RECEP AKYOL
Köşe Yazarı
RECEP AKYOL
 

URFASPOR YÖNETİMİNE ÇAĞRI?

Yaklaşan Şanlıurfa spor Kongresi sporsever birçok hemşerimiz için endişe ve merak konusu olmuştur… Spor ve özellikle Şanlıurfa spor sevgisi birçok insanı bir araya getiren bir ortak sevdadır. İşte bu ortak sevdamız söz konusu olunca herkesin bir fedakarlık göstermesi gerekir diye düşünüyorum..Urfa spor için birçok fedakârlık yapan yönetimler olmuştur. Kemal SARAÇOĞLU döneminde Şanlıurfa Valisi olan Celalettin GÜVENÇ in yaptığı fedakârlık gibi.Bizler Şanlıurfa Spor Gönüllüleri olarak Başkan Fethi ŞİMŞEK ve Çalışma arkadaşlarının böyle bir fedakarlıktan kaçınmayarak duyarlılık örneği içinde olacaklarını arzu ediyoruz..Urfa Spor Başkanımız Sayın Fethi ŞİMŞEK Şanlıurfa için Türkiye genelinde sembol ve Ekol bir isimdir. Spor Kulüp Başkanlığı geniş tabana sahip milyonlarca insana hitap eder. Bu nedenle Fethi ŞİMŞEK Başkanın ilgi ve sorumluluk alanı çok geniştirAnavatan İktidarı döneminde Şanlıurfa Spora Başkan olan Mustafa DEMİR Hedef büyütüp Takımı şampiyon yapamayınca o dönem Milletvekili bile seçilmemişti. Sayın Fethi Başkanın da bu durumu göz önüne almasını istiyoruz..Kulüp Başkanları ve Yönetimler arası borç meselesi sonunda bir neticeye bağlanır. Bu her yerde böyledir. Şahsen Ben Şanlıurfa Spor Yönetiminin de da uzlaşmacı bir hareketle ortak yol bulunacaktır görüşündeyimUrfa Spor Yönetiminin Basına dağıtmış olduğu gider ve harcamalarla ilgili dokümanları okudum ve gördüm. Buradan tüm bu harcamaların eleştirisini yapmam yanlıştır.. Yapılan bu harcama Listelerinin tekrar gözden geçirilmesi çok faydalı olup yanlışlar düzeltilebilinir..Basına verilen harcama ve Mahkeme yolu ile alacaklı listesinde ismi olan birçok arkadaşı ben çok iyi tanıyorum. Bu arkadaşların Faizle alakadar olacak bir girişimde olacaklarına ihtimal bile vermiyorum. Ancak bu arkadaşların yargı yolu ile kendilerini aklaması en doğal haklarıdır..Urfa Spor Kamuoyu bu konuda Şanlıurfa Sporun Gelirlerinin ne olduğunu Liste halinde belirtilmemesi ve bu gelir meselesinin Basın ve Sosyal medya üzerinden açıklanması büyük eleştiri ve tepki almaktadır... Bu konu hakkında Urfa Sporu yakından takip edenlerin ortak görüşü şöyledir..1-Limak İnşaattan Urfa Spor için 2 trilyona yakın para alındı mı…?2 -Dünya Göz Hastanesinden 150.000. Euro alındımı…?3-Sportotodan alınan 1.200.000 miktar doğrumu…?4-Sayın Vekilimiz Nurettin NEBATİNİN katkıları ile Vekillerden 1 Trilyon yardım alındığı doğrumu dur..5-Akçakale Gümrük Kapısından elde edilen gelir ne kadar….?6-Sayın Bakanımız Faruk ÇELLİK ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Celalettin GÜVENÇ in girişimleri ile elde edilen gelir ne kadar…?7-İl Genel Meclisi Tarafından 2013 yılında Karaköprü'de Şanlıurfa Spora destek için satılan arsaların gelirinin toplamı ne kadar…?Tüm Bu sorular Spor Kamuoyu tarafından dile getirilmekte. Bu belirtmiş olduğumuz gelirle ilgili bilgilerin doğruluğunu Şanlıurfa Spor Yönetim kurulu tarafından açıklama yapılması daha doğru olacaktır diye düşünüyorum..
Ekleme Tarihi: 20 Temmuz 2015 - Pazartesi

URFASPOR YÖNETİMİNE ÇAĞRI?

