RECEP AKYOL
Köşe Yazarı
RECEP AKYOL
 

URFA SPOR KONGRESİ….??

Urfa Spor Kongresi Spor sever Urfalılar için çok önem kazanmıştır. Urfa spor Kulüp Başkanı Fethi ŞİMŞEK in Hodri diyerek Kongreye gitmesi ile sorulacak sorulara cevap vermesi bekleniyor. Tabi ki Başkan Kongreye gelirse Önemli olan Hodri Meydan salvoları atmak değil yapılan icraatlar cevap vermektir. Fenerbahçe bile bu kadar para harcamamıştır. Şanlıurfa Valilerinin Belediye Başkanlarının ve Sayın Bakanımızın desteğini alarak Zengin bir yönetim listesi alarak büyük bir sükse ile Şampiyonluk hedef gösterip yaşanan hüsran sonuçları hiç kimse kabul etmediği gibi arzulanan Şampiyonluk unutulmuş oldu. Bu Vaat ve şartlar sonucun da Kongreye gitmek tabi ki kurtuluş için tek çıkış yolu olmuştur Gerçek olan şudur ki bu yönetim Maddi ve manevi anlamda en fazla destek görmesine rağmen başarısızlığı ile her kesimi üzmüştür. Urfa spor hiçbir dönemde bu kadar sporcu transfer etmiş değil ve bu kadar Teknik adam değiştirmişti. Şanlıurfa Valileri Belediye Başkanları Vekilleri Bakanımız Faruk ÇELİK bey çok başarılılar ve Bir Marka olan başarılı Doğa Koleji sahibi Fethi Başkan da başarılı bir iş adamı. Biz isteriz ki bu kongrede bir değil birkaç yönetim listesi yarışsaydı. Ama her nedense Urfa spor yönetimi boyunca yapılan hatalar a neden sessiz kalındığı işte Urfalı Sporseverler bu soruyor ve merak ediyor.. Yeni yapılacak kongre de tüm bu yaşanan başarısız ve olumsuzluklar tekrar edilmesin. Bu yönetim ki az çok İsimler ve Başkan belli . Urfa Spora geçmişte hem emek vermiş hem de gönül vermiş Başkanlardan Sabahattin CEVHERİ. M. Fatih BUCAK Kemal SARAÇOĞLU ve geçmişte Urfa Sporda top koşturan Sporcuların görüşleri alınsın .. Hiç kuşkusuz başarını yolu denetim ve disiplinden geçer. Bu düşünce temelinde İnsanı taşı toprağı mübarek olan ve Vakıf Duası ve Bedduası olan Urfa ya hizmet ederken dikkat edin.. Yeni Yönetim Kurulu Urfa'mıza hayırlı olur inşallah...
Ekleme Tarihi: 20 Haziran 2016 - Pazartesi

URFA SPOR KONGRESİ….??

Urfa Spor Kongresi Spor sever Urfalılar için çok önem kazanmıştır. Urfa spor Kulüp Başkanı Fethi ŞİMŞEK in Hodri diyerek Kongreye gitmesi ile sorulacak sorulara cevap vermesi bekleniyor.

Tabi ki Başkan Kongreye gelirse Önemli olan Hodri Meydan salvoları atmak değil yapılan icraatlar cevap vermektir. Fenerbahçe bile bu kadar para harcamamıştır.

Şanlıurfa Valilerinin Belediye Başkanlarının ve Sayın Bakanımızın desteğini alarak Zengin bir yönetim listesi alarak büyük bir sükse ile Şampiyonluk hedef gösterip yaşanan hüsran sonuçları hiç kimse kabul etmediği gibi arzulanan Şampiyonluk unutulmuş oldu.

Bu Vaat ve şartlar sonucun da Kongreye gitmek tabi ki kurtuluş için tek çıkış yolu olmuştur

Gerçek olan şudur ki bu yönetim Maddi ve manevi anlamda en fazla destek görmesine rağmen başarısızlığı ile her kesimi üzmüştür. Urfa spor hiçbir dönemde bu kadar sporcu transfer etmiş değil ve bu kadar Teknik adam değiştirmişti.

Şanlıurfa Valileri Belediye Başkanları Vekilleri Bakanımız Faruk ÇELİK bey çok başarılılar ve Bir Marka olan başarılı Doğa Koleji sahibi Fethi Başkan da başarılı bir iş adamı. Biz isteriz ki bu kongrede bir değil birkaç yönetim listesi yarışsaydı.

Ama her nedense Urfa spor yönetimi boyunca yapılan hatalar a neden sessiz kalındığı işte Urfalı Sporseverler bu soruyor ve merak ediyor..

Yeni yapılacak kongre de tüm bu yaşanan başarısız ve olumsuzluklar tekrar edilmesin. Bu yönetim ki az çok İsimler ve Başkan belli . Urfa Spora geçmişte hem emek vermiş hem de gönül vermiş Başkanlardan Sabahattin CEVHERİ. M. Fatih BUCAK Kemal SARAÇOĞLU ve geçmişte Urfa Sporda top koşturan Sporcuların görüşleri alınsın ..

Hiç kuşkusuz başarını yolu denetim ve disiplinden geçer. Bu düşünce temelinde İnsanı taşı toprağı mübarek olan ve Vakıf Duası ve Bedduası olan Urfa ya hizmet ederken dikkat edin..

Yeni Yönetim Kurulu Urfa'mıza hayırlı olur inşallah...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.