RECEP AKYOL
Köşe Yazarı
RECEP AKYOL
 

AK PARTİ KONGRESİ

İlk günkü heyecan ilk yıllardaki coşku gibi idi AK Partinin kongresi. Yaşanan kriz ortamında işlerine gider gibi sevinçli idi herkes. Şanlıurfa kapalı spor salonunda yapılan Ak Parti il kongresi için Şanlıurfa merkezden ve Şanlıurfa ilçelerden gelen Ak partiye gönül bağı olanlar Pandemi hastalığına rağmen büyük bir coşku içinde yapıldı. Türkiye genelinde yapılan Ak parti il ve ilçe kongrelerinde ilgi azlığı var söylemlerine karşın Şanlıurfa Ak partili seçmenler ve partili gönüllüler tribünlerden gelen sloğanlar ile coşarken moral ve motivasyon olarak Ak parti için yine destan yazmanın provası yapıldı. Şanlıurfa Ak parti olarak bu konuda daha önce nasıl destekleri ile en fazla vekil çıkaran iller arasında olduğunu ispat etmişti. İşte dün yapılan Kongredeki o eski coşkuyu görünce Ak partili Şanlıurfa lı seçmenler seriyi bozmayacak gibiler. Tahminim Ak parti genel merkez yöneticileri ve Şanlıurfalı Ak parti de görev almak isteyenler bu mesajı aldılar. Kongre sonrası oluşan yeni yönetim kurulu isim listesini görünce salondaki coşku ile listede yer alan etkili ve tecrübeli isimler parti yi yeniden çok daha canlı ve heyecanlı bir ortama getirir diye düşünüyorum. Yeni oluşturulan parti yönetim kurulu listesinde daha önce Ak parti yönetimlerinde görev almış parti nin kurumsal yapısını iyi bilen ve en önemlisi Şanlıurfa nın sorunlarını iyi bilen arkadaşlar. Yeni seçilen Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman KIRIKÇI birçok Sivil toplum kuruluşu yönetimlerinde başarı ile kendini kanıtlamış bir Şanlıurfa sevdalısı ve Ak Parti il ilçe teşkilatını tanıyan bir isimdir. Abdurrahman KIRIKÇI Bey ayrıca Ak parti yönetiminde görev almış ve özellikle 15 Temmuz FETO olaylarından sonra AK Partiyi en iyi şekilde temsilen OHAL“Olağan üstü hal” koordinasyonunda partiyi başarı ile temsil etmiştir. Yeni seçilen Ak Parti yönetim kurulu özellikle Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı R.Tayyip ERDOĞAN ın belirtmiş olduğu parti teşkilatın da küskünlerin partiye kazandırılması konularında başarılı olacaklar diye düşünüyorum. Şanlıurfa AK Parti yi önümüzde ki seçimlerde en iyi şekilde zafere götürecek Şanlıurfa lı tüm dostlara yeni görevlerinde başarılar dilerim.      
Ekleme Tarihi: 23 Şubat 2021 - Salı

AK PARTİ KONGRESİ

İlk günkü heyecan ilk yıllardaki coşku gibi idi AK Partinin kongresi. Yaşanan kriz ortamında işlerine gider gibi sevinçli idi herkes.

Şanlıurfa kapalı spor salonunda yapılan Ak Parti il kongresi için Şanlıurfa merkezden ve Şanlıurfa ilçelerden gelen Ak partiye gönül bağı olanlar Pandemi hastalığına rağmen büyük bir coşku içinde yapıldı.

Türkiye genelinde yapılan Ak parti il ve ilçe kongrelerinde ilgi azlığı var söylemlerine karşın

Şanlıurfa Ak partili seçmenler ve partili gönüllüler tribünlerden gelen sloğanlar ile coşarken moral ve motivasyon olarak Ak parti için yine destan yazmanın provası yapıldı.

Şanlıurfa Ak parti olarak bu konuda daha önce nasıl destekleri ile en fazla vekil çıkaran iller arasında olduğunu ispat etmişti.

İşte dün yapılan Kongredeki o eski coşkuyu görünce Ak partili Şanlıurfa lı seçmenler seriyi bozmayacak gibiler.

Tahminim Ak parti genel merkez yöneticileri ve Şanlıurfalı Ak parti de görev almak isteyenler bu mesajı aldılar.

Kongre sonrası oluşan yeni yönetim kurulu isim listesini görünce salondaki coşku ile listede yer alan etkili ve tecrübeli isimler parti yi yeniden çok daha canlı ve heyecanlı bir ortama getirir diye düşünüyorum.

Yeni oluşturulan parti yönetim kurulu listesinde daha önce Ak parti yönetimlerinde görev almış parti nin kurumsal yapısını iyi bilen ve en önemlisi Şanlıurfa nın sorunlarını iyi bilen arkadaşlar.

Yeni seçilen Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman KIRIKÇI birçok Sivil toplum kuruluşu yönetimlerinde başarı ile kendini kanıtlamış bir Şanlıurfa sevdalısı ve Ak Parti il ilçe teşkilatını tanıyan bir isimdir.

Abdurrahman KIRIKÇI Bey ayrıca Ak parti yönetiminde görev almış ve özellikle 15 Temmuz FETO olaylarından sonra AK Partiyi en iyi şekilde temsilen OHAL“Olağan üstü hal” koordinasyonunda partiyi başarı ile temsil etmiştir.

Yeni seçilen Ak Parti yönetim kurulu özellikle Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı R.Tayyip ERDOĞAN ın belirtmiş olduğu parti teşkilatın da küskünlerin partiye kazandırılması konularında başarılı olacaklar diye düşünüyorum.

Şanlıurfa AK Parti yi önümüzde ki seçimlerde en iyi şekilde zafere götürecek Şanlıurfa lı tüm dostlara yeni görevlerinde başarılar dilerim.

 

 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.