RECEP AKYOL
Köşe Yazarı
RECEP AKYOL
 

URFA SEÇİ-2019

Cumhurbaşkanlığı Referandum seçimi sonrası AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı R.T. ERDOĞAN tarafından Şanlıurfa ya ait atanan Vekil ve Bürokratlar Bakanlık ve Genel Müdürlüklere getirilmesi özellikle URFA YI temsil eden FAKIBABA NIN Tarım Bakanı olması tüm Şanlıurfa tarafından sevinçle karşılandı. 23-24 Dönem Şanlıurfa Millet Vekilliği görevlerinde bulunan A.Emin ÖNEN Bey sırasıyla AK Parti Dış Ticaret Başkan Yardımcılığı AGİK Başkanlığı görevlerinden sonra Çin Halk Cumhuriyeti Büyükelçisi olarak atanmış olması yine büyük bir sevinç kaynağı oldu Bu tür atamalar ile AK Parti İktidarı Şanlıurfa da 2019 Seçimlerine gidilirken Sayın Bakanımız ile beraber çalışacak AK Parti teşkilatı da yeni bir Kadro ile seçimlere yenilenerek girdiği taktir de başarılı olacaktır diye düşünüyorum. Diğer taraftan Urfa Milletvekili sayısının 14 olması da iyi bir gelişme. Cumhurbaşkanımız Urfa Diyarbakır ve diğer komşu illerden Vali atamaları yapması Bölgeyi iyi bilen insanların Bölge sorunların da daha başarılı olacaktır görüşündeyim. Eski Bakan ve Eski Belediye Başkanları döneminde oluşan başarısız ve olumsuz izlenimler nedeni ile Urfa AK Parti Teşkilatının ve Özellikle de Büyükşehir Yönetiminin başarılı olmadığı söylemleri yanlıştır. Büyükşehir Yönetiminin başarılı olmadığı kabul edilemez. AK Parti Teşkilatı tümden başarısızdır görüşüne katılmıyorum. Özellikle AK Parti İl Başkanı Z.Abidin Bey “Yuh” çekimesi olayından sonra Basınımız ve Tüm Urfa STK ları tarafından bu olayın kınanması Z.Abidin Bey e olan sevgiden ve duyulan güvenden dolayıdır.. Urfa Genelinde AK Parti tabanında Eski Bakanımız döneminde ve Eski Belediye Başkanı döneminde Tüm Belediyelere getirilen liyakat sız ve beceriksiz olumsuzluklar nedeni ile çözümsüz kalan sorunlar Ak Parti oyların da bir tusunami yaratabilir. Yeni Tarım ve Hayvancılık Bakanımız ile beraber Urfa 2019 Seçimlerine bir takım ruhu ile çalışabilecek Başarılı Dürüst ve yardımsever kişiliği ile tanıdığımız Şanlıurfa MÜSİAD Eski Başkanı A.Kadir CANPOLAT Bey in bu takım çalışması için de olmasının Şanlıurfa sorunlarının çözümünde büyük katkıları olacaktır. Allahtan Hayırlısı.
Ekleme Tarihi: 01 Ağustos 2017 - Salı

URFA SEÇİ-2019

Cumhurbaşkanlığı Referandum seçimi sonrası AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı R.T. ERDOĞAN tarafından Şanlıurfa ya ait atanan Vekil ve Bürokratlar Bakanlık ve Genel Müdürlüklere getirilmesi özellikle URFA YI temsil eden FAKIBABA NIN Tarım Bakanı olması tüm Şanlıurfa tarafından sevinçle karşılandı.

23-24 Dönem Şanlıurfa Millet Vekilliği görevlerinde bulunan A.Emin ÖNEN Bey sırasıyla AK Parti Dış Ticaret Başkan Yardımcılığı AGİK Başkanlığı görevlerinden sonra Çin Halk Cumhuriyeti Büyükelçisi olarak atanmış olması yine büyük bir sevinç kaynağı oldu

Bu tür atamalar ile AK Parti İktidarı Şanlıurfa da 2019 Seçimlerine gidilirken Sayın Bakanımız ile beraber çalışacak AK Parti teşkilatı da yeni bir Kadro ile seçimlere yenilenerek girdiği taktir de başarılı olacaktır diye düşünüyorum.

Diğer taraftan Urfa Milletvekili sayısının 14 olması da iyi bir gelişme. Cumhurbaşkanımız Urfa Diyarbakır ve diğer komşu illerden Vali atamaları yapması Bölgeyi iyi bilen insanların Bölge sorunların da daha başarılı olacaktır görüşündeyim.

Eski Bakan ve Eski Belediye Başkanları döneminde oluşan başarısız ve olumsuz izlenimler nedeni ile Urfa

AK Parti Teşkilatının ve Özellikle de Büyükşehir Yönetiminin başarılı olmadığı söylemleri yanlıştır. Büyükşehir Yönetiminin başarılı olmadığı kabul edilemez.

AK Parti Teşkilatı tümden başarısızdır görüşüne katılmıyorum. Özellikle AK Parti İl Başkanı Z.Abidin Bey “Yuh” çekimesi olayından sonra Basınımız ve Tüm Urfa STK ları tarafından bu olayın kınanması Z.Abidin Bey e olan sevgiden ve duyulan güvenden dolayıdır..

Urfa Genelinde AK Parti tabanında Eski Bakanımız döneminde ve Eski Belediye Başkanı döneminde Tüm Belediyelere getirilen liyakat sız ve beceriksiz olumsuzluklar nedeni ile çözümsüz kalan sorunlar Ak Parti oyların da bir tusunami yaratabilir.

Yeni Tarım ve Hayvancılık Bakanımız ile beraber Urfa 2019 Seçimlerine bir takım ruhu ile çalışabilecek Başarılı Dürüst ve yardımsever kişiliği ile tanıdığımız Şanlıurfa MÜSİAD Eski Başkanı A.Kadir CANPOLAT Bey in bu takım çalışması için de olmasının Şanlıurfa sorunlarının çözümünde büyük katkıları olacaktır. Allahtan Hayırlısı.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.