RECEP AKYOL
Köşe Yazarı
RECEP AKYOL
 

TRAMBÜS BILMECESİ

Şanlıurfa için tasarlanan ancak proje değeri olmayan toplu taşıma aracı olarak Şanlıurfa ya yutturulan Kâhtalı isi bir düşüncenin 7 km. Olarak hesapladığı bu projeye şahsım için karşı çıkmıyorum sorun Urfa’nın toplu taşıma sorunudur.. Ve şunu herkes iyi bilsin ki bu projeye karşı çıkarken Z. Abidin BEYAGÜL ile hiçbir alakası yoktur. Ben Nihat ÇİFTÇİ Bey zamanında da bu projeye karşı çıktım. Fakat bu proje hakkında kimler Zeynel Başkana bilgi vermişse çok büyük yanlış içindeler. Resmen Zeynel Başkan aldatılıyor. Bu konuda ilgili ULAŞIM Dairesi ile istediği yerde konuyu tartışmaya varım. Toplam 10 otobüs 2 yılı aşkın bır zamandır yapılamıyor. Ak Parti iktidarında 2 yılda İstanbul Marmaray projesi bitirilirken  Urfa da 2 yılı aşkın geçen bir sure içinde 10 adet otobüsü yapamayan firma bu kadar neden destekleniyor. Bu projede neden bu kadar ısrar ediliyor. Şanlıurfa lı hemşerilerimiz dergâh çarsısı ŞURKAV tüneline bakarlarsa o geçit altında trambüs ile ilgili tesisat daha döşenmemiş.  Orda ki yükseklik 4.20 Cm. Fakat yapılan hesap gidiş dönüş 7 km olarak hesaplanmış. Bu hesap yanlıştır yetkililer buyursun gidip ölçsünler. Ya beyler bu proje ile Urfalı düşüncesi ve aklı ile alay ediliyor. Yoksa bu benim için bir namus meselesi değildir. Bu sorun Urfa’nın sorunudur. Bu proje başka bir yere taşınabilinir. Şanlıurfa Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Urfa da birçok yanlış ölçümler yapmışlar. Sigorta kavşağı alt geçidi ve Tugay karşısı alt geçitten Tanklar geçemiyor. Sanki Urfa ya Hiroşima atom bombası düşmüş ve külü herkesi zehirlenmiş. Hiç kimse bu yapılanlar nedir diye sorumlu kişilerden hesap sormuyor. Yazık hem de çok yazık... Bu konuda Urfa başını tarihi bir vebal altındadır.. Bu vebal den hiç kimse kurtulamaz.
Ekleme Tarihi: 18 Temmuz 2019 - Perşembe

TRAMBÜS BILMECESİ

Şanlıurfa için tasarlanan ancak proje değeri olmayan toplu taşıma aracı olarak Şanlıurfa ya yutturulan Kâhtalı isi bir düşüncenin 7 km. Olarak hesapladığı bu projeye şahsım için karşı çıkmıyorum sorun Urfa’nın toplu taşıma sorunudur..

Ve şunu herkes iyi bilsin ki bu projeye karşı çıkarken Z. Abidin BEYAGÜL ile hiçbir alakası yoktur. Ben Nihat ÇİFTÇİ Bey zamanında da bu projeye karşı çıktım.

Fakat bu proje hakkında kimler

Zeynel Başkana bilgi vermişse çok büyük yanlış içindeler. Resmen Zeynel Başkan aldatılıyor. Bu konuda ilgili ULAŞIM Dairesi ile istediği yerde konuyu tartışmaya varım.

Toplam 10 otobüs 2 yılı aşkın bır zamandır yapılamıyor. Ak Parti iktidarında 2 yılda İstanbul Marmaray projesi bitirilirken  Urfa da 2 yılı aşkın geçen bir sure içinde 10 adet otobüsü yapamayan firma bu kadar neden destekleniyor. Bu projede neden bu kadar ısrar ediliyor.

Şanlıurfa lı hemşerilerimiz dergâh çarsısı

ŞURKAV tüneline bakarlarsa o geçit altında trambüs ile ilgili tesisat daha döşenmemiş.  Orda ki yükseklik 4.20 Cm. Fakat yapılan hesap gidiş dönüş 7 km olarak hesaplanmış. Bu hesap yanlıştır yetkililer buyursun gidip ölçsünler.

Ya beyler bu proje ile Urfalı düşüncesi ve aklı ile alay ediliyor. Yoksa bu benim için bir namus meselesi değildir. Bu sorun Urfa’nın sorunudur. Bu proje başka bir yere taşınabilinir.

Şanlıurfa Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Urfa da birçok yanlış ölçümler yapmışlar. Sigorta kavşağı alt geçidi ve Tugay karşısı alt geçitten Tanklar geçemiyor.

Sanki Urfa ya Hiroşima atom bombası düşmüş ve külü herkesi zehirlenmiş. Hiç kimse bu yapılanlar nedir diye sorumlu kişilerden hesap sormuyor. Yazık hem de çok yazık...

Bu konuda Urfa başını tarihi bir vebal altındadır..

Bu vebal den hiç kimse kurtulamaz.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.