ŞAHBAN KILIÇ
Köşe Yazarı
ŞAHBAN KILIÇ
 

YENİ URFA GAZETESİ 13 YAŞINDA

Adını ve gücünü şehrimizin şanlı tarihinden alan Yeni Urfa Gazetesi 13 yaşında. Bugünün medya düzeninde, özgür gazetecilikten, ülkesi ve milletinden yana olan gazeteler her dönemkinden daha kıymetlidir. Milletimizin gerçek sorunlarına ışık tutan, değerlerine sahip çıkan, gazetecilikten başka hedefi olmayan yayın organları, maalesef içinde bulunduğumuz olağanüstü ekonomik şartları ağır geçiriyor. 13 yıllık yaşamında, yerel basının son zamanlarda iyice hmeye başladığı ekonomik sorunlardan kaynaklanan birçok badireyi atlatan Yeni Urfa Gazetesi, okurunun güvenini kazanmış olacak ki her defasında düze çıkmayı, ayağa kalkmayı başarmıştır. Bir sonraki yaşımızı, özgür ve bağımsız gazeteciliğin rahat nefes aldığı şartlarda kutlamayı diliyor, emeği geçen yazı işleri ailemize ve okurlarımıza saygılarımı, sevgilerimi sunuyorum.   DİK DURDUK DURMAYA DEVAM EDECEĞİZ Şanlıurfa adına yaşanan her şeyi tarihi sayfalara not düştük. Urfa’mızın menfaatlerini düşünerek habercilik anlayışımıza yön verdik. Siyasi, kültürel ve sosyal haberlerle gündem oluşturduk. Yayınladığımız haberlerin arkasında dik durduk durmaya da devam edeceğiz. Gücü sizden alarak doğruları yazdık, memleketimizin ve ülkemizin menfaatini kolladık… Gazetecilik mesleğimizden ödün vermedik, hiç kimseden beklenti içerisine girmedik. Halkımızın gözü, kulağı, sözcüsü olduk… Yalakalık yapmadığımız, haksızlık karşısında susmadığımız için maddi kayba uğramış olabiliriz ancak siz okurlarımızın, vatandaşlarımızın güvenini kazandık. İşte bu güven bizi 13 yıldır dimdik ayakta tuttu, tutmaya devam ediyor. 13 yıldan beri birlikte yürüdüğümüz ekip arkadaşlarımıza, yazar kadromuza, maddi, manevi desteklerini esirgemeyen dostlarımıza ve siz kıymetli okuyucularımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum.   ÜÇ MUTLU KUTLAMA BİR ARADA Bu arada, Yeni Urfa Gazetesi’nin 13’üncü yaşını, şehrimizin 102. Kurtuluş, Polis Teşkilatımız ise 177. Kuruluş Günü ile birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu anlamlı günlerimiz hepimize KUTLU OLSUN…
Ekleme Tarihi: 11 Nisan 2022 - Pazartesi

YENİ URFA GAZETESİ 13 YAŞINDA

Adını ve gücünü şehrimizin şanlı tarihinden alan Yeni Urfa Gazetesi 13 yaşında.

Bugünün medya düzeninde, özgür gazetecilikten, ülkesi ve milletinden yana olan gazeteler her dönemkinden daha kıymetlidir.

Milletimizin gerçek sorunlarına ışık tutan, değerlerine sahip çıkan, gazetecilikten başka hedefi olmayan yayın organları, maalesef içinde bulunduğumuz olağanüstü ekonomik şartları ağır geçiriyor.

13 yıllık yaşamında, yerel basının son zamanlarda iyice hmeye başladığı ekonomik sorunlardan kaynaklanan birçok badireyi atlatan Yeni Urfa Gazetesi, okurunun güvenini kazanmış olacak ki her defasında düze çıkmayı, ayağa kalkmayı başarmıştır.

Bir sonraki yaşımızı, özgür ve bağımsız gazeteciliğin rahat nefes aldığı şartlarda kutlamayı diliyor, emeği geçen yazı işleri ailemize ve okurlarımıza saygılarımı, sevgilerimi sunuyorum.

 

DİK DURDUK DURMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Şanlıurfa adına yaşanan her şeyi tarihi sayfalara not düştük.

Urfa’mızın menfaatlerini düşünerek habercilik anlayışımıza yön verdik.

Siyasi, kültürel ve sosyal haberlerle gündem oluşturduk.

Yayınladığımız haberlerin arkasında dik durduk durmaya da devam edeceğiz.

Gücü sizden alarak doğruları yazdık, memleketimizin ve ülkemizin menfaatini kolladık…

Gazetecilik mesleğimizden ödün vermedik, hiç kimseden beklenti içerisine girmedik.

Halkımızın gözü, kulağı, sözcüsü olduk…

Yalakalık yapmadığımız, haksızlık karşısında susmadığımız için maddi kayba uğramış olabiliriz ancak siz okurlarımızın, vatandaşlarımızın güvenini kazandık.

İşte bu güven bizi 13 yıldır dimdik ayakta tuttu, tutmaya devam ediyor.

13 yıldan beri birlikte yürüdüğümüz ekip arkadaşlarımıza, yazar kadromuza, maddi, manevi desteklerini esirgemeyen dostlarımıza ve siz kıymetli okuyucularımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum.

 

ÜÇ MUTLU KUTLAMA BİR ARADA

Bu arada, Yeni Urfa Gazetesi’nin 13’üncü yaşını, şehrimizin 102. Kurtuluş, Polis Teşkilatımız ise 177. Kuruluş Günü ile birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bu anlamlı günlerimiz hepimize KUTLU OLSUN…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.