RECEP AKYOL
Köşe Yazarı
RECEP AKYOL
 

URFASPOR RUHSUZ..?

Ahı gitmiş, Vahı kalmış sporculardan oluşan bir futbol takımından başarı beklemek hayalci olmaktan başka bir şey değildir. Durum böyle olunca kişiliksiz ve ruhsuz bir futbol seyri sergilenmiş olunur. En son seyrettiğim 1461 Trabzon ile yapılan müsabakayı seyrettim Urfa sporun yediği golden sonra televizyonu kapattım.Tüm samimiyetimle söylüyorum bu seyrettiğim sporcuları Urfa spora alan veya kiralayan her kimse ya futbolu bilmiyor ya da Urfa sporun paralarını bilerek çar, çur etmiş olup tüm Urfa spor camiası ile alay etmekteler.Sezon başından bu yana Urfa sporda iki teknik direktör değiştirilmesine rağmen futbol adına hiçbir güzellik ortada yok. Sporcular acaba paralarını mı almıyorlar sorusu olabilir diye düşünmüştüm. Ama öyle olsaydı Sporcular bir şekilde fısıltı şeklinde de olsa duyurmuş olurlardı. Her türlü imkâna rağmen transfer edilen sporcular başarı adına bundan sonrada bir şey ortaya koyamazlar. Çünkü hani derler ya mal ortada bu kumaşlardan iyi elbise çıkarmak hayal olur.Urfa sporun futbol adına almış olduğu başarısız neticelerden sorumlu olan yönetim kurulu üyeleri ve Başkan Fethi ŞİMŞEK in ta kendisidir. 3 yıldır bir futbol takımında bir iskelet kadro oluşmamışsa tek sorumlu kişiler yöneticilerdir. 3 yıldır yapılan transferler ve harcanan paraların haddi var hesabı yok.3 Yıl önce Urfa sporda hedef süper lig olarak açıklanmıştı olmadı bir sonraki yıl dediler, sonra ki yılda da yine hüsran ve ağır bir borç açıklamasının ardından yönetimde yapılan revizyonla başarı temennileri açıklamalarından sonra Urfa sporun geldiği durum yine ortada. Evet, beyler AK Parti İktidarı sizin yüzünüzden ağır eleştiriler almaktadır. Değerli Urfa spor yöneticileri bilmiyorlar. Evet, bilmiyorlar Urfa spor isminin bir puan ettiğini bilmiyorlar. Urfa Spor renklerinin bir puan ettiğini bilmiyorlar.Yöneticiler bilmezlerse sporcular hiç bilmezler. Bu nedenlerle Urfa Sporlu yöneticilere derim ki Tribünlerde protesto ve istifa seslerini duymadan en iyisi sizler ardınıza bakmadan istifa ederek Urfa spora bir iyilik etmiş olursunuz.
Ekleme Tarihi: 21 Ekim 2015 - Çarşamba

URFASPOR RUHSUZ..?

Ahı gitmiş, Vahı kalmış sporculardan oluşan bir futbol takımından başarı beklemek hayalci olmaktan başka bir şey değildir.
Durum böyle olunca kişiliksiz ve ruhsuz bir futbol seyri sergilenmiş olunur.
En son seyrettiğim 1461 Trabzon ile yapılan müsabakayı seyrettim Urfa sporun yediği golden sonra televizyonu kapattım.
Tüm samimiyetimle söylüyorum bu seyrettiğim sporcuları Urfa spora alan veya kiralayan her kimse ya futbolu bilmiyor ya da Urfa sporun paralarını bilerek çar, çur etmiş olup tüm Urfa spor camiası ile alay etmekteler.
Sezon başından bu yana Urfa sporda iki teknik direktör değiştirilmesine rağmen futbol adına hiçbir güzellik ortada yok. Sporcular acaba paralarını mı almıyorlar sorusu olabilir diye düşünmüştüm. Ama öyle olsaydı Sporcular bir şekilde fısıltı şeklinde de olsa duyurmuş olurlardı. Her türlü imkâna rağmen transfer edilen sporcular başarı adına bundan sonrada bir şey ortaya koyamazlar. Çünkü hani derler ya mal ortada bu kumaşlardan iyi elbise çıkarmak hayal olur.
Urfa sporun futbol adına almış olduğu başarısız neticelerden sorumlu olan yönetim kurulu üyeleri ve Başkan Fethi ŞİMŞEK in ta kendisidir. 3 yıldır bir futbol takımında bir iskelet kadro oluşmamışsa tek sorumlu kişiler yöneticilerdir. 3 yıldır yapılan transferler ve harcanan paraların haddi var hesabı yok.
3 Yıl önce Urfa sporda hedef süper lig olarak açıklanmıştı olmadı bir sonraki yıl dediler, sonra ki yılda da yine hüsran ve ağır bir borç açıklamasının ardından yönetimde yapılan revizyonla başarı temennileri açıklamalarından sonra Urfa sporun geldiği durum yine ortada. Evet, beyler AK Parti İktidarı sizin yüzünüzden ağır eleştiriler almaktadır. Değerli Urfa spor yöneticileri bilmiyorlar. Evet, bilmiyorlar Urfa spor isminin bir puan ettiğini bilmiyorlar. Urfa Spor renklerinin bir puan ettiğini bilmiyorlar.
Yöneticiler bilmezlerse sporcular hiç bilmezler. Bu nedenlerle Urfa Sporlu yöneticilere derim ki Tribünlerde protesto ve istifa seslerini duymadan en iyisi sizler ardınıza bakmadan istifa ederek Urfa spora bir iyilik etmiş olursunuz.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.