimle çok önemli bir rol oynayacağı düşüncesindeyim. Zira vatandaşlarımız yerel yönetimlerin çalışmasına bakarak seçimi değerlendirebilirler. Bu kapsamda Şanlıurfa’da alınacak olan en ufak bir hayal kırıklığının bile yerele mal olması gündeme gelebilir. İnşallah böyle bir durum yaşanmaz ve Ak Parti istenilen sonucu Türkiye’de ve Şanlıurfa’da alarak başarısına yeni bir başarı daha ekler. Ak Parti ve liderimiz Erdoğan şimdiye kadar girdiği tüm seçimlerde başarı ile çıkmıştır. İnşallah 24 Haziran seçimlerinde yine aynı başarıyı göstererek büyük ve kutlu yürüyüşe devam edecektir. Bu memleketimizde de bu şekilde olacağına inanıyorum.   Şanlıurfa yıllardır reise güveniyor. Şimdiye kadar gerek Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde gerekse de Şanlıurfa’da yapılan yatırımlar ve hizmetleri anlatmaya gerek yoktur.  Birçok başarılı çalışmalara imza atan Cumhurbaşkanımız ve ekibi inşallah bu seçimlerde de gereken desteği vererek başkan seçeceğiz.  
Ekleme Tarihi: 19 Haziran 2018 - Salı

DÜNYA LİDERİ URFA’DA

Cumhurbaşkanımız, Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan 24 Haziran’da yapılacak olan erken genel seçimler öncesinde peygamberler şehri Şanlıurfa’ya gelerek sevenleri, partililer ve Şanlıurfa halkı ile bütünleşecek.

Hemşerilerimizle buluşacak olan AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 20 Haziran (buğun) saat 14:00’da ilimize gelerek Nevali Otel arkasında bulunan büyük alanda vatandaşlara hitap edecek.

Türkiye ve özellikle Şanlıurfa Cumhurbaşkanımızı canı gönülden çok seviyor ve değer veriyor.

Şanlıurfalı vatandaşların Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı büyük bir coşkuyla karşılayacağına inanıyorum. Dünya lideri AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, burada yapacağı konuşmada yine tüm Şanlıurfa halkının gönlünü bir kez daha kazanacak ve memleketimize büyük müjdeler vereceği düşüncesindeyim. 

Her ne kadar bu erken genel seçim ve Cumhurbaşkanlığı seçimi olsa da halkımız yerel yönetim belediyelerin ve teşkilatların çalışmalarına bakarak ta kararını veriyor. Şanlıurfa’da yerel belediyeler ve parti teşkilatının bu seçimle çok önemli bir rol oynayacağı düşüncesindeyim. Zira vatandaşlarımız yerel yönetimlerin çalışmasına bakarak seçimi değerlendirebilirler. Bu kapsamda Şanlıurfa’da alınacak olan en ufak bir hayal kırıklığının bile yerele mal olması gündeme gelebilir. İnşallah böyle bir durum yaşanmaz ve Ak Parti istenilen sonucu Türkiye’de ve Şanlıurfa’da alarak başarısına yeni bir başarı daha ekler.

Ak Parti ve liderimiz Erdoğan şimdiye kadar girdiği tüm seçimlerde başarı ile çıkmıştır. İnşallah 24 Haziran seçimlerinde yine aynı başarıyı göstererek büyük ve kutlu yürüyüşe devam edecektir. Bu memleketimizde de bu şekilde olacağına inanıyorum.  

Şanlıurfa yıllardır reise güveniyor.

Şimdiye kadar gerek Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde gerekse de Şanlıurfa’da yapılan yatırımlar ve hizmetleri anlatmaya gerek yoktur.  Birçok başarılı çalışmalara imza atan Cumhurbaşkanımız ve ekibi inşallah bu seçimlerde de gereken desteği vererek başkan seçeceğiz.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.