Yaklaşan Şanlıurfa spor Kongresi sporsever birçok hemşerimiz için endişe ve merak konusu olmuştur… Spor ve özellikle Şanlıurfa spor sevgisi birçok insanı bir araya getiren bir ortak sevdadır. İşte bu ortak sevdamız söz konusu olunca herkesin bir fedakarlık göstermesi gerekir diye düşünüyorum..
Urfa spor için birçok fedakârlık yapan yönetimler olmuştur. Kemal SARAÇOĞLU döneminde Şanlıurfa Valisi olan Celalettin GÜVENÇ in yaptığı fedakârlık gibi.
Bizler Şanlıurfa Spor Gönüllüleri olarak Başkan Fethi ŞİMŞEK ve Çalışma arkadaşlarının böyle bir fedakarlıktan kaçınmayarak duyarlılık örneği içinde olacaklarını arzu ediyoruz..
Urfa Spor Başkanımız Sayın Fethi ŞİMŞEK Şanlıurfa için Türkiye genelinde sembol ve Ekol bir isimdir. Spor Kulüp Başkanlığı geniş tabana sahip milyonlarca insana hitap eder. Bu nedenle Fethi ŞİMŞEK Başkanın ilgi ve sorumluluk alanı çok geniştir
Anavatan İktidarı döneminde Şanlıurfa Spora Başkan olan Mustafa DEMİR Hedef büyütüp Takımı şampiyon yapamayınca o dönem Milletvekili bile seçilmemişti. Sayın Fethi Başkanın da bu durumu göz önüne almasını istiyoruz..
Kulüp Başkanları ve Yönetimler arası borç meselesi sonunda bir neticeye bağlanır. Bu her yerde böyledir. Şahsen Ben Şanlıurfa Spor Yönetiminin de da uzlaşmacı bir hareketle ortak yol bulunacaktır görüşündeyim
Urfa Spor Yönetiminin Basına dağıtmış olduğu gider ve harcamalarla ilgili dokümanları okudum ve gördüm. Buradan tüm bu harcamaların eleştirisini yapmam yanlıştır.. Yapılan bu harcama Listelerinin tekrar gözden geçirilmesi çok faydalı olup yanlışlar düzeltilebilinir..
Basına verilen harcama ve Mahkeme yolu ile alacaklı listesinde ismi olan birçok arkadaşı ben çok iyi tanıyorum.
Bu arkadaşların Faizle alakadar olacak bir girişimde olacaklarına ihtimal bile vermiyorum. Ancak bu arkadaşların yargı yolu ile kendilerini aklaması en doğal haklarıdır..
Urfa Spor Kamuoyu bu konuda Şanlıurfa Sporun Gelirlerinin ne olduğunu Liste halinde belirtilmemesi ve bu gelir meselesinin Basın ve Sosyal medya üzerinden açıklanması büyük eleştiri ve tepki almaktadır...
Bu konu hakkında Urfa Sporu yakından takip edenlerin ortak görüşü şöyledir..
1-Limak İnşaattan Urfa Spor için 2 trilyona yakın para alındı mı…?
2 -Dünya Göz Hastanesinden 150.000. Euro alındımı…?
3-Sportotodan alınan 1.200.000 miktar doğrumu…?
4-Sayın Vekilimiz Nurettin NEBATİNİN katkıları ile Vekillerden 1 Trilyon yardım alındığı doğrumu dur..
5-Akçakale Gümrük Kapısından elde edilen gelir ne kadar….?
6-Sayın Bakanımız Faruk ÇELLİK ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Celalettin GÜVENÇ in girişimleri ile elde edilen gelir ne kadar…?
7-İl Genel Meclisi Tarafından 2013 yılında Karaköprü'de Şanlıurfa Spora destek için satılan arsaların gelirinin toplamı ne kadar…?
Tüm Bu sorular Spor Kamuoyu tarafından dile getirilmekte.
Bu belirtmiş olduğumuz gelirle ilgili bilgilerin doğruluğunu Şanlıurfa Spor Yönetim kurulu tarafından açıklama yapılması daha doğru olacaktır diye düşünüyorum..

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.