RECEP AKYOL
Köşe Yazarı
RECEP AKYOL
 

TOPLU TAŞIMA SEVİNCİ ( ŞANLIRAY )

Toplu taşıma insanlara Güvenli hizmet yeşil çevre ve rahat ettirmenin adıdır. Açıkçası ben ve daha birçok Urfalının hayallerinin gerçekleşmesidir.İnsanlarımız bu hizmeti bana göre çoktan hak ettiler. Bu hedeflenen taşıma ile çevre gürültüsü azalacak, kirlilik oranı azalacak, yeşil alanlar çoğalacak.Şehir içi araç güvenliği çok daha üstün bir seviyeye gelip rahat bir şekilde insanlar yolculuk yapacak. Güzel ülkemiz, her tarafı tarih kokan bu güzel şehrimize yapılacak hizmeti kimler yaparsa Allah onlardan razı olsun.Bu güzel hizmeti yapacak olan Büyükşehir Belediye başkanımız Nihat ÇİFTÇİ Bey'e ve çalışma arkadaşlarına Urfa ili adına teşekkür ederiz. Aslında Nihat Başkan toplu taşıma ve raylı sistem hizmet projesini Karaköprü Belediye başkanı iken hayata geçirmeyi planlamıştı ve bu konuda basına yeterli derecede bilgilendirme yapmıştı.Nihat Başkanın bu güzel düşüncesi o zaman " Ya işte daha Büyükşehir "Belediyesi yapmadan bir ilçe olan Karaköprü belediyesi nasıl yapar " diyerek engellemişti. Toplum hizmet eksenli, böylesine olumlu düşüncelerde insanlar samimi olduklarında ve daha büyük görevlerde iken toplu taşıma olayının tekrar Nihat ÇİFTÇİ döneminde yapılmış olması Urfa'ya hizmet anlamında Urfa'da ilk hizmet olarak tarihe geçecektir.Topluma ve insanlara hizmet amaçlı olan toplu taşıma proje çalışmaları Nihat ÇİFTÇİ Başkan ve Büyükşehir mühendis ve diğer yetkililer ilk toplantı ile ilgili düşünce ve proje çalışmalarını Nihat Başkan kutsal Hac ziyaretine gitmeden önce yapmışlardı.Nihat başkan Hac ibadeti boyunca bu hayırlı beldede Urfa için çok hayırlı olacak olan raylı toplu taşıma sistemi ile sinerji dolu vakit bulduğunu düşünüyorum. Kutsal Hac Beldesinde Müslümanların başta Arafat ve vakfe ye taşınma çalışmaları nasıl minimize edilmiş ise ,Nihat başkanın Urfada ki Raylı taşıma sorununu da kutsal bir görev anlayışı ile çözme kararlığında olduğunu çok iyi biliyorum.Ve ben Allah kısmet eder inşallah Merkez Toplu taşıma merkezin de durup gün boyunca Maraş dondurması dağıtacağım. Urfa halkına Büyükşehir seçimlerinde toplu taşıma ve daha birçok hizmeti vaad edip yapmayan ,verdikleri sözleri donduran lara inat Maraş dondurmasını külah külah dağıtıp "Urfalılardan Dondurma dondurrma Urfalıyı kandırma kandırma " sloganını her tarafa duyuracağız..Balıkçıların Vira Bismillah diyerek başlattıkları çalışmaları gibi Büyükşehir Belediye Başkanımız Hacı Nihat ÇİFTÇİ Bey'in raylı toplu taşıma çalışmalarına Bismillah diyerek ilk kazmayı vuracaktır inşallah . "MEVLAM GÖRELİM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER"
Ekleme Tarihi: 22 Eylül 2016 - Perşembe

TOPLU TAŞIMA SEVİNCİ ( ŞANLIRAY )

Toplu taşıma insanlara Güvenli hizmet yeşil çevre ve rahat ettirmenin adıdır. Açıkçası ben ve daha birçok Urfalının hayallerinin gerçekleşmesidir.
İnsanlarımız bu hizmeti bana göre çoktan hak ettiler. Bu hedeflenen taşıma ile çevre gürültüsü azalacak, kirlilik oranı azalacak, yeşil alanlar çoğalacak.
Şehir içi araç güvenliği çok daha üstün bir seviyeye gelip rahat bir şekilde insanlar yolculuk yapacak. Güzel ülkemiz, her tarafı tarih kokan bu güzel şehrimize yapılacak hizmeti kimler yaparsa Allah onlardan razı olsun.
Bu güzel hizmeti yapacak olan Büyükşehir Belediye başkanımız Nihat ÇİFTÇİ Bey'e ve çalışma arkadaşlarına Urfa ili adına teşekkür ederiz.
Aslında Nihat Başkan toplu taşıma ve raylı sistem hizmet projesini Karaköprü Belediye başkanı iken hayata geçirmeyi planlamıştı ve bu konuda basına yeterli derecede bilgilendirme yapmıştı.
Nihat Başkanın bu güzel düşüncesi o zaman " Ya işte daha Büyükşehir "Belediyesi yapmadan bir ilçe olan Karaköprü belediyesi nasıl yapar " diyerek engellemişti.
Toplum hizmet eksenli, böylesine olumlu düşüncelerde insanlar samimi olduklarında ve daha büyük görevlerde iken toplu taşıma olayının tekrar Nihat ÇİFTÇİ döneminde yapılmış olması Urfa'ya hizmet anlamında
Urfa'da ilk hizmet olarak tarihe geçecektir.
Topluma ve insanlara hizmet amaçlı olan toplu taşıma proje çalışmaları Nihat ÇİFTÇİ Başkan ve Büyükşehir mühendis ve diğer yetkililer ilk toplantı ile ilgili düşünce ve proje çalışmalarını Nihat Başkan kutsal Hac ziyaretine gitmeden önce yapmışlardı.
Nihat başkan Hac ibadeti boyunca bu hayırlı beldede Urfa için çok hayırlı olacak olan raylı toplu taşıma sistemi ile sinerji dolu vakit bulduğunu düşünüyorum.
Kutsal Hac Beldesinde Müslümanların başta Arafat ve vakfe ye taşınma çalışmaları nasıl minimize edilmiş ise ,Nihat başkanın Urfada ki Raylı taşıma sorununu da kutsal bir görev anlayışı ile çözme kararlığında olduğunu çok iyi biliyorum.
Ve ben Allah kısmet eder inşallah Merkez Toplu taşıma merkezin de durup gün boyunca Maraş dondurması dağıtacağım.
Urfa halkına Büyükşehir seçimlerinde toplu taşıma ve daha birçok hizmeti vaad edip yapmayan ,verdikleri sözleri donduran lara inat
Maraş dondurmasını külah külah dağıtıp "Urfalılardan Dondurma dondurrma Urfalıyı kandırma kandırma " sloganını her tarafa duyuracağız..
Balıkçıların Vira Bismillah diyerek başlattıkları çalışmaları gibi Büyükşehir Belediye Başkanımız Hacı Nihat ÇİFTÇİ Bey'in raylı toplu taşıma çalışmalarına Bismillah diyerek ilk kazmayı vuracaktır inşallah .

"MEVLAM GÖRELİM NEYLER
NEYLERSE GÜZEL EYLER"

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.