RECEP AKYOL
Köşe Yazarı
RECEP AKYOL
 

YEREL SEÇİMLER ZAFERİ

31 Mart yerel yönetimler seçimleri ülke genelindeki seçim sonuçları Millet iradesi ve halkın kararı değişiminde yana olan neticeler ile iktidarın Genel idaresi yerel iktidara kaybetti.  Ülke genelindeki sosyo ekonomik kötü Yönetim, 2019 yerel seçimlerinde alınan sonuçlar halkın artık yeter mesajları ile anlaşıldı.  Biz burada Şanlıurfa'daki çıkan seçim sonuçlarını en doğru bir şekilde ortaya koyacağız. Açık ve net bir şekilde çıkan sonuçlar Mehmet Kasım Gülpınar beyin Urfa halkının değişim isteğine bir kıvılcım çaktı. Diğer deyişle M. Kasım GÜLPINAR Bey'in siyasi önderlik ve liderliği ile Urfa'daki yerel seçim neticeleri Halk iradesi ile ete kemiğe büründü.  Mehmet Kasım Bey büyük bir riski alarak 20 yıllık AK Parti'nin Urfa'daki kurumsal güçlü yapısını yerle bir ederken halk desteği ile başta Büyükşehir  ve diğer ilçe Belediyelerde Başkanlığı almış oldular.  Mehmet Kasım Gülpınar Bey önderliğinde ve liderliğinde başlayan halkın kendi iradesiyle değişim isteği seçmenlerde domino etkisi yaparak başta Büyükşehir olmak üzere yolsuzluklara gömülmüş kötü Belediye yönetimleri son buldu.  Mehmet Kasım Gülpınar Bey Urfalı siyasiler ve Urfa dışından Urfa'yı yönetenlere karşı durarak halk iradesine ve Urfa’lıların kendisini istediğini seçim sonuçları ile ispat etmiştir.   Ve Kasım Bey'in önderliğinde kazanılan seçim Zaferini tüm Genel siyasette her kes her siyasi düşünce saygı duyacak.  Netice olarak bir yandan 22 yıllık Genel ve Yerel siyasetin iktidar olma avantajının yanında Devletin tüm kuvvet ve kudreti ile beraber 31 Mart seçimlerine giderken,  AK Parti'ye karşı diğer yandan YRP ve Mehmet Kasım GÜLPINAR Bey'in bir aylık gönüllüler hareketinin Zaferi ile sonuçlanan seçim sonuçları hakkaniyet gayretleri Hüseyin’i bir duruşun kazananı oldu.  Kurtuluş savasında Kendini kurtaran Şehir olarak tarihe geçen Şanlıurfa Anadolu'daki diğer yerel milis güçlerine önderlik etmişti.  Şanlıurfa halkı 31 Mart Yerel seçimlerinde etnik ve dini tüm unsurları ile seçimleri kazananların zaferlerini tebrik ediyorum.  Bu Zafer'de katkı sunan Herkesten Allah razı olsun.
Ekleme Tarihi: 24 Nisan 2024 - Çarşamba

YEREL SEÇİMLER ZAFERİ

31 Mart yerel yönetimler seçimleri ülke genelindeki seçim sonuçları Millet iradesi ve halkın kararı değişiminde yana olan neticeler ile iktidarın Genel idaresi yerel iktidara kaybetti.

 Ülke genelindeki sosyo ekonomik kötü Yönetim, 2019 yerel seçimlerinde alınan sonuçlar halkın artık yeter mesajları ile anlaşıldı.

 Biz burada Şanlıurfa'daki çıkan seçim sonuçlarını en doğru bir şekilde ortaya koyacağız.

Açık ve net bir şekilde çıkan sonuçlar Mehmet Kasım Gülpınar beyin Urfa halkının değişim isteğine bir kıvılcım çaktı.

Diğer deyişle M. Kasım GÜLPINAR Bey'in siyasi önderlik ve liderliği ile Urfa'daki yerel seçim neticeleri Halk iradesi ile ete kemiğe büründü.

 Mehmet Kasım Bey büyük bir riski alarak 20 yıllık AK Parti'nin Urfa'daki kurumsal güçlü yapısını yerle bir ederken halk desteği ile başta Büyükşehir  ve diğer ilçe Belediyelerde Başkanlığı almış oldular.

 Mehmet Kasım Gülpınar Bey önderliğinde ve liderliğinde başlayan halkın kendi iradesiyle değişim isteği seçmenlerde domino etkisi yaparak başta Büyükşehir olmak üzere yolsuzluklara gömülmüş kötü Belediye yönetimleri son buldu.

 Mehmet Kasım Gülpınar Bey Urfalı siyasiler ve Urfa dışından Urfa'yı yönetenlere karşı durarak halk iradesine ve Urfa’lıların kendisini istediğini seçim sonuçları ile ispat etmiştir.

  Ve Kasım Bey'in önderliğinde kazanılan seçim Zaferini tüm Genel siyasette her kes her siyasi düşünce saygı duyacak.

 Netice olarak bir yandan 22 yıllık Genel ve Yerel siyasetin iktidar olma avantajının yanında Devletin tüm kuvvet ve kudreti ile beraber 31 Mart seçimlerine giderken,

 AK Parti'ye karşı diğer yandan YRP ve Mehmet Kasım GÜLPINAR Bey'in bir aylık gönüllüler hareketinin Zaferi ile sonuçlanan seçim sonuçları hakkaniyet gayretleri Hüseyin’i bir duruşun kazananı oldu.

 Kurtuluş savasında Kendini kurtaran Şehir olarak tarihe geçen Şanlıurfa Anadolu'daki diğer yerel milis güçlerine önderlik etmişti.

 Şanlıurfa halkı 31 Mart Yerel seçimlerinde etnik ve dini tüm unsurları ile seçimleri kazananların zaferlerini tebrik ediyorum.

 Bu Zafer'de katkı sunan Herkesten Allah razı olsun.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.