RECEP AKYOL
Köşe Yazarı
RECEP AKYOL
 

URFA SPORDA İLKLER YAŞANIYOR

Hiç şüphe yok ki benim gibi birçok Urfalı ve Urfa spor’a gönül veren gerek Urfa'da yaşayan ve gerekse Urfa dışında yaşayan herkes Urfaspor'un bugün ki gidişatından memnun değil. Bu ifademiz de sanırım herkes hemfikir. Yazımızın başında da ifade ettiğimiz gibi Urfaspor'un mevcut yönetimi döneminde birçok ilkler yaşanıyor. Takımın geldiği durum mevcut tablo bunun bir ispatıdır. Urfaspor yönetiminde ne gibi ilkler yaşanıyor derseniz bunlar, İlk defa bu kadar sporcu transfer edilmiş, İlk defa bu kadar teknik adam değişmiş ve ilk defa bu kadar maddi kaynak saklanmış, ilk defa Urfaspor'un Kapısına kadar alacaklı gelmiş, ilk defa Kulübü icraya veren biri ile tekrar sporcu transferi sağlanmış sanırım tüm bu işleri amatör idareciler bile yapamaz. Evet, 11 Nisan sahası yerinin Urfaspor Vakfı'na verilmesi için her yolu deneyen Sabahattin Cevheri ye karşı ilk defa bu kadar karşı çıkılmasının sebebine duyarsız kalan yerel basınımız bu yalaka habersiz haberciler ne yazık ki Urfaspor artık sevilmiyor maçları bedava yapsalar kimse maçlara gitmek istemiyor. Mevcut yönetim döneminde 2 vali, 2 belediye başkanlarının yeni Urfaspor'a verilecek olan Benzin istasyonunun hesaba katarak Yaklaşık 40 trilyon lira yardım yapılmıştır. Evet mevcut yönetim kurulu başkanı Fethi Şimşek başkanlığında yani Şanlıurfaspor'a yapılan bu ekonomik kaynak Sabahattin Cevheri, Mehmet Fatih Bucak veya Kemal Saraçoğlu’na destek olsaydı, Şanlıurfaspor şimdi süper ligdeydi! Şanlıurfa spor yönetimi 4 sezondur Süper lige çıkma sözlerine rağmen takımın şu anda bulunduğu durumu ve tabloya baktığımızda Şanlıurfaspor adına büyük bir aldatma yaşandığı görülmektedir. Şanlıurfaspor 4 yılda ilk yarı ve ikinci yarı transferleri ile Urfaspor'un ekonomisine büyük bir yük getirmiştir. Her Urfalı çok iyi biliyor ki mevcut yönetim görevlileri büyük işadamlarından olmasına rağmen işlerinde başarılı olan bu yöneticiler Urfaspor'un başarısından neden sonuç almadığı sorgulanmıyor. Urfaspor tarihinde sezon öncesi yapılan kamp çalışmalarında otel ücreti ödenmediği için Otel görevlileri Urfa'ya kadar gelip para talep etmeleri, Urfa adına bir utançtır. Bu yönetim, Bu utançla nasıl Halen duruyor, durabiliyor. Urfaspor tarihinde kulübün icraya veren bir şahıs ile tekrar anlaşma yaparak sporcu transferi yapılıyor. Bu şahıs hakkında ulusal ve yerel basın aracılığıyla Cumhuriyet savcılıkları göreve davet edilmesine rağmen valimiz, Bakanımız Faruk Çelik ve vekillerimiz neden duyarsız kalıyor.
Ekleme Tarihi: 08 Nisan 2016 - Cuma

URFA SPORDA İLKLER YAŞANIYOR

Hiç şüphe yok ki benim gibi birçok Urfalı ve Urfa spor’a gönül veren gerek Urfa'da yaşayan ve gerekse Urfa dışında yaşayan herkes Urfaspor'un bugün ki gidişatından memnun değil. Bu ifademiz de sanırım herkes hemfikir.

Yazımızın başında da ifade ettiğimiz gibi Urfaspor'un mevcut yönetimi döneminde birçok ilkler yaşanıyor.

Takımın geldiği durum mevcut tablo bunun bir ispatıdır. Urfaspor yönetiminde ne gibi ilkler yaşanıyor derseniz bunlar, İlk defa bu kadar sporcu transfer edilmiş, İlk defa bu kadar teknik adam değişmiş ve ilk defa bu kadar maddi kaynak saklanmış, ilk defa Urfaspor'un Kapısına kadar alacaklı gelmiş, ilk defa Kulübü icraya veren biri ile tekrar sporcu transferi sağlanmış sanırım tüm bu işleri amatör idareciler bile yapamaz.

Evet, 11 Nisan sahası yerinin Urfaspor Vakfı'na verilmesi için her yolu deneyen Sabahattin Cevheri ye karşı ilk defa bu kadar karşı çıkılmasının sebebine duyarsız kalan yerel basınımız bu yalaka habersiz haberciler ne yazık ki Urfaspor artık sevilmiyor maçları bedava yapsalar kimse maçlara gitmek istemiyor.

Mevcut yönetim döneminde 2 vali, 2 belediye başkanlarının yeni Urfaspor'a verilecek olan Benzin istasyonunun hesaba katarak Yaklaşık 40 trilyon lira yardım yapılmıştır.

Evet mevcut yönetim kurulu başkanı Fethi Şimşek başkanlığında yani Şanlıurfaspor'a yapılan bu ekonomik kaynak Sabahattin Cevheri, Mehmet Fatih Bucak veya Kemal Saraçoğlu’na destek olsaydı, Şanlıurfaspor şimdi süper ligdeydi!

Şanlıurfa spor yönetimi 4 sezondur Süper lige çıkma sözlerine rağmen takımın şu anda bulunduğu durumu ve tabloya baktığımızda Şanlıurfaspor adına büyük bir aldatma yaşandığı görülmektedir. Şanlıurfaspor 4 yılda ilk yarı ve ikinci yarı transferleri ile Urfaspor'un ekonomisine büyük bir yük getirmiştir. Her Urfalı çok iyi biliyor ki mevcut yönetim görevlileri büyük işadamlarından olmasına rağmen işlerinde başarılı olan bu yöneticiler Urfaspor'un başarısından neden sonuç almadığı sorgulanmıyor.

Urfaspor tarihinde sezon öncesi yapılan kamp çalışmalarında otel ücreti ödenmediği için Otel görevlileri Urfa'ya kadar gelip para talep etmeleri, Urfa adına bir utançtır. Bu yönetim, Bu utançla nasıl Halen duruyor, durabiliyor. Urfaspor tarihinde kulübün icraya veren bir şahıs ile tekrar anlaşma yaparak sporcu transferi yapılıyor. Bu şahıs hakkında ulusal ve yerel basın aracılığıyla Cumhuriyet savcılıkları göreve davet edilmesine rağmen valimiz, Bakanımız Faruk Çelik ve vekillerimiz neden duyarsız kalıyor.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